besa64 yazdı:tebrik ederim güzel kesimde hangi sunucu onuda ögrenebilirmiyim
Not:eminönü olmadıgı kesin gibi)
![]()
Teşkilat ancak 1 hafta öncesine kadar Eminönü'deydim "ECELİNASASI".
besa64 yazdı:tebrik ederim güzel kesimde hangi sunucu onuda ögrenebilirmiyim
Not:eminönü olmadıgı kesin gibi)
![]()
CeHeNNeMxECEL yazdı:combatfatigue yazdı:Merhabalar.
Başarılı Kesim Olmuş Eline Sağlık Mete
Forum hesabının imzasına bakmadan Karekterin Tipinden Tanıdım Bu Arada
Arayıp Sor Arada Hayırsız
Tanıyamadım desem ayıp mı ederim ?
Böyle berbat sunucu bilgisayarlarına sahip bir oyunda böylesine lag varken gerçekten şahane kesim yaptığınızı belirtmek istiyorum.CeHeNNeMxECEL yazdı:Tek maraton gozlukle de döndürdüm ama bu kadar çok toplayıp kesemıyorum yakalanıyorum.ForumPOLO yazdı:Bu kesim için Maraton Adam gözlük ve ayakkabı şart sanıyorum ?
OOOoooo ben seni nasıl unuturum Tahsincombatfatigue yazdı:CeHeNNeMxECEL yazdı:combatfatigue yazdı:Merhabalar.
Ayıp Mete Bey
Skype'ne Arada Bakmanı Tavsiye Ederim (Tahsin)
Teşekkür ederim, oyunun illallah çektiren lagından dolayı insan farklı şeyler yapıyor işte eğlenebilmek adınaForumPOLO yazdı:Böyle berbat sunucu bilgisayarlarına sahip bir oyunda böylesine lag varken gerçekten şahane kesim yaptığınızı belirtmek istiyorum.CeHeNNeMxECEL yazdı:Tek maraton gozlukle de döndürdüm ama bu kadar çok toplayıp kesemıyorum yakalanıyorum.ForumPOLO yazdı:Bu kesim için Maraton Adam gözlük ve ayakkabı şart sanıyorum ?
CeHeNNeMxECEL yazdı:OOOoooo ben seni nasıl unuturum Tahsincombatfatigue yazdı:CeHeNNeMxECEL yazdı:combatfatigue yazdı:Merhabalar.
Ayıp Mete Bey
Skype'ne Arada Bakmanı Tavsiye Ederim (Tahsin)Gerçekten çok ayıp ettim ! Tahsin demesen hatırlayacağım yok
![]()
combatfatigue yazdı:CeHeNNeMxECEL yazdı:OOOoooo ben seni nasıl unuturum Tahsincombatfatigue yazdı:CeHeNNeMxECEL yazdı:combatfatigue yazdı:Merhabalar.
Ayıp Mete Bey
Skype'ne Arada Bakmanı Tavsiye Ederim (Tahsin)Gerçekten çok ayıp ettim ! Tahsin demesen hatırlayacağım yok
![]()
Sen Haber Vermeden Çek Git
Tebrikler. Yıl 2010 ya da 11 taam hatırlamıyorum y2 falan yok ve daha silahlara arttırma gelmemişti. Biz sığınaklara 6 kişi giriyorduk, motora kadar kesiyorduk 15 20 dk ıcınde daha sonra motordan sonraki tüm slotları ben toplayıp sıgınagın basındakı genıs alanda donduruyordum ve dıger 5 kişi kenanı kesıyorduJoule yazdı:Biz bu kesimi yıldırım 2 siz kesiyoruz 2 ateş cemberi ya da tek.motorini y2 siz kimseyi bklemden tek başıma dqlga gecerek kesiyodum.Hatta arkadaşla kenanın orda ateş çemberi şowu yapıyoruz.Pc efectlerden yawaşlıyo.2tane şraetel tutacak adam alıyoruz 4 çar sokuyoruz .Ateş hasarı 1266 ve 1100 iken bide.Bazı y2liler çekemezlikten olay çıkarıyordu.ilk başlarda korkuyodum sonradan sıgınaga girer girmez 2dakikada kesim yapıyoduk.d