üretim dağıtmada hata
- nightxhunter
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
üretim dağıtmada hata
öncelikle selam arkadaşlar şuanda beyazköşkte 30 lwl im ve üretimde bilmeden silahtarı :23 zırhçıyada :21 verdim büyük bi hata bence sizce bundan sonra ne yapmallıyım gelen puanların hepsini madenciyemi vereyim madencide:7 şuan :?
KANLA ALINAN TOPRAKLAR ANCAK KANLA GERİ VERILIR SULTANABDULHAMITHAN HZ.
- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz
Re: üretim dağıtmada hata
Öncelikle Merhaba ,
Mısır çarşısında bulunan GBM 0B adlı cihazla belirli bir ücret karşılığında üretim-toplama puanlarını sıfırlayabilirsin.Ancak bunun için Çemberlitaş kutu etkilerine sahip olman gerekmektedir.Eğer çemberlitaş kutu etkilerine sahip olma imkanın yoksa 0 dan bir çar kasabilirsin.
İyi Forumlar.
Mısır çarşısında bulunan GBM 0B adlı cihazla belirli bir ücret karşılığında üretim-toplama puanlarını sıfırlayabilirsin.Ancak bunun için Çemberlitaş kutu etkilerine sahip olman gerekmektedir.Eğer çemberlitaş kutu etkilerine sahip olma imkanın yoksa 0 dan bir çar kasabilirsin.
İyi Forumlar.
- nightxhunter
- Salgın Koruyucusu
Suan 31 lwlim gelen puanlarin hepsini madene verirsem bundan sora maden toplamak icin yeterli olurmu?
- nightxhunter
- Salgın Koruyucusu
hata yapa yapa öğreniliyor 
- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz
Şu an 31 levelsin ve önünde 18 level daha var.Bu da 36 üretim puanına tekabül eder.O yeter mi dersen düşük level madenlerde yeter ama iyi bir madenci olup para kasmak istersen yeterli olmayacaktır.GBM 0B ile puanlarını sıfırlamak istersen İKV Çemberlitaş kutuya buradan sahip olabilirsin.Yok ben 30 tl veremem diyorsan da en baştan karakterini açıp kasmalısın zaten 31 level kasmak çok fazla zamanını almayacaktır.İyi forumlarnightxhunter yazdı:Suan 31 lwlim gelen puanlarin hepsini madene verirsem bundan sora maden toplamak icin yeterli olurmu?