Bozuk olan tılsımlar ne zmn düzelecek ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Şehitler Ölmez

Bozuk olan tılsımlar ne zmn düzelecek ?

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

Ya arkadaş ben '' X '' tılsımının ne zamandır Bozuk olduğunu gerek özel olarak yöneticilere,gerek ekibe mail olarak yollayalı tam 2,5 ay oldu, anlamadığım bu kadar zormu ? alt tarafı 1 tılsım ula düzelticeksiniz ya vallaha ayıp,..

Sonra diorsunuz ki elimizden geleni yapıorsunuz :D
Bu tılsımı düzeltmek 1 saatinizi almaz ama hadi 1 haftanızı alsın :D ula 2,5 ay oldu :D 2,5 ay önce demiştiniz, Hem Nerull Hem ikvdestek ekibi.. sunucu aktarımlarından sonra hemen tılsımlar düzeltilecektir. diye :D

sunucu aktarımları olalı kaç hafta oldu ?
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Young Crew

Re: Bozuk olan tılsımlar ne zmn düzelecek ?

Mesaj gönderen xKaFamBeauTifuLx »

+1.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Merhaba "PHxUFUQ "

Kesin tarih belirlendi : "30 Şubat 2014 tarihinde oyundaki tüm hatalar düzeltilecektir. Anlayışla karşılamanız dileğiyle.

İyi Forumlar...

Bu arada bir bilmece sorayım :)Adam, çocuğunun her doğum gününde, hiç açmamak şartıyla kumbarasına 1 lira atmış. çocuk 12 yaşına geldiğinde kumbarayı açmışlar ve içinden 3 lira çıkmış. Normalde 12 lira çıkması gerekirken neden 3 lira çıkmış bilin bakalım...
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Ekvator yazdı:Bu arada bir bilmece sorayım :)Adam, çocuğunun her doğum gününde, hiç açmamak şartıyla kumbarasına 1 lira atmış. çocuk 12 yaşına geldiğinde kumbarayı açmışlar ve içinden 3 lira çıkmış. Normalde 12 lira çıkması gerekirken neden 3 lira çıkmış bilin bakalım...
Çocuk 29 Şubatta doğmuştur. Bu yüzden 4 yılda bir çocuk doğum gününü kutluyor ve adam 4 yılda bir kumbaraya 1 lira atıyor. 12/4 = 3 :)
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Herakles yazdı:
Ekvator yazdı:Bu arada bir bilmece sorayım :)Adam, çocuğunun her doğum gününde, hiç açmamak şartıyla kumbarasına 1 lira atmış. çocuk 12 yaşına geldiğinde kumbarayı açmışlar ve içinden 3 lira çıkmış. Normalde 12 lira çıkması gerekirken neden 3 lira çıkmış bilin bakalım...
Çocuk 29 Şubatta doğmuştur. Bu yüzden 4 yılda bir çocuk doğum gününü kutluyor ve adam 4 yılda bir kumbaraya 1 lira atıyor. 12/4 = 3 :)
DOĞRU CEVAP! BUYURUN HEDİYENİZ!
Gizlenmiş İçerikGöster
GÜLE GÜLE KULLANIN

Resim
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Ekvator yazdı:
Herakles yazdı:
DOĞRU CEVAP! BUYURUN HEDİYENİZ!
Gizlenmiş İçerikGöster
GÜLE GÜLE KULLANIN

Resim
Allah'tan benden önce cevabı veren olmuş madalya sahibi olmaktan kurtardı beni :D :D

Bu arada ya aynen katılıyorum ya ne zaman düzenlenecek vallahi gına geldi 2,5 ayı bırak 5 ay önce konu açan olmuş 1 hafta öncede ben açtım ..Yazık günah ya emeklerimize!!!
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

Ben Gerek Oyun için Gerek oyun Dışı Yetkili arkadaşlarla aram iyi fakat.
Böyle Olcağını düşünmemiştim hiç, konulara bile cevap vermekten korkar olmuşlar. aslında suçlu bizmiyiz onlarmı onuda tam anlamış değilim :D Biz baş kaldırdıkça onlar ses çıkartmaktan korkuo bizde ses çıkartmadıkları için kendimiz boşa kürek çekmiş oluoruz :(
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön