170 exo ' um olduğu için karekterlerim Blok yedi .O zaman kimse Exonotim kasmasın , kimse maden çekmesin ne kadar saçma bişey ya yönetim şu konuya bi el atın . bide destekten gelen mesaja bakın . ben 17 saat bazen daha fazla online olan oyuncuyum zamanımın çoğu Exonotim , salgı , peptit düşürme vs. maden çekmede geçiyo .
Eğer olay böyleyse hakikaten berbat bir durum. Çok yazık...
Anlayıp dinlemeden böyle bir şey yapılması çok kötü. Oyunda hiçbir yenilik vs. yapmadığınız için
oyuncuların en önemli işi xenotim kasmak ve tılsım üretmek, onları da böyle sindirmeye çalışın. Herhalde
tılsım sisteminin oyunu minimum 3-4 yıl götürmesini istiyorsunuz.
215 tane Xenotim ciddi bir miktar yani anormal diyebiliriz. Ama 17 18 saat oyunda aktif olmakla, biraz şansla ve büyük bir sabırla yapılmayacak bir şey değil. Günlük 18 saatte en az 10 adet düşürsen zaten 1 ayda 300' ü geçiyor ki hergün oyunda olmadığını düşünüp bunu bir kaç aya yayalım. Çok zor bir rakam değil bu kadar emekle.
Elinde en başından beridir aldığın ekran görüntülerin varsa kanıtlayabileceğini düşünüyorum. Bono açığının farkedildiği ve cezaların kesildiği zamanlar, çok fazla parası ve bonosu olup, hile hurdaya karışmayanlar da gümbürtüye gitmişti. Kanıtlarıyla ve ekran görüntüleriyle ile kendisini kurtarabilenler vardı. Umarım geri alırsın hesabını...
Çift artırıcıyla günde en az 8 saat maden çektim 1 ayda 30 jadiet anca çekebildim. xenotim i anca bayramdan bayrama düşürüyorum. maden çekerken çok şanslı, blok yediğin içinde çok şansız birisin.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
fazla maden çekdiği için ban yiyen , üstüne hesap sorulan ilk oyuncusun. tebrik ediyorum seni dostum burası türkiye. ne düzgün yönetilmişki bu oyun düzgün yönetilsin.
ben günde 20 jadeitten fazla çekebilirim hesaplarım ve loncamda artırıcı var . Sürekli 2 torba bazende 3 torba çıkıyo . jadeiiti exo ile takas ediyorum tılsım üretip exo ile takas ediyorum . Stok yapıyorum . alışveriş hilesine gelince geçmişe ait alıışverişe bakabilirler.