Sunucu şampiyonası turnuvasında hangi savaşçı şampiyon olur?

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

Sunucu şampiyonası turnuvasında hangi savaşçı şampiyon olur?

Anket 01 Mar 2014 01:58 tarihinde bitecek

TheSlieN
7
11%
SpaRtacüSs
13
21%
IxWaMooSBieNxI
13
21%
Erolçiğdem
9
15%
CHeGueVaRa
1
2%
PyrO
4
7%
BLACKDEWIL
11
18%
Klaybors
3
5%

Toplam oy: 61

Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Symbol Of Justice

Re: Sunucu şampiyonası turnuvasında hangi savaşçı şampiyon o

Mesaj gönderen Xainnn »

eraxkaya yazdı:
Xainnn yazdı:
eraxkaya yazdı:
Xainnn yazdı:Sunucu şampiyonası diyorlar :) Aslında sunucu şampiyonası diye birşey yapılmıyor bizim sunucumuzda :)

Rakibim Spartacuss adada emreyle vs atarken ozelıme ve genele o yalvarış yakarışlar şimdi artistlik olmuş ?? neden mi

Çunku sunucu şampiyonası diye birşey yapılmıyor ortada donup dolasan 3-4 kısı var adam akıllı oynamayı bılen o kışılerde o karakterlere geçıyor ve oynuyor ben eminimki spartacus karakterınde yiğit oynamıyacak ! o kadar yürekli birisi değil. Herkes şunu düşünüyor '' Kardeşim geç karakterimde oyna şampiyon ol tılsım senin , Benim ismim çıksın '' :) siz bu kafayla oynadıgınız surece kendınızı geliştirmeyeceksiniz kendinizi geri plana atacaksınız ve karaktere geçirdiğiniz kişinin sizden üstün oldugunuda kabul etmiş olacaksınız :) YANİ HEP EZİK KALACAKSINIZ

Sözüm Anlayanadır :) Bakalım Kimin eli kimin ^^^^ çıkacak ..
siz tek bi taktiğe sabit kalanlardansınız eger savascı kullanmasını o kadar ıyı bılıorsanız savascının butun yeteneklerını kullanırsınız kı ben zannetmıyorum (bu yetenek sıstemını eskı ws cıler ıyı bılır ) sımdı bundan sonra karsınıza ofans tarzında ws atacak kısıler arayın kım ne derse desın savascı bırıncısı TLOO dan cıkacak

Izzet ın sıze ogretemedıgı tek sey 39 zamanında kı savascı ws lerı bunuda o zmn oynayanlar anlar burayada bosa yorum atmayın

her sey her zmn aynı kalmaz degısebılır hazırlıklı olmak lazım ....
İzzet dediğin adam 39 zamanında bize ws atmayı ogretmemıs olabılır ancak şunuda bılkı o zamanda biz sivri adada az mesai yapmadık. Her yetenek kullanılır diyorsun eyv. kullanılır bide şu açıdan bak ; Ayı salarak vs ' mi olur ? OLUR dediniz yaptık ondada ERENN ( TeKSaSLı ) sağolsn bana 150m verdi :)))

Defansif sevmem , Kullanmam ancak turnuvada defansif dövüşün kullanılması taraftarıyım kesinlikle olmalı ona görede kombinasyon yapılıp savaşılmalı :) Ancak kanatmanın olmaması nedır ? oldu olacak deparıda getirsinler. Kanatmasız yapabıelcegın taktık sayısı 5- 10 ıken zamanlamasını ıyı kullanacagın bır kanatmayla atacagın vs taktıksel açıdan cok daha zengındır :)

Umarım basmıştır kafan
bence sen yanlıs anlamıssın ama olsun defansıfıde kabullenmek guzel bı sey her neyse bende ws de ayıya karsıyım ama sunu unutmakı ayı kanatma yetenegının yerıne gelen bı yetenektır kanatmanın kalkma sebebı odur eger kanatma olacaksa ayının olması gerekır bana gore ama herkesın fıkrı kendıne
Kanatmayla Ayı aynı yetenek içerisinde birleşiyor olabilir ama çok çok farklı 2 yetenek senın atacagın kanatma yetenegı rakıp ustunde 3 kez hasar bırakır ve savaşçı tarafından bozulabılır , ancak ayının atacagı bır kanatma büyücü ve şifacı etkılerını bozmadan bozamayacagın bır kanatma bu 2 sini birbiriyle eş tutman yanlış
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xainnn »

eraxkaya yazdı:
Xainnn yazdı:
eraxkaya yazdı:
Xainnn yazdı:Sunucu şampiyonası diyorlar :) Aslında sunucu şampiyonası diye birşey yapılmıyor bizim sunucumuzda :)

Rakibim Spartacuss adada emreyle vs atarken ozelıme ve genele o yalvarış yakarışlar şimdi artistlik olmuş ?? neden mi

Çunku sunucu şampiyonası diye birşey yapılmıyor ortada donup dolasan 3-4 kısı var adam akıllı oynamayı bılen o kışılerde o karakterlere geçıyor ve oynuyor ben eminimki spartacus karakterınde yiğit oynamıyacak ! o kadar yürekli birisi değil. Herkes şunu düşünüyor '' Kardeşim geç karakterimde oyna şampiyon ol tılsım senin , Benim ismim çıksın '' :) siz bu kafayla oynadıgınız surece kendınızı geliştirmeyeceksiniz kendinizi geri plana atacaksınız ve karaktere geçirdiğiniz kişinin sizden üstün oldugunuda kabul etmiş olacaksınız :) YANİ HEP EZİK KALACAKSINIZ

siz tek bi taktiğe sabit kalanlardansınız eger savascı kullanmasını o kadar ıyı bılıorsanız savascının butun yeteneklerını kullanırsınız kı ben zannetmıyorum (bu yetenek sıstemını eskı ws cıler ıyı bılır ) sımdı bundan sonra karsınıza ofans tarzında ws atacak kısıler arayın kım ne derse desın savascı bırıncısı TLOO dan cıkacak

Izzet ın sıze ogretemedıgı tek sey 39 zamanında kı savascı ws lerı bunuda o zmn oynayanlar anlar burayada bosa yorum atmayın

İzzet dediğin adam 39 zamanında bize ws atmayı ogretmemıs olabılır ancak şunuda bılkı o zamanda biz sivri adada az mesai yapmadık. Her yetenek kullanılır diyorsun eyv. kullanılır bide şu açıdan bak ; Ayı salarak vs ' mi olur ? OLUR dediniz yaptık ondada ERENN ( TeKSaSLı ) sağolsn bana 150m verdi :)))

Defansif sevmem , Kullanmam ancak turnuvada defansif dövüşün kullanılması taraftarıyım kesinlikle olmalı ona görede kombinasyon yapılıp savaşılmalı :) Ancak kanatmanın olmaması nedır ? oldu olacak deparıda getirsinler. Kanatmasız yapabıelcegın taktık sayısı 5- 10 ıken zamanlamasını ıyı kullanacagın bır kanatmayla atacagın vs taktıksel açıdan cok daha zengındır :)

Umarım basmıştır kafan
bence sen yanlıs anlamıssın ama olsun defansıfıde kabullenmek guzel bı sey her neyse bende ws de ayıya karsıyım ama sunu unutmakı ayı kanatma yetenegının yerıne gelen bı yetenektır kanatmanın kalkma sebebı odur eger kanatma olacaksa ayının olması gerekır bana gore ama herkesın fıkrı kendıne
Kanatmayla Ayı aynı yetenek içerisinde birleşiyor olabilir ama çok çok farklı 2 yetenek senın atacagın kanatma yetenegı rakıp ustunde 3 kez hasar bırakır ve savaşçı tarafından bozulabılır , ancak ayının atacagı bır kanatma büyücü ve şifacı etkılerını bozmadan bozamayacagın bır kanatma bu 2 sini birbiriyle eş tutman yanlış
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Forza belediyespor :)
Kullanıcı avatarı
eraxkaya
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen eraxkaya »

Xainnn yazdı:
eraxkaya yazdı:
Xainnn yazdı:
eraxkaya yazdı:

Umarım basmıştır kafan
o konuda hak veriyorum ama ben bunu kast etmemiştim eger ayıyı yasaklıyorlarsa kanatmayıda yasaklamaları gerekir benım kast ettıgımde bu zatn aynı yetenekte bulunmalarıdır...
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart

Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası

Since 1071
The Lodos Of Ottoman
babyface
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen babyface »

Tare yazdı:Sunucu şampiyonu TheSlieN,IxWaMooSBieNxI yada Klaybors , Tloo savaşcıda alamaz :)

sen öyle demişsinde adamlar şampiyonluqa oynuyor dediklerinin 3 üde elenmiş peh kuklacının faworilerine bak
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xainnn »

Rivalxmelodi yazdı:Forza belediyespor :)
kendi yapamadığın işte başkasına sxo cekmek zornda degılsın sedat ...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yunus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Wara Wara

Mesaj gönderen yunus »

Olan oldu yapacak bişe yok zamanı geri alma gibi bir şansımızda yok anlamadığım şu ölüm oyunlarına yasaklanan defansif dövüşme neden bireysel dövüşte kullanılıyor eğer ofansa ofans olsaydı erol abi veya spartacüs el alamazdı ..
HızLıSıBeNDe
Kullanıcı avatarı
Tare
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Tare »

öncelikle spartacüss ve erolçiğdemi tebrik ediyorum , fakat keşke bu defansif dövüşme yeteneğini öncelikli tloo üyelerinin isteği ile getirilmesi beni şüpheye düşürdü keşke defansif hep var olsaydı tlooda öle vs yi alsaydı , olan olmuş bu hayatta nerde adalet varki oyunda olsun :) iyi forumlar
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xainnn »

Ha birde unutmadan :)

Parasına Tılsımına Evine Arabasına Madenıne Köyüne Kasabasına Savaşçı vs'si atılır :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Xainnn yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Forza belediyespor :)
kendi yapamadığın işte başkasına sxo cekmek zornda degılsın sedat ...
Sakin ol şerefli şampiyon :twisted: :twisted:

“Genel Sohbet” sayfasına dön