Haksizlik.
- VaMoSS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Haksizlik.
Dun gece buyuk holde tartistigim bir karakter beni ban attirmakla tehdit etti ben sakincali kelimeler kullandim buna lafim yok ama o karakter bunu bana nasil soyleyebiliyor neye dayanarak ? Varsa bir sey bilelim. Isin kotusu ertesi sabah carima girdigimde 1 ay sus cezasi verilmis daha sonra yaptigim itirazlar sonucu bu ceza dustu tabi. Anlamadigim konu oyunda bazi oyunculara yetki mi veriyorsunuz bu sekilde tehdit savurabiliyorlar etrafa.Bayan karaktere yapilan tavizlere hic girmiyorum bunu oyunda herkes biliyor zaten 
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yok Oluş
Re: Haksizlik.
Siz lonca olarak küfürbazsınız, herşeyi küfürle çözebileceğinizi sanıyorsunuz.(örn;ver face, skype v.s.) :| . İyi olmuş cezan keşke düşmeseydi.İnşallah bir gün loncaca süresiz ban yersiniz. :roll:
- VaMoSS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ne oldugun belli degil daha hadi ordan hadsiz 
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
Ne oldu zoruna mı gitti?VaMoSS yazdı:Ne oldugun belli degil daha hadi ordan hadsiz
- VaMoSS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Daha kim oldugun belli degil seni ciddiye alan mi var
ayrica adamina gore muamele yapinca kendi sifatlarinizi ne de guzel baskasina yakistiriyosunuz 
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
Ben anya diyom sen konya.. Neyse yazdığım cümleleri öğüt olarak alırsanız yararını görürsünüz.VaMoSS yazdı:Daha kim oldugun belli degil seni ciddiye alan mi varayrica adamina gore muamele yapinca kendi sifatlarinizi ne de guzel baskasina yakistiriyosunuz
- VaMoSS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Varsa sorunun halledelim insan gibi burada boyle seyler yazmak sana bisey kazandirmaz.Halledelim dedim ya sen simdi yanlis anlarsin insan gibi halledelim bulursun beni oyunda konusuruz. Sanada iyi geceler
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
Biz lonca olarak küfürbazmışız
sadece tebessüm ettim. Biz küfür etmeyince yasaklayıp geçince cevap verecek yüreğiniz yok dersiniz cevap verince küfürbaz oluruz
biz adamına göre muamele yapıyoruz. Ayrıca arkadasın forum üyeliği kayıdında sancak yazıo demekkı fake hesap açılıp bize tepki gösteriyorlar neden i ise çekememezlik
.
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
bu arada kudur ceza düştü 7 güne :lol: :lol: :lol:
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
Bence matıklı düşünün 1. Si Sancak ve köşkte karakterlerim olamaz mı? 2. Si Hangi fake hesap 2011 tarihinde açılmış olabilir ki? 3. Olarak küfürcü değiliz demişsiniz, bölge ve klandan her gün sizin klandan küfreden çıkıyor. Örn: doc, as v.s yazıyosunuz. Hatta bu gün kritikdurumlar diye biri yazdı. Buna vericek cevabın vardır umarım.