IIIHaSaNIII Geri Dönüyor :)
IIIHaSaNIII Geri Dönüyor :)
Oyunu normalde bırakmıstım ama tekrar geri dönüyorum akşamları bir stres atmak olsun niyetimiz arkadaşlık olsun dostluk içerisinde selam olsun herkeze...
IIIHaSaNIII
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SonCakaL
Re: IIIHaSaNIII Geri Dönüyor :)
şakamısın sen , oyun kan kaybından ölüyor sen bu kan gölüne girmeye çalışıyon. gözünü aç etrafına bi bak stresi başka bi şeklide atmayı dene. bu oyunda tam tersine stres hastası olursun .
Re: IIIHaSaNIII Geri Dönüyor :)
mesutcankurt yazdı:şakamısın sen , oyun kan kaybından ölüyor sen bu kan gölüne girmeye çalışıyon. gözünü aç etrafına bi bak stresi başka bi şeklide atmayı dene. bu oyunda tam tersine stres hastası olursun .
ınsan kendı özüne sahip cıkmalı ben bunu bırakırım dıyobılıyorsam bu ısı yapmalı bende bu yuzden yapıyorum ıstersem bırakırım dısarısı kötü evde dursan can sıkıntısı yıne sıtres oyuna gırdıgımızde en azından 2 tanıdık gorup sohbet etmek güzel 7/24 oyun degıl 1 2 saatlık oyun yeterlıdır bence amac sıtres atmak zaten gündüz calısıyoruz hersey sıkıntı sıtres maksatımız bu he eger oyuna baslayıp da bagımlılık yapanları kast edıyorsan haklısın kardesım ama bız bunyemıze sahıbız