Büyü Bozma (III) hakkında Çok Önemli Herkes baksın...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Büyü Bozma (III) hakkında Çok Önemli Herkes baksın...

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

ARZLODOS yazdı:yüzde 99 bozuyor zati kalan 1 ye denk gelmiştir. sorun yok. O kadarda olsun yaw.
Yıldırım tılsımında bir hata varki soyle ilk vurdugu büyüye direndi yazısı cıkmıyor ayvayı yiyoruz.Hata olduugnu kabul editom yaw hep bana şifa yokken denk geliyor ya sinir cinlerim artıyor.
Güzel kardeşim %100 bozduğu yazıyorken neden bu oran %99 ?
Biz yazılana göre mi gideceğiz yoksa oyundaki hatalara göre mi oynayacağız ?
Yüzde yüz yazıyorsa yüzde yüz olması gerekiyor yüzde 99 veya 98 değil , lütfen gözlerinizi açın..
Hem düzenlemek çok mu zor Allah aşkına ? Hiç zannetmiyorum isteseler en geç 1 hafta içinde düzenleyebilecekleri bir hata..Başka online oyunlarda kendim keşfettiğim hataları ve forumlardan da takip ettiğim bazı hatalar dile getiriliyor en geç 1 hafta içinde düzenleniyor burada neden 4 5 ay veya 1 sene sonra oluyor ? Sebebi : Oyuncuların duyarsızlığı ve göstermiş oldukları emeklerinin gözlerinin önüne gelmemesi ve sanırım çok boş zamanları var bu hayatta..(Yanlış anlamayınız).

Bence önemsenmesi gereken bir durum zaten şu an en önemli tılsımlar değil mi ? Neden hatalı ?...
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Bende Büyü Bozma III yok ama bu olaya şahid oldum arz keserken durdurma attım bozdu beni öldürdü, BB III yansıttı güldü. 2 . sefer umutsuz bi şekilde durduma attım bozmaya denedi bozamadı, kestim. BB III yansıtamadı :D
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

“Genel Etkileşim” sayfasına dön