14 şubat bitti torbaları düzeltin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
xXbrightXx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

14 şubat bitti torbaları düzeltin

Mesaj gönderen xXbrightXx »

14 şubat biteli 4 gün oluyor ve hala düşen torbalar kalp şeklinde az oyuna vakit ayırında düzeltin bari
BRİGHT//ImTheSpecialized//SPECİALİZED
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: 14 şubat bitti torbaları düzeltin

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Katılıyorum.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Bleyd »

LinkiNParkK yazdı:Katılıyorum.
+1
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Moderatör : - Abi sevgililer günü geçeli 4 gün oldu oyundaki kalp şeklindeki torbaların kaldırılmasını istiyor oyuncular.
Geliştirici : - Ne oyunu ? Ne torbası ?
Moderatör : İKV abi elimizde kaç tane oyun var ki başka
Geliştirici : Ha doğru ya unuttum ben onu. Dur şu eli de bitireyim bilgisayar başına geçerim okeye dönüyorum. Rüstem oğlum 4 çay daha gönder bizim masaya...
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Ekvator yazdı:Moderatör : - Abi sevgililer günü geçeli 4 gün oldu oyundaki kalp şeklindeki torbaların kaldırılmasını istiyor oyuncular.
Geliştirici : Ha doğru ya unuttum ben onu. Dur şu eli de bitireyim bilgisayar başına geçerim okeye dönüyorum. Rüstem oğlum 4 çay daha gönder bizim masaya...
Bir an önce çalıştıklarını bize hissettirmeleri gerekiyor ya BB (III) arada bozmadığını dile getirdim forumda destekleyen 3 - 4 adam oldu ve oyundaki oyuncuların %95 i bb (III) tılsımının yüzde 75 e denk geldiğine inanıyor!...Sanırım yakında konu açacağım bastıra bastıra reçeteyi iyi okuyun diyorum reçetede ARTTIRIR yazdığını dile getiriyorum yani %100 e eşit olduğunu söylüyorum ama neden çok nadir bozmuyor diyorum( %100 iken neden çok nadir olsa da bozmuyor????) herkes kendi derdinde anlamıyorum buradaki oyuncu kitlesini gerçekten..Kaldı ki y2 de de -1 sorunu var...

Umarım yöneticiler sesimi duyar sesimizi demiyorum çünkü sadece ben dile getiriyorum !..İyi forumlar.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Resim

Tatmin edici bir cevap gelene kadar sizde durumu böyle kabul edin :)
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

Hadi sevgiliniz yok onu anladık hiç mi yakın gördüğünüz bir kız yok sap geldiniz sap gidiceksiniz mk ulan bari yokluğu belli etmeyin şu oyunda yapacağın tek iş 4 5 tane tılsım yapıp oyunu ara verip eklenti zaman OYUN oynamaktır.Şimdi diğer sap yalakalarda gelir oyuna ara verdiysen niye forumdasın diyen için ; birşeyler gelmiş mi gelmemiş mi diye bakmakta yarar var.
Kullanıcı avatarı
3viLD3aD
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: The Riseof Silence

Mesaj gönderen 3viLD3aD »

LinkiNParkK yazdı:
Ekvator yazdı:Moderatör : - Abi sevgililer günü geçeli 4 gün oldu oyundaki kalp şeklindeki torbaların kaldırılmasını istiyor oyuncular.
Bir an önce çalıştıklarını bize hissettirmeleri gerekiyor ya BB (III) arada bozmadığını dile getirdim forumda destekleyen 3 - 4 adam oldu ve oyundaki oyuncuların %95 i bb (III) tılsımının yüzde 75 e denk geldiğine inanıyor!...Sanırım yakında konu açacağım bastıra bastıra reçeteyi iyi okuyun diyorum reçetede ARTTIRIR yazdığını dile getiriyorum yani %100 e eşit olduğunu söylüyorum ama neden çok nadir bozmuyor diyorum( %100 iken neden çok nadir olsa da bozmuyor????) herkes kendi derdinde anlamıyorum buradaki oyuncu kitlesini gerçekten..Kaldı ki y2 de de -1 sorunu var...

Umarım yöneticiler sesimi duyar sesimizi demiyorum çünkü sadece ben dile getiriyorum !..İyi forumlar.
Tamamen katılıyorum ve bende hiç yakıştıramadığım birşey eklemek istiyorum...

Eskiden anasayfa üzerinde indirimde olan bir ürünü verilen hediyeyi görürdük yarıyıl tatil paketi getirdiler kimse anasayfada gördümü oyuncular birbirinden haber almasa yararlanamayacaktı ki eminin çoğu oyuncunun haberi bile olmadan tatil bitti paket bitti...! Arkadaşım bir işi yapıyorsanız ya tam yapın ya bırakın gitsin bizde bilelim ona göre yolumuza bakalım... :x
Resim

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Cidden şu kücücük işi bari yapın ! Bize bi çalışma belirtisi gösterin Allah aşkına artık
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Erdogan yazdı:Geçtiğimiz senelerde de yılbaşında cinlerde bulunan huniler yada kalp şeklinde çantalar 1 günden uzun süre sunucularımızda görünmüştü. Kısa süre sonra bu hoş, kalpli paketleri sıradaki 14 Şubat'a kadar özleyeceksiniz. İlginize teşekkürler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön