Yardım +++
Re: Yardım +++
Şöyle bir durum var karakter ortak olduğunu söylemişsin eğer öyle ise 2 tarafta emek vermiş,2 tarafta karakter hakkında çoğu bilgiyi biliyor bu durumda yönetim karakteri hangi tarafa verecek?Şimdi siz karakteri bu adama verirseniz diğer taraf şikayetçi olur,vermezseniz bu taraf şikayetçi
ne olur sonuç bilemiyorum.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
berkan587 yazdı:Şöyle bir durum var karakter ortak olduğunu söylemişsin eğer öyle ise 2 tarafta emek vermiş,2 tarafta karakter hakkında çoğu bilgiyi biliyor bu durumda yönetim karakteri hangi tarafa verecek?Şimdi siz karakteri bu adama verirseniz diğer taraf şikayetçi olur,vermezseniz bu taraf şikayetçine olur sonuç bilemiyorum.
+1
Bence Yönetim Hafta Sonları + Cuma Günleri Bu Arkadaşa
Diğer Günleri Diğer Arkadaşa Çarı Versin :mrgreen:
Veya Şah Eserleri Paylaşın
- mert1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Suikastçiler
sen bence bi doğalgazcıya git senin gazını alsın buda +2DuMaNisTT yazdı:berkan587 yazdı:Şöyle bir durum var karakter ortak olduğunu söylemişsin eğer öyle ise 2 tarafta emek vermiş,2 tarafta karakter hakkında çoğu bilgiyi biliyor bu durumda yönetim karakteri hangi tarafa verecek?Şimdi siz karakteri bu adama verirseniz diğer taraf şikayetçi olur,vermezseniz bu taraf şikayetçine olur sonuç bilemiyorum.
+1
Bence Yönetim Hafta Sonları + Cuma Günleri Bu Arkadaşa
Diğer Günleri Diğer Arkadaşa Çarı Versin :mrgreen:
Veya Şah Eserleri Paylaşın
IIALTAİRII
- mert1
- FareAdam Düşmanı
kardeşim ortak kullanıyorum derken şifreyi ortak kullanıyorduk ben sana o adam kastı aldı çarı gittimi diyorum bilipbilmeden yorum yapmayın yaberkan587 yazdı:Şöyle bir durum var karakter ortak olduğunu söylemişsin eğer öyle ise 2 tarafta emek vermiş,2 tarafta karakter hakkında çoğu bilgiyi biliyor bu durumda yönetim karakteri hangi tarafa verecek?Şimdi siz karakteri bu adama verirseniz diğer taraf şikayetçi olur,vermezseniz bu taraf şikayetçine olur sonuç bilemiyorum.
IIALTAİRII
mert1 yazdı:kardeşim ortak kullanıyorum derken şifreyi ortak kullanıyorduk ben sana o adam kastı aldı çarı gittimi diyorum bilipbilmeden yorum yapmayın yaberkan587 yazdı:Şöyle bir durum var karakter ortak olduğunu söylemişsin eğer öyle ise 2 tarafta emek vermiş,2 tarafta karakter hakkında çoğu bilgiyi biliyor bu durumda yönetim karakteri hangi tarafa verecek?Şimdi siz karakteri bu adama verirseniz diğer taraf şikayetçi olur,vermezseniz bu taraf şikayetçine olur sonuç bilemiyorum.
Kardeş car kimin mail hesabı yada telefon kime ait mailerde mi ortak kulnıyorunuz yoksa telefonlarıodamı asıl soru bu aktarma onayı yapan kişi carın asıl sahibisir demekki car snein degilmiş sadece şifr4esine ortakmısın .
Mail hesabı kime aitse bana göre car sahibide odur. 2*2 =4 eder
A R Z L O D O S
- mert1
- FareAdam Düşmanı
benim arkdaşımındı telefon ama çarı ben dizdim ben yaptım her şeyimiz beraber kullandık benim o kadar emeğim var ne olcak şimdi
IIALTAİRII
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bana Laf Yetiştireceğine Git Yeni Çar Kas Sen ! Adamın Kendi Hesabıymış İStediğini Yapabilir... :mrgreen:mert1 yazdı:benim arkdaşımındı telefon ama çarı ben dizdim ben yaptım her şeyimiz beraber kullandık benim o kadar emeğim var ne olcak şimdi
- mert1
- FareAdam Düşmanı
Güncell + + + yardım edecek game master yokmu böyle bir şey görmedim 3 gün oldu hala geri dönüş olmadı
IIALTAİRII
Dostum ben burda tamamen tarafsız bir şekilde yorum yaptım.Başta hatan hesabı ortak kullanmakta geçiyor,şimdi hesap sana verilirse diğer taraf bende emek verdim ona nasıl verirsiniz diye şikayet ederse yönetim nasıl bir adalet sağlayabilir.Şimdi hesabını kaybetmişsin tabi ki moralin bozuk anlıyorum fakat olumlu geriş dönüş yapılmazsa da suç destek ekibinde değil.
- mert1
- FareAdam Düşmanı
olumlu ya da olumsuz hiç bir geri dönüş yapılmadı 3 gün oldu oyundaki adalet bu işte ne bi yönetici destek ekibinden biri hiç kimse yanıt vermiyor siz sadece para yamı bakıyorsunuz anlamıyorum o kadar kutu aldım akçe aldım sonucu bu mu olacaktıberkan587 yazdı:Dostum ben burda tamamen tarafsız bir şekilde yorum yaptım.Başta hatan hesabı ortak kullanmakta geçiyor,şimdi hesap sana verilirse diğer taraf bende emek verdim ona nasıl verirsiniz diye şikayet ederse yönetim nasıl bir adalet sağlayabilir.Şimdi hesabını kaybetmişsin tabi ki moralin bozuk anlıyorum fakat olumlu geriş dönüş yapılmazsa da suç destek ekibinde değil.
IIALTAİRII