Çok haklısın Eren. Bu bilgisayara 2.855 Tl vermek yerine Monster Pc almak daha mantıklıEYUNAL yazdı:Bilgisayar güzel ama ekran kartı haricinde laptopların oyun performansları genelde düşük oluyor çünkü hemen ısınıyor monster pc öneririm.
Bu bilgisayarda İKV nasıl olur sizce?
Re: Bu bilgisayarda İKV nasıl olur sizce?
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
EYUNAL yazdı:Bilgisayar güzel ama ekran kartı haricinde laptopların oyun performansları genelde düşük oluyor çünkü hemen ısınıyor monster pc öneririm.
Diğer dizüstü bilgisayarlardan farkı nedir?
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Monster pcler oyun için yapılır.Haliyle bataryası soğutma sistemleri daha iyidirYorukefe yazdı:EYUNAL yazdı:Bilgisayar güzel ama ekran kartı haricinde laptopların oyun performansları genelde düşük oluyor çünkü hemen ısınıyor monster pc öneririm.
Anladım. Teşekkürler.EYUNAL yazdı:Monster pcler oyun için yapılır.Haliyle bataryası soğutma sistemleri daha iyidirYorukefe yazdı:EYUNAL yazdı:Bilgisayar güzel ama ekran kartı haricinde laptopların oyun performansları genelde düşük oluyor çünkü hemen ısınıyor monster pc öneririm.
Mustafa Kemal Atatürk
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bu bilgisayar güzel ama ben mutlaka Asusları gözden geçir derim ben alalı 3 yıl oldu i7 işlemcili kullanıyorum hala ısınma problemi yok
Teşekkürler.KARAHAMZALI yazdı:Bu bilgisayar güzel ama ben mutlaka Asusları gözden geçir derim ben alalı 3 yıl oldu i7 işlemcili kullanıyorum hala ısınma problemi yok
Mustafa Kemal Atatürk
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: The Riseof Silence
Eğer böyle diyorsan arkadaşın dediği gibi yap derim bende zaten İKV gitti gidecek durumdaYorukefe yazdı:Sadece ikv için değil başka oyunlar ve programlar için de kullanacağım.
EYUNAL yazdı:Bilgisayar güzel ama ekran kartı haricinde laptopların oyun performansları genelde düşük oluyor çünkü hemen ısınıyor monster pc öneririm.

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]