Bir bu eksikti...
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: The Riseof Silence
Bir bu eksikti...
Sunucuyu daha iyi olacak diye taşıdınız fakat tam tersi oldu en azından eskiden gece rahat rahat oynuyorduk şimdi standart gece 03:00 ten sonra bir lag geliyor resmen donuyor oyun... Şimdide oyuncu sayısı az olmasına rağmen sunucular gelmiyor bu kadar insanın harcadığı vakit , nakit vallahi yazık bir umut düzelir daha iyi olur diye biz oyuncular oyunumuza sahip çıkıyoruz fakat sizler sanırım bununda aksini istiyorsunuz :?:

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Bir bu eksikti...
Artık şunu kabul edelim çoğumuzun hayatından 7 yıla yakın bir süre boşa gitti ve bir dahada gelmeyecek 7 yıl 7 yazık ettik kendimize
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Lag Arada Bazen İşe Yarıyor Depara Kalktığımda Büyücünün Kutubuna Yakalanmıyorum.Ardından Bir Durdurmayla İş Bitiyor :twisted:
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
DuMaNisTT yazdı:Lag Arada Bazen İşe Yarıyor Depara Kalktığımda Büyücünün Kutubuna Yakalanmıyorum.Ardından Bir Durdurmayla İş Bitiyor :twisted:
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı
iyi en azından birinin işine yarıyormuş :mrgreen:DuMaNisTT yazdı:Lag Arada Bazen İşe Yarıyor Depara Kalktığımda Büyücünün Kutubuna Yakalanmıyorum.Ardından Bir Durdurmayla İş Bitiyor :twisted:

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı
Aynı sorun halen daha devam ediyor rezalet... :!: