Ne oldu ? CARMENTA ya 2-1 yenildin?acarrr yazdı:Dediğimiz gibi halende diyoruz İYİ OLAN KAZANSIN :!: Bizdende iyi büyücü olmadıgı için Beyazköşk de 1.ci ve 2.ci büyücüsü şimdiden belli
WaitAnDSee # xSwiNDLeRx
Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Beyazköşk
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok Oluş
Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Beyazköşk
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
Dier karakterım hala yarı finaldenapcan066 yazdı:Ne oldu ? CARMENTA ya 2-1 yenildin?acarrr yazdı:Dediğimiz gibi halende diyoruz İYİ OLAN KAZANSIN :!: Bizdende iyi büyücü olmadıgı için Beyazköşk de 1.ci ve 2.ci büyücüsü şimdiden belli
WaitAnDSee # xSwiNDLeRxHavan mı alındı? :twisted:
- GROMMASH
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İstiklal
acarrr yazdı:Dier karakterım hala yarı finaldenapcan066 yazdı:Ne oldu ? CARMENTA ya 2-1 yenildin?acarrr yazdı:Dediğimiz gibi halende diyoruz İYİ OLAN KAZANSIN :!: Bizdende iyi büyücü olmadıgı için Beyazköşk de 1.ci ve 2.ci büyücüsü şimdiden belli
WaitAnDSee o çar olmazsa bu çar olacak kafanı yorma
Sonuçta o karakterde de sen oynuyordun hasar farkı yok ise tekrar yenilmeyi göz önünde bulundurman gerekiyor sonuçta o adama 1 kere yenilmişsin
"We will never be slaves... but we will be conquerors !"

- VaMoSS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Bu adam benim bu oyunda gordugum en iyi oyuncu sadece vs icin gecerli degil bu kendine bu kadar guvenmesi normal bence . Carmentayi tebrik ederiz yine karsilasicaklar basarilar ikisinede 
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle yorumun için teşekkürler kardeşim vs üstünde ben zaten 7 24 yoğunumHandanhanmmm yazdı:acarrr yazdı:Dier karakterım hala yarı finaldenapcan066 yazdı:Ne oldu ? CARMENTA ya 2-1 yenildin?acarrr yazdı:Dediğimiz gibi halende diyoruz İYİ OLAN KAZANSIN :!: Bizdende iyi büyücü olmadıgı için Beyazköşk de 1.ci ve 2.ci büyücüsü şimdiden belli
WaitAnDSee o çar olmazsa bu çar olacak kafanı yorma
Sonuçta o karakterde de sen oynuyordun hasar farkı yok ise tekrar yenilmeyi göz önünde bulundurman gerekiyor sonuçta o adama 1 kere yenilmişsinHasar farkı yoksa vs üzerine yoğunlaş.Herşey biyere kadar bu kadar güven duygusu nereden geliyor bilemiyorum.Tabii bir insanın kendine güven duyması çok güzel birşey ama biryere kadar
![]()
Adamlar headenshoulders reklamındaki gibi
1. ve 2. yi biliyoruz 3. bilmiyoruz diyorlar 
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yok Oluş
Seni gidi cahil o reklamda sadece 1. yi biliyorlar, 2. yi sorduklarında cevap yok. Bu arada "acarrr" ın hiç bir karakteri birinci olamayacak. Evet kabul ediyorum çok iyi ws atıyor, fakat fazla öz güven onun kaybetmesine sebep olucak.Cevikol yazdı:Adamlar headenshoulders reklamındaki gibi1. ve 2. yi biliyoruz 3. bilmiyoruz diyorlar
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Selamlar, öncelikle turnuva süreci başlangıcından bu yana hiç bir şekilde bölge,klan hatta lonca kanalından dahi karşılaşmalarım üzerine iddialı sözler kullanmadım, kullanmam hele ki kendi görüşüme göre üstün gelme ihtimalinin yüzde 40 ının şans faktörüne bağlı olduğu bir karakter sınıfı için bunu yapmak ahmaklık olurdu.Buna rağmen çeyrek finalde karşıma çıkan Swindler oldukça iddialı sözler sarfetti ve halen bunu sürdürmekte.Lütfen bu konuyu tartışma boyutuna getirmeyelim.Refleksleri iyi,taktigi zekice ,şansı yanında olan kazansın . Destekleyen herkese teşekkür ediyorum iyi forumlar.
CARMENTA
CARMENTA

- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Fazla güven olmazsa eğer İYİ OLMAKDA olmaz anlatabılıyormuym en ıyısını yapabılmek en ıyısı olabılmek ıstıyorsan GÜVEN LAZIM.napcan066 yazdı:Seni gidi cahil o reklamda sadece 1. yi biliyorlar, 2. yi sorduklarında cevap yok. Bu arada "acarrr" ın hiç bir karakteri birinci olamayacak. Evet kabul ediyorum çok iyi ws atıyor, fakat fazla öz güven onun kaybetmesine sebep olucak.Cevikol yazdı:Adamlar headenshoulders reklamındaki gibi1. ve 2. yi biliyoruz 3. bilmiyoruz diyorlar
![]()
2.Si demişsin hiç bir karakterı birinci olamıycak bunu yarı fınal ve fınal karsılasmalarında göreceğiz keyıflı forumlar.
- VaMoSS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Kotu bir soy soylemedik ki tartisma olsun
Seni tebrik edip basarilar bile diledim hatta. Ancak ortaligi kariatiran fake hesaplar var ama kim oldugunu tahmin etmek zor degil
Seni tebrik edip basarilar bile diledim hatta. Ancak ortaligi kariatiran fake hesaplar var ama kim oldugunu tahmin etmek zor degil