Defansif dovusme ve Turnuva.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Symbol Of Justice

Re: Defansif dovusme ve Turnuva.

Mesaj gönderen Xainnn »

eraxkaya yazdı:
gfbayakta yazdı:Herkezin burda anlamadığı bir nokta var bizim derdimiz adalet, turnuva kurallari son acıklandıgında defansif dovusme yasaktı ve kanatma serbestti burda bu kadar cok yazi yazan arkadaslar madem cok iyi savascı kullaniyor hatta bizim bilmedigimizi iddaa ediyor neden acaba hem adalet hem de yetenegin kullanilabilecegi vs yi atmaktan cekiniyor 5 adet defansif 5 adet ofansif madem ki bi savascinin her yetenegi kullanmasi gerekiyor defansif dovusmede ki vs yi yetenek sanan veya kendini avutan arkadaslar ofansifi yetenek saymiyor da mi vs ye gelmiyor yoksa yenemeyecegini bildiginden mi ? Bu yonetimde nasil bir kafa yapisi varda ölüm oyununda bile defansifi yasaklarken bire bir vs lerde serbest kılıyor Defansif dovuşmede bire birde nasilsa hicbir yetenek ofansta ki kullandigin zamanlama kadar degerli degil bu durumda ne deparin ne de baska bir yetenegin yasaklanmasinda anlam yok ayrica defansife karsi ayni sekil defans gelip vs atacak olanlarin karsilasmalari iksir suresi ve sarsilmazin kolayca geleceginden dolayi vs leri uzun zmaanlar alacaktir bunu biliyorsunuz bu durumda sifacilar neden gazap yetenegi acikken vs atiyor onlarinda karsilasmalari uzun surmesin diye degil mi ? Bunca celiskinin bulundugu bir turnuva sisteminde birakinda bi zahmet bunlari yandaş bi amacla yaptıgınizi dusunelim cunku baska bir mantigi yok yapilanlarin

IxWaMooSBieNxI

Symbol Of Justice ( Adaletin Sembolleri )
Ne demek istediğini anlamadım ama sanırsam acıklama turnuva basında Zifan tarafından yapıldı yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum bak guzel arkadasım bu kuralı cıkaran sızdınız butun ws lerı turnuva hesabına gore atmayı sımdı buraya gelmıs dıyorsun kı 5 el defansıf 5 el ofansıf dıorsun benım karsıma boyle bahanelerle gelme sonucta gorduk erol un carıyla ezdım gectım senı ha sunuda eklemeden gecemıyecem eger bı defansıf kesemeyecegıne ınanamıorsan soyle soyleyem sana bırıncı turda Mesut bendn bı el aldı hatta ceyrek fınal karsılasmasında Theslıen yıgıt ten bı el almayı basarabıldı ama sen bunuda beceremedın emın ol oyun 183 vermeseydı o sayıyı bıle alamıyacaktın her neyse sız burda aglayarak ne elde etmeye calısıorsunuz analamıyorum ama cıdden sız tek bı yetenek sısteme bagımlı kalmıssınız yenılıklerı kabullenemıorsunuz
Burda artık sızın devrınız kapandı bunu aklına ıyı sok

Bu arada parasına tılsımına evine arabasına arazısıne SAVAŞÇI ws sı atılır /f eraxkayaIV

forzaBelediyeSpor

Bizim devrimiz kapandı ... Güzel cümleler bunlar birçok insanın duymak isteyeceği şeyler :) Birçok duşmanın ...

Eray sen bizi tanımamışsın kardeşim biz anadan doğma kanatmalı ofansif vs ' si öğrenmedik , bize böyle yapacaksın dediler böyle öğrendik. Şimdi gelmiş diyorsun ki sizin devriniz kapandı :D ben sana gülücük atıyorum eray :D Defansifte adil olmayan şey turnuvanın en başında defansif yasaktı , kanatma serbestti. Ardından oyuna yılda 2 kez giren GM gelmiş defansif olması gerek diyor aaa :) olaya bak sen bakıyoruz GM ' nin siciline TLOO' da karakteri var :) acaba nereden esinlendi bu zeki kardeşimiz... Bak sen tesadüflere en sevdiğimiz kanatma yeteneğide kaldırılmış :) Sivri Ada mesaiisine başladık

Bu arada parasına tılsımına evine arabasına arazısıne SAVAŞÇI ws sı atılır /f eraxkayaIV

Biz bu lafı adama yediririz eray beni , kuzenimi bilen bilir :)
Resim
Resim
gfbayakta
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen gfbayakta »

eraxkaya yazdı:
gfbayakta yazdı:Herkezin burda anlamadığı bir nokta var bizim derdimiz adalet, turnuva kurallari son acıklandıgında defansif dovusme yasaktı ve kanatma serbestti burda bu kadar cok yazi yazan arkadaslar madem cok iyi savascı kullaniyor hatta bizim bilmedigimizi iddaa ediyor neden acaba hem adalet hem de yetenegin kullanilabilecegi vs yi atmaktan cekiniyor 5 adet defansif 5 adet ofansif madem ki bi savascinin her yetenegi kullanmasi gerekiyor defansif dovusmede ki vs yi yetenek sanan veya kendini avutan arkadaslar ofansifi yetenek saymiyor da mi vs ye gelmiyor yoksa yenemeyecegini bildiginden mi ? Bu yonetimde nasil bir kafa yapisi varda ölüm oyununda bile defansifi yasaklarken bire bir vs lerde serbest kılıyor Defansif dovuşmede bire birde nasilsa hicbir yetenek ofansta ki kullandigin zamanlama kadar degerli degil bu durumda ne deparin ne de baska bir yetenegin yasaklanmasinda anlam yok ayrica defansife karsi ayni sekil defans gelip vs atacak olanlarin karsilasmalari iksir suresi ve sarsilmazin kolayca geleceginden dolayi vs leri uzun zmaanlar alacaktir bunu biliyorsunuz bu durumda sifacilar neden gazap yetenegi acikken vs atiyor onlarinda karsilasmalari uzun surmesin diye degil mi ? Bunca celiskinin bulundugu bir turnuva sisteminde birakinda bi zahmet bunlari yandaş bi amacla yaptıgınizi dusunelim cunku baska bir mantigi yok yapilanlarin

IxWaMooSBieNxI

Ne demek istediğini anlamadım ama sanırsam acıklama turnuva basında Zifan tarafından yapıldı yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum bak guzel arkadasım bu kuralı cıkaran sızdınız butun ws lerı turnuva hesabına gore atmayı sımdı buraya gelmıs dıyorsun kı 5 el defansıf 5 el ofansıf dıorsun benım karsıma boyle bahanelerle gelme sonucta gorduk erol un carıyla ezdım gectım senı ha sunuda eklemeden gecemıyecem eger bı defansıf kesemeyecegıne ınanamıorsan soyle soyleyem sana bırıncı turda Mesut bendn bı el aldı hatta ceyrek fınal karsılasmasında Theslıen yıgıt ten bı el almayı basarabıldı ama sen bunuda beceremedın emın ol oyun 183 vermeseydı o sayıyı bıle alamıyacaktın her neyse sız burda aglayarak ne elde etmeye calısıorsunuz analamıyorum ama cıdden sız tek bı yetenek sısteme bagımlı kalmıssınız yenılıklerı kabullenemıorsunuz

forzaBelediyeSpor
Sen demek istediğimi gayet iyi anladın bu turnuva kuralına gore vs atmayı biz cıkardıysak yeteneğimize güvenerek cıkardık cünkü yetenek gerektiren vs kuralları onlardı ama biz o zaman parasına tılsımına vs atan varmı yazarken sen bölge değiştiriyordun biz oyundayken sen vs nin adını bile anamıyordun ben defansif cıktığında da yazıyorum ama körü körüne şansa dayalı vs atmıyorum düz vuruşla fark yaratılmaz bence sen yaratmak istiyorsan şans veriyorum gel 5 el de ne kadar yaratabiliyosan yarat ama bana savaşçıdan anlamaktan bahsedicek kapasite de bile bi adam değilsin eğerki o kapasitedeysen teklifim tamamen eşitliğe dayalı olduğunu herkez görüyor burda yenilikleri elbetteki kabul ediyoruz ancak bire bir vs de akıcı yetenek sistemini kısıtladığını görmek için profesör olmaya gerek yok ben 29 39 49 bütün bu zamanlarda hep vs attım ancak o zamnlar yetenek değil üzerindeki efsunlar ön plana cıkardı belli ki bu yeni turnuva kuralları sana fazla özgüven aşılamış ama boşa yırtınma sırf altta kalmamak için de saçma sapan cevaplar yazma buraya yetenek kullanmadan düz vuruş vs ' si atan biri olarak fazla idaaalı konusmaya başladın senden cok daha yetenekli nice savaşçılar geçti elimizden senin o kapandı dediğin devirin içine bi alırım cıktığında ne cok sevdiğin tılsımın ne de buraya boyle haddinden fazlasını yazacak moralin kalır
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xainnn »

gfbayakta yazdı:senin o kapandı dediğin devirin içine bi alırım cıktığında ne cok sevdiğin tılsımın ne de buraya boyle haddinden fazlasını yazacak moralin kalır
Akıllara zarar ...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
eraxkaya
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen eraxkaya »

Xainnn yazdı:
eraxkaya yazdı:

IxWaMooSBieNxI

forzaBelediyeSpor

Bizim devrimiz kapandı ... Güzel cümleler bunlar birçok insanın duymak isteyeceği şeyler :) Birçok duşmanın ...

Eray sen bizi tanımamışsın kardeşim biz anadan doğma kanatmalı ofansif vs ' si öğrenmedik , bize böyle yapacaksın dediler böyle öğrendik. Şimdi gelmiş diyorsun ki sizin devriniz kapandı :D ben sana gülücük atıyorum eray :D Defansifte adil olmayan şey turnuvanın en başında defansif yasaktı , kanatma serbestti. Ardından oyuna yılda 2 kez giren GM gelmiş defansif olması gerek diyor aaa :) olaya bak sen bakıyoruz GM ' nin siciline TLOO' da karakteri var :) acaba nereden esinlendi bu zeki kardeşimiz... Bak sen tesadüflere en sevdiğimiz kanatma yeteneğide kaldırılmış :) Sivri Ada mesaiisine başladık

Biz bu lafı adama yediririz eray beni , kuzenimi bilen bilir :)

hangı GM nın bızım loncada karakterı var acaba ?? sen once lısteye baksan ıyı olur sız durmadan konuyu saptırıorsunuz
ws konusuna gelınce benım karsıma cıns cıns teklıflerle gelemyın turnuva sartlarında su oyunda benı ne defansıf ne de ofansıf kesebılır o kadar ıddaalıyım varsa aksını soyleyecek karakterlerım bellı burdan aglayıp durmayın
bu yazı buraya yazacagım son konudur.
ha bu arada senın sıcılıne bende bakıyorumda hıc ıc acıcı degıl bı turnuvada yenılmenız bu kadar canınınızı yakmıskı yazıorsunuz
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart

Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası

Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen tedashii »

Bundan sonra savaşçı wslerinde favori gösterdiğiniz kişilere dikkat edin. Çünkü onların devri, artık bitti :!: :twisted:
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xainnn »

tedashii yazdı:Bundan sonra savaşçı wslerinde favori gösterdiğiniz kişilere dikkat edin. Çünkü onların devri, artık bitti :!: :twisted:

senin o kapandı dediğin devirin içine bi alırım cıktığında ne cok sevdiğin tılsımın ne de buraya boyle haddinden fazlasını yazacak moralin kalır.
Resim
Resim
Darkguardian
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Professional

Mesaj gönderen Darkguardian »

Kesinlıkle savaşçyı 2 dala ayırmak gereklı defans ofans olarak aynı seçenek şifacılar ıcınde geçerlı olabılır ıksırsız tabıkıde
IııLİGHTNİNGııI Darkguardian
Kullanıcı avatarı
viTa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen viTa »

Bu nedir ya , bu yaptığınız resmen UEFA'nın şampiyonlar ligi finali öncesinde Ofsayttan gol var demesi gibi olmuş. Vs dediğin el çabukluğu şaşırtmaca işidir savaşçıda , yine birileri iyi saksafon çalmış birilerine :)
toRnaVita Resim viTaa Vıta

Hasancan AYDIN.
Kullanıcı avatarı
BLACKDEWIL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen BLACKDEWIL »

Oyundan zevk almak ısteyen ve savascıdan gercekten anlayan bır oyunncu savascı turnuvasında Defansıf Dovusme yetenegını ıstemez diye dusunuyorum , cok daha zevklı cok daha farklı bı turnuva olucakken son dakıkada defansıf dovusmeye ızın vererek zaten oyuna hıc bır sekılde yenılık veya duzenleme getırmeyen oyun yonetımının bu turnuvayıda berbet etmesını tanık olduk. Kesınlıkle yarı fınalde yenıldıde yedıremeyıp buraya yazdı dıye yorumlamayın bu yazımı , karsımdakının defans olacagını ve yenılecegımı bıle bıle ofans olarak gırıp 2 1 yenıldım. Defansıf dovusme hıc bır sekılde bır kısının savascıda kı becerısını gostermedı ve turnuvayı tamamen sıkıcı yaptı. Eger bu son sanıye degısıklıgı olmasaydı butun turnuva cok daha farklı olucaktı kı bunu butun kuklacı halkı bılıyor. Neden boyle bı degısıklık yapıldı yada neden IKV oyuncusu boyle bı degısıklıgı ıstedı bılemıyorum ancak turnuva tam anlamıyla rezalettı , IKV yonetımı zaten hıc bır seye yenılık getırmezken aksını yaparak gıt gıde oyundan sogutuyor bızlerı. Benım karsılasmamda barız kural ıhlalı vardı durum 1-1 ken 3. vs de menzıl dısına cıkıldı buna orda ıtıraz ettım ancak hıc bır sey degısmedı kı boyle bıseyıde beklıyorduk aslında. Benım tepkım 1 oyuncuya veya bellı bır topluluga degılde bu kuralları degıstıren ve turnuvanın hıc bı anlamı kalmamasını saglayan yonetımedır. Acıkcası savascı Fınalını cok merak edıyoruz , 2 tane tankın karsılasması olucak.
Benım kendı fıkrım , ıcınde defansıf dovusme sakınma olan bır turnuva yada fınal asla sunucunun en ıyı savascısını belırlemez. Yazılacak cok sey var ancak ancak ben bu yazımı burda bıtırıyorum , umarız gelecek turnuvalarda veya gelecek etkınlıklerde yonetım boyle bı hata yapmaz...

Saygılar
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xainnn »

BLACKDEWIL yazdı: Oyundan zevk almak ısteyen ve savascıdan gercekten anlayan bır oyunncu savascı turnuvasında Defansıf Dovusme yetenegını ıstemez diye dusunuyorum , cok daha zevklı cok daha farklı bı turnuva olucakken son dakıkada defansıf dovusmeye ızın vererek zaten oyuna hıc bır sekılde yenılık veya duzenleme getırmeyen oyun yonetımının bu turnuvayıda berbet etmesını tanık olduk. Kesınlıkle yarı fınalde yenıldıde yedıremeyıp buraya yazdı dıye yorumlamayın bu yazımı , karsımdakının defans olacagını ve yenılecegımı bıle bıle ofans olarak gırıp 2 1 yenıldım. Defansıf dovusme hıc bır sekılde bır kısının savascıda kı becerısını gostermedı ve turnuvayı tamamen sıkıcı yaptı. Eger bu son sanıye degısıklıgı olmasaydı butun turnuva cok daha farklı olucaktı kı bunu butun kuklacı halkı bılıyor. Neden boyle bı degısıklık yapıldı yada neden IKV oyuncusu boyle bı degısıklıgı ıstedı bılemıyorum ancak turnuva tam anlamıyla rezalettı , IKV yonetımı zaten hıc bır seye yenılık getırmezken aksını yaparak gıt gıde oyundan sogutuyor bızlerı. Benım karsılasmamda barız kural ıhlalı vardı durum 1-1 ken 3. vs de menzıl dısına cıkıldı buna orda ıtıraz ettım ancak hıc bır sey degısmedı kı boyle bıseyıde beklıyorduk aslında. Benım tepkım 1 oyuncuya veya bellı bır topluluga degılde bu kuralları degıstıren ve turnuvanın hıc bı anlamı kalmamasını saglayan yonetımedır. Acıkcası savascı Fınalını cok merak edıyoruz , 2 tane tankın karsılasması olucak.
Benım kendı fıkrım , ıcınde defansıf dovusme sakınma olan bır turnuva yada fınal asla sunucunun en ıyı savascısını belırlemez. Yazılacak cok sey var ancak ancak ben bu yazımı burda bıtırıyorum , umarız gelecek turnuvalarda veya gelecek etkınlıklerde yonetım boyle bı hata yapmaz...

Saygılar

Oyun yöneticilerinin korudukları bir lonca olduğu sürece bu hataların son bulmayacağına emınım ..
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön