Merhaba dostlar , Ne zamandır klandan takip ediyorsunuzdur bu konuyu . Açmayacaktım fakat 'Tuna' arkadaşımız parayı vermemekte ısrarlı oldu , kimi zaman yenildiğini inkar etti kimi zaman da bende ortada idda olan paranın bulunmadığını söyledi , şimdi size ikisinide kanıtlamak istiyorum .
Öncelikle vs . sonucu Invincible 3 xRELOADEDx 1 şeklinde 1T parasınaydı . İlk fotoğraf , bende 1T para olduğunun kanıtıdır.
Ben asla ana karakterimde o parayı taşımadığım için farklı karakterlerimden ana karakterime aktardım.
Eğer ' yine ben öyle birşey demedim ' dersen buyur fotoğrafı burada
Şunu söylemek istiyorum , vs'ye başladığımızda bu arkadaşımızın sorun çıkaracağını düşünmemiştim ve vs başladı . İlk skoru xRELOADEDx aldı ve durum 1-0 oldu fotoğrafı yok . Sonra tabii ki bölgeden reklam Sonraki el 1-1 oldu bununda fotoğrafı yok , sonraki vs'yi atmadan önce gelen bir pmde fotoğraf çekmemi söyledi bir kişi ve buyrun 2-1 .
Vs , kurt mağarasının ARZ klanı baskını sonucu İstihbarat Komutanı'na taşındı ( Karşılıklı olarak konuşularak ) . Vsye başlandı , ilk durdurmayı ben attım ve zihini tutuldu 3 vuruş sonra canı 20'ye indi ve bana bir skill atıp hemen sarsılmaz açtı ve fotoğrafta görüldüğü gibi 'LAG' yazdı Baariz yenildiği ortada olduğu için vs'den kaçmak istediğini anladım ve buyrun fotoğrafı ortada 3-1 .
Tuna dediginiz adamın 3t dedigi parayı duzelteyim önce milyondan sonra milyar gelir trilyon diyosunuz o parayı siz göremezsiniz,2konuda tuna denilen arkadas cogu kisininde bildigi Troyaxlycans , macit karakterleride buna aittir bildiginiz hırsız , kardes eline sağlık sen tokatlamissin ama parayı vermez:)))
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
Zonguldakli yazdı:Tarafsız bir yorum olarak ( Ben fotoğraflarda 1 "T" göremiyorum ? )
==> Yanlışım varsa düzeltin ?
Haklısın fotoğraflarda 1T para yok , zaten olmasıda mümkün değil çünkü oyunda bir karakter en fazla 999milyon para taşıyabiliyor , biz oyuncular bunu yuvarlayıp 1T olarak söylüyoruz nereden çıkmış bilmiyorum ama haklısın 1T para yok .
Canolar , Bu konuyu vs attık yendim diye koymadım öyle olsaydı 10 15 sayfa daha atardım herhalde Bu xRELOADEDx bana parayı vermediği için açtım konuyu. Bu arada Apo bir ara merana gel konuşacaklarım var seninle.
1. resimde 999m var 3. resimde 64 bin Ben o kadar parayı aktarmaya üşenirim :lol:
Hadi vardı aktardın diyelim 64 bin ne lan İnsan bari 1m bırakır :twisted: :twisted:
Zonguldakli yazdı:Tarafsız bir yorum olarak ( Ben fotoğraflarda 1 "T" göremiyorum ? )
==> Yanlışım varsa düzeltin ?
Haklısın fotoğraflarda 1T para yok , zaten olmasıda mümkün değil çünkü oyunda bir karakter en fazla 999milyon para taşıyabiliyor , biz oyuncular bunu yuvarlayıp 1T olarak söylüyoruz nereden çıkmış bilmiyorum ama haklısın 1T para yok .
Hala söylemek istedigimi anlamamış ve bana burda açıklama yapma ihtiyacı duymuşsun. 1 karakterde en fazla 1.000.000.000 para bulunur ( 999.999.999 değil ) . Ve 1.000.000.000 1 T değil 1 Milyar'dır . Söylemek istediğimi anlamışsındır umarım.
İyi Oyunlar / İyi Forumlar.