MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Mesaj gönderen kelemen »

Ogün abi oyunda durum ne ben bayadır girmiyorum Tılsım, Kuklacı bıraktım ama yaza belki dönebilirim 2 - 3 arkadaşım ile birlikte, yardımlaşma var mı bu kadar kısa sürede set dizmişsin :D
Beni Sadece Allah Yargılar.

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Bana Defans 2 3 verebilirseniz kendimi ifşa edebilirim Olcay. :P :P Şaka şaka siz bana Ofans 2 3 verin. :P Ben diğerini alırım.

Kelemen kardeşim, oyunda yardımlaşma sürüyor. Ben Eminönü'nde yardımlaşarak charımı dizdim. Açıkçası setimi kolay dizdiğimi düşünmüyorum. Verdiğim emekler ve zaman sonucunda bu seti biraz geç bile dizmiş olabilirim. :)) Yardım edebilirim sizlere de. Ama yaza tılsıma gelince daha fazla yardımcı olabilirim sizlere. :))

Hidra Çift Bıçak düştü gençler. Çok uğurluyum. :))
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
lkarus
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: S O N

Mesaj gönderen lkarus »

Sanırım ben SkyBlue'nun kim olduğunu biliyorum, yeni çözdüm :ugeek:
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kelemen »

SkyBlue yazdı:Bana Defans 2 3 verebilirseniz kendimi ifşa edebilirim Olcay. :P :P Şaka şaka siz bana Ofans 2 3 verin. :P Ben diğerini alırım.

Kelemen kardeşim, oyunda yardımlaşma sürüyor. Ben Eminönü'nde yardımlaşarak charımı dizdim. Açıkçası setimi kolay dizdiğimi düşünmüyorum. Verdiğim emekler ve zaman sonucunda bu seti biraz geç bile dizmiş olabilirim. :)) Yardım edebilirim sizlere de. Ama yaza tılsıma gelince daha fazla yardımcı olabilirim sizlere. :))

Abi öyle diyorsun ama benimde bu oyunu bırakmamın sebeplerinden birisi dışlanmak :) Açıkcası çok arkadaşım yoktur çünkü kime güvensem taklaya getirdiler beni; emek hırsızlığı yaptılar. Her neyse bu konuyu geçelim, Tank savaşçı karakterim var 36 k canı var ama nedense ben gidemiyorum 2 tane ofansif gidiyor :D 2 Yıldır uğraşıyorum sadece Işık hanım kolye ya da yüzük olması lazım :D

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

kelemen yazdı:
SkyBlue yazdı:Bana Defans 2 3 verebilirseniz kendimi ifşa edebilirim Olcay. :P :P Şaka şaka siz bana Ofans 2 3 verin. :P Ben diğerini alırım.

Abi öyle diyorsun ama benimde bu oyunu bırakmamın sebeplerinden birisi dışlanmak :) Açıkcası çok arkadaşım yoktur çünkü kime güvensem taklaya getirdiler beni; emek hırsızlığı yaptılar. Her neyse bu konuyu geçelim, Tank savaşçı karakterim var 36 k canı var ama nedense ben gidemiyorum 2 tane ofansif gidiyor :D 2 Yıldır uğraşıyorum sadece Işık hanım kolye ya da yüzük olması lazım :D
Kendinizi pek iyi tanıtamamışsınız sanırım. Ben Eminönünde oynamaya bu yaz başladım. Ağustos 14'te de bıraktım. Ocak ayına kadar hiç oynamadım. Ocak ayında girdim ve yeni charlar kasmaya başladım. Kısa sürede arkadaşlarım oldu. Maden çekip, sattım ve param da oldu. :)) Fazla sıkıntı yaşamadım. Grup bölgelerine girmek için arkadaşlarınız olmalı. Arkadaşınız olmadan bu işleri yapmak çok zor. :))
lkarus yazdı:Sanırım ben SkyBlue'nun kim olduğunu biliyorum, yeni çözdüm :ugeek:
Tek kelime söyleyeceğim. İmkansız! Çok güveniyorum gizlenmek konusunda kendime. :twisted:
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
lkarus
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: S O N

Mesaj gönderen lkarus »

İyi o zaman eninde sonunda öğreneceğiz 8-)
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Yanlış tahminleri duymak beni her zaman mutlu etmiştir. :))
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kelemen »

Yaz gelsin döneceğim sınav arifesindeyim şuan :)

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Yaza hepimiz buradayız. Bakalım olursa bir lonca kurmayı da düşünüyoruz. Alp'i bekleyip göreceğiz.

Alp'e de biraz daha uğramazsa telefon şakası yapmayı düşünüyorum. Kendisi kaşınıyor. :))
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kelemen »

Hayırlısı olsun abi yaza bende geleceğim inşallah bir gelişme kaydederim yoksa tekrar kesinlikle bırakacağım oyunu :)

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer

“Genel Sohbet” sayfasına dön