106 tane yeşim taşı çektim kaç saat oldu 1 tane mi jadeit çıkmaz boşuna mı artıcı aldık ? Hem loncada %60 var hem karakterimde %60 arttıcı var nasıl çıkmaz arttıcısız 100 tane çekseydim kesin 1 tane çıkardı bu jadeitin şans oranı nedir yoksa sorun benim karakterde mi az arttırın be şunun oranını ???
Kuklacı
PiSKaN
Piskanfour
Piskanfive
Bu Nasıl bi Şans Oranıdır
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Bu Nasıl bi Şans Oranıdır
Çok şanssız dilime denk gelmişsin birkaç kere banada olmuştu çift artırıcıyla 100-120 taşta jadeit çekememiştim ısrarla çekmeye devam et şanssızlığı kırarsın
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Hiç unutmam Ejder Asa üretirken Menekşe çıkmıyor diye oyunu bırakacak duruma gelmiştim.
Ertesi gün mezarlıktaki elmas madenini çektim Menekşe çıktı.
Ardından diğer poşeti de açtım ondan da Menekşe çıktı.
Tek çekişte 2 Menekşe çeken başka olmuş mudur bilmiyorum ama şansın tanımı bu benim için...
NOT: Kasasında 215 Xenotim olan arkadaşın konusunda bir mesaj okumuştum.
Eğer doğruysa bu arkadaşın totemini öğrenmek lazım :lol:
Ertesi gün mezarlıktaki elmas madenini çektim Menekşe çıktı.
Ardından diğer poşeti de açtım ondan da Menekşe çıktı.
Tek çekişte 2 Menekşe çeken başka olmuş mudur bilmiyorum ama şansın tanımı bu benim için...
NOT: Kasasında 215 Xenotim olan arkadaşın konusunda bir mesaj okumuştum.
[/b]Valla yönetim böyleyse oyunu kapatın derim. Adamlar emeğini yemeyin ii bende 5günde 103 jadeit cekmiştim benide mi bloklayacaktınız. Ne sacma sapan. Eğer kosp mudur nedir ondan şüpheliyseniz oyunda hergün bulnunuz saate bilhassa bakın kosp var mı die o zmn adamlara blok veririsiniz. Yani görevinizi daha verimli yaparsanız bu oyuncularda helak olmaz. Bazı oyuncularıda anlamış değilim her indirimde akçe alıyorsunuz yazık size bu gelişmeyen oyuna para veriyorsunuz ya boşa üzülüyorum kazancınıza veya harçlığınıza. 5500 akçe değil 30 tl 10 tlde olsa bu oyun gelişmedikten sonra alırsam ben namerdim. Oyuncu sayısıda az sayenizde. Her zaman ki eşya her zamanki item.
Şuanda oyuncuların sizden beklediği şey şu fıkraya benzer. Bir adama demişler gel kardeş çuvaldaki küreği al, küreğe ne gelirse senin demişler. Oyun kurucusu bu küreği düz tutup cekiyor kürek altın dolu. Biz oyuncuların küreği ters tutuğumuz için boş.PROTESTOYA devam
Eğer doğruysa bu arkadaşın totemini öğrenmek lazım :lol:

-
- Sahaf Yardımcısı
İnsanda heves kalmıyorki bu gecede çekelim bakalım nolacak Loncamda olan bi arkadaş tek arttıcıyla ilk seferde çekmiş
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Fast Lane
Eskiden sabahtan aksama kadar 4-5 tane yonca cekerdim. Şimdi 400den fazla çiban otu var kasada ama yonca yok. 1aylık artırıcıyı 3 gün kullandım bos bos duruyor. Maden artırıcılarda gerçektende bir sorun var.

Gizlenmiş İçerikGöster

Kaynakların çıkma ihtimalini düşürüyorlar. Baktılar tılsım üretimi hızlı şekilde ilerliyor tabii bu onların işine gelmez çünkü oyuncuları oyalamaları lazım. İlk başlarda en fazla 50 yeşim taşı çeker ve en az 1 jadeit çıkarken şimdi bu oran 2 kat azaldı en az 100 tane çektikten sonra 1 tane jadeit çekebilirseniz şükredin...
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Adamların günahını alma. Şans sistemi adı üstünde, birine 50 yeşim taşından 1 jadeit çıkabilirken diğerine ise 10 tane çıkabilir. İftira atmadan önce bir kez daha düşün. :!:Ekvator yazdı:Kaynakların çıkma ihtimalini düşürüyorlar. Baktılar tılsım üretimi hızlı şekilde ilerliyor tabii bu onların işine gelmez çünkü oyuncuları oyalamaları lazım. İlk başlarda en fazla 50 yeşim taşı çeker ve en az 1 jadeit çıkarken şimdi bu oran 2 kat azaldı en az 100 tane çektikten sonra 1 tane jadeit çekebilirseniz şükredin...
Dostum. saf kalay ile Jadeit'in çıkma ihtimalini bir mi tutuyorsun?Symbian yazdı:Adamların günahını alma. Şans sistemi adı üstünde, birine 50 yeşim taşından 1 jadeit çıkabilirken diğerine ise 10 tane çıkabilir. İftira atmadan önce bir kez daha düşün. :!:Ekvator yazdı:Kaynakların çıkma ihtimalini düşürüyorlar. Baktılar tılsım üretimi hızlı şekilde ilerliyor tabii bu onların işine gelmez çünkü oyuncuları oyalamaları lazım. İlk başlarda en fazla 50 yeşim taşı çeker ve en az 1 jadeit çıkarken şimdi bu oran 2 kat azaldı en az 100 tane çektikten sonra 1 tane jadeit çekebilirseniz şükredin...
Şöyle hesapla: Bir çuvala 99 tane elma 1 tane de armut koyarsın, ve o çuvalda ne varsa hepsini tek tek çekerek boşaltmalısın ki 2. çuvala geçesin. Yani armudu çekme ihtimalin %1'dir
Şans sisteminin nasıl çalıştığını bir öğrenin öncelikle...
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Madenleri mi Kuruttunuz Ne Yaptınız ? :mrgreen:
-
- Sahaf Yardımcısı
Gözümün aydın 286. yeşim taşından sonra 1 jadeit çektik bilseydim böyle olcağını o akçeye iksir çekip satardım daha iyi para gelirdi o kadar kendimizi yormamızı gerek yoktu 286 yeşim taşı ne demek biraz insaflı olun resmen oyunu bırakın diyorsunuz.Hade bizde çift arttıcı var peki arttıcı olmayan nasıl çekecek 1000 tanede 1 mi ?
PiSKaN
Piskanfour
Piskanfive
Sonsuzluk ve Yaşam
PiSKaN
Piskanfour
Piskanfive
Sonsuzluk ve Yaşam