[Başlık Düzenlendi.]
[Başlık Düzenlendi.]
[İçerik kaldırılmıştır]. Hakaret içerikli söylemler ve kişileri küçük düşürücü yazılar ve resimler kaldırılmıştır. HorrorStory.
En son HorrorStory tarafından 21 Nis 2014 22:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret içerikli söylemler ve kişileri küçük düşürücü yazılar ve resimler.
Sebep: Hakaret içerikli söylemler ve kişileri küçük düşürücü yazılar ve resimler.
Re: Lastxshoot vs.
Küçük şeyleri büyütmeyi seviyosun galiba ? İddalı atalım o zaman bakalım o zaman böyle konusabilecekmisin sefil .
[gelip ws'ye karıstı kesilince yediremedi] :mrgreen:
Gazap 3 ile 3600 Maxlı savascıyı kesemezsen zaten birşey bilmysn demektir.
[gelip ws'ye karıstı kesilince yediremedi] :mrgreen:
Gazap 3 ile 3600 Maxlı savascıyı kesemezsen zaten birşey bilmysn demektir.
TILSIMLAR gazap 1 gazap 2 en kötü tılsımlar vardı. keserken cano sızlanma İDDASINA atalım dedim sana ben Kac m sine atalım dedim sen bişi demedin.
2 * o lık vs de kactın. Bu kadar basit Gazap 3 Sor soruştur . Gazap 3 varmıymış. :=) Vs attıgım şifalarada sor bakim . Gazap 3 var mı .d
Şimdi 3600 max mı oldu güzel
4500 den 3600 indi harikasın .d
Kimsenin vs sine karısmam ben .
2 * o lık vs de kactın. Bu kadar basit Gazap 3 Sor soruştur . Gazap 3 varmıymış. :=) Vs attıgım şifalarada sor bakim . Gazap 3 var mı .d
Şimdi 3600 max mı oldu güzel
Kimsenin vs sine karısmam ben .
- Cevikol2
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Holiganizm
Kardeşş. 3600 Max'lı Çarın Varsa Krater'e gelip ahkam kesmiyeceksin Kesersen.Köpek Gibi Kesilirsin.
Eline Sağlık Furkan
MeLiHCaNÇEVİKOL
Ibıza
Eline Sağlık Furkan
MeLiHCaNÇEVİKOL
Ibıza
Hadi İDDDALI atarız anlarım paranı vermem forma koyarsın Senın yaptığın şrefsizlikten baska bir şey değil bunu o yrak kafalı aklına soK Sana taviye oyunnu bu kadar ciddiye alma Klavye artistliği her yerde söker . :mrgreen: + TILSIM ALANIN A.S bu sana yeter
Küfür içerikli iletiniz kaldırılmış hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır. HorrorStory.
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Re: [Başlık Düzenlendi.]
Merhaba,
İKV Resmi Forumları içerisinde Kişi/Kişileri karalama, Hakaret, Tartışma ortamı yaratılacak iletiler ve konulara izin verilmemektedir.
Eğer bir Pvp konusu açmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken unsurlar, konularda karşı tarafı küçük düşürmeden ve hakaret etmeden saygı çerçevesinde bu tarz konular açılabilir.
Tekrardan bu tarz konular açmamanız dileğiyle.
Keyifli forumlar.
İKV Resmi Forumları içerisinde Kişi/Kişileri karalama, Hakaret, Tartışma ortamı yaratılacak iletiler ve konulara izin verilmemektedir.
Eğer bir Pvp konusu açmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken unsurlar, konularda karşı tarafı küçük düşürmeden ve hakaret etmeden saygı çerçevesinde bu tarz konular açılabilir.
Tekrardan bu tarz konular açmamanız dileğiyle.
Keyifli forumlar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ