Yönetim Saçmalığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Yönetim Saçmalığı

Mesaj gönderen ForumPOLO »

Kasanızda 999 Saf Bakır 999 Saf Kalay bulunsa kimse yadırgamaz zira bunlar kolay düşen şeyler...

Fakat 215 Xenotim insan evladı tarafından biriktirilebilecek bir miktar değil.

Oyun Log'larınıza bakıldığında günlük online süreniz 20 saatin altındaysa o hesap açılmayacaktır.

Eğer hile kullandıysanız bu gerçekten etik değil ve umarım hesabınız açılmaz.
Resim
Kullanıcı avatarı
buse1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Paha Biçilmez

Mesaj gönderen buse1 »

beni bilen bilir teşkilatta her zaman alışveriş yaparaım alır satarım exo ya yatırırım.
Kullanıcı avatarı
buse1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen buse1 »

yani loncam bile <Exo Jade Kondrit>
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Şuana Dek Yönetimi Anlamaya Hep Çalıştım da Aga Bu NE ?

Her Şeye Mantıklı Cevabı Olan Yönetimin Böyle bir Saçmalığı Yapmasının Sebebini Gerçekten Merak Ediyorum .. Datalarla oynanmış olsa güncelleme ile sıfırlanıyor zaten çalmış olsa şimdiye kadar 100 konu açılmıştı ikv'nin hilesi yoktur diye bas bas bağırıyorsunuz ya Tükürdüğünüzü yalıyorsunuz yani hile var ya da yine Tükürdüğünüzü Yalayıp Banı Kaldıracaksınız İster 500 isterse 1000 Tane Kasasında Bulundurabilir Ne Sakıncası Var ?
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Selamlar,

Yönetimin gerçekten böyle bir şey yapması çok garibime gitti. 215 tane Xenotim bulunması oyun açığını veya alışveriş hilesini kullandığınız anlamına gelmez. Zaten bunu yapan adam da atılan bilgilendirme mesajına bu şekilde yazmaz. (Yanlış anlamayın sizin için konuşmuyorum.) Çok saçma bir nedenle bloklanmışsınız üstüne de çok saçma bir e-posta almışsınız. Ne diyeyim Allah sonunuzu/sonumuzu hayır etsin.

İyi forumlar.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
buse1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen buse1 »

bide exo ların olduğu hesap tek değil 5 farlı hesap blok yedı . isimleri benbendegilim . benbendegilimA. benbendegilimAA.benbendegilimAAA. benbendegilimLOW
Kullanıcı avatarı
buse1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen buse1 »

ve hala yönetim bi cvp vermiyo .. !!!!
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

Valla yönetim böyleyse oyunu kapatın derim. Adamlar emeğini yemeyin ii bende 5günde 103 jadeit cekmiştim benide mi bloklayacaktınız. Ne sacma sapan. Eğer kosp mudur nedir ondan şüpheliyseniz oyunda hergün bulnunuz saate bilhassa bakın kosp var mı die o zmn adamlara blok veririsiniz. Yani görevinizi daha verimli yaparsanız bu oyuncularda helak olmaz. Bazı oyuncularıda anlamış değilim her indirimde akçe alıyorsunuz yazık size bu gelişmeyen oyuna para veriyorsunuz ya boşa üzülüyorum kazancınıza veya harçlığınıza. 5500 akçe değil 30 tl 10 tlde olsa bu oyun gelişmedikten sonra alırsam ben namerdim. Oyuncu sayısıda az sayenizde. Her zaman ki eşya her zamanki item.

Şuanda oyuncuların sizden beklediği şey şu fıkraya benzer. Bir adama demişler gel kardeş çuvaldaki küreği al, küreğe ne gelirse senin demişler. Oyun kurucusu bu küreği düz tutup cekiyor kürek altın dolu. Biz oyuncuların küreği ters tutuğumuz için boş.PROTESTOYA devam
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaN »

Bende etmediğim küfürden dolayı ban yedim. Bu oyundan bisey olmaz. GM tanıdığın yoksa hiçbir sekilde açtırıp baskasına ban artırmazsınız. Ben namazımda niyazimda adamım bana dine küfür ettiniz diyor. Bosver oynama kardeşim.
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Almış olduğunuz e-postada belirtildiği gibi sunucunuzda gerçekleştirilen olaylar neticesinde incelenen üyeliklerden yalnızca birisiniz. Nitekim inceleme süresince iletişime açık olduğumuzu ve destek bölümümüzden e-postanızı beklediğimizi söylemiştik.

Kimsenin karakterinde belli miktarda materyal olduğu için ceza vermiyoruz. Sunucularda gerçekleştirilmeye çalışılan olmaması gereken şeylerin önüne geçilebilmesi için çalışan ekibin gerçekleştirdiği tüm uygulama ve moderasyonlar, yine sizlerin adil bir oyun ortamı içerisinde bulunabilmeniz içindir. Bu durumda gösterilen hassasiyete sizlerin de hassasiyetle yaklaşmanızı umuyoruz.

Destekten gerçekleştirmekte olduğumuz iletişimi devam ettirebiliriz. İyi eğlenceler dilerim.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön