Sunucu şampiyonası turnuvasında hangi savaşçı şampiyon olur?
Sunucu şampiyonası turnuvasında hangi savaşçı şampiyon olur?
Çeyrek final karşılaşmalarında fikstür belirlendi . Şampiyon kim olur ?
- Tare
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol Of Justice
Re: Sunucu şampiyonası turnuvasında hangi savaşçı şampiyon o
Sunucu şampiyonu TheSlieN,IxWaMooSBieNxI yada Klaybors , Tloo savaşcıda alamaz 
- yunus
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Wara Wara
TheSlieN ile SpaRTaCüSs ' ü kıyaslayanların tatlılıgı
Biri Real madrid diğeri BelediyeBingölSpor
HızLıSıBeNDe
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Oylamalar gerçekleri değil hayalleri yansıtmış.
TheSlieN ve IxWaMooSBieNxI
TheSlieN ve IxWaMooSBieNxI
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Bekleyin görün
- Xainnn
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu şampiyonası diyorlar
Aslında sunucu şampiyonası diye birşey yapılmıyor bizim sunucumuzda 
Rakibim Spartacuss adada emreyle vs atarken ozelıme ve genele o yalvarış yakarışlar şimdi artistlik olmuş ?? neden mi
Çunku sunucu şampiyonası diye birşey yapılmıyor ortada donup dolasan 3-4 kısı var adam akıllı oynamayı bılen o kışılerde o karakterlere geçıyor ve oynuyor ben eminimki spartacus karakterınde yiğit oynamıyacak ! o kadar yürekli birisi değil. Herkes şunu düşünüyor '' Kardeşim geç karakterimde oyna şampiyon ol tılsım senin , Benim ismim çıksın ''
siz bu kafayla oynadıgınız surece kendınızı geliştirmeyeceksiniz kendinizi geri plana atacaksınız ve karaktere geçirdiğiniz kişinin sizden üstün oldugunuda kabul etmiş olacaksınız
YANİ HEP EZİK KALACAKSINIZ
Sözüm Anlayanadır
Bakalım Kimin eli kimin ^^^^ çıkacak ..
Rakibim Spartacuss adada emreyle vs atarken ozelıme ve genele o yalvarış yakarışlar şimdi artistlik olmuş ?? neden mi
Çunku sunucu şampiyonası diye birşey yapılmıyor ortada donup dolasan 3-4 kısı var adam akıllı oynamayı bılen o kışılerde o karakterlere geçıyor ve oynuyor ben eminimki spartacus karakterınde yiğit oynamıyacak ! o kadar yürekli birisi değil. Herkes şunu düşünüyor '' Kardeşim geç karakterimde oyna şampiyon ol tılsım senin , Benim ismim çıksın ''
Sözüm Anlayanadır
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
siz tek bi taktiğe sabit kalanlardansınız eger savascı kullanmasını o kadar ıyı bılıorsanız savascının butun yeteneklerını kullanırsınız kı ben zannetmıyorum (bu yetenek sıstemını eskı ws cıler ıyı bılır ) sımdı bundan sonra karsınıza ofans tarzında ws atacak kısıler arayın kım ne derse desın savascı bırıncısı TLOO dan cıkacakXainnn yazdı:Sunucu şampiyonası diyorlarAslında sunucu şampiyonası diye birşey yapılmıyor bizim sunucumuzda
Çunku sunucu şampiyonası diye birşey yapılmıyor ortada donup dolasan 3-4 kısı var adam akıllı oynamayı bılen o kışılerde o karakterlere geçıyor ve oynuyor ben eminimki spartacus karakterınde yiğit oynamıyacak ! o kadar yürekli birisi değil. Herkes şunu düşünüyor '' Kardeşim geç karakterimde oyna şampiyon ol tılsım senin , Benim ismim çıksın ''siz bu kafayla oynadıgınız surece kendınızı geliştirmeyeceksiniz kendinizi geri plana atacaksınız ve karaktere geçirdiğiniz kişinin sizden üstün oldugunuda kabul etmiş olacaksınız
Sözüm AnlayanadırBakalım Kimin eli kimin ^^^^ çıkacak ..
Izzet ın sıze ogretemedıgı tek sey 39 zamanında kı savascı ws lerı bunuda o zmn oynayanlar anlar burayada bosa yorum atmayın
her sey her zmn aynı kalmaz degısebılır hazırlıklı olmak lazım ....
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
- Xainnn
- Işık Hanım'ın Elemanı
İzzet dediğin adam 39 zamanında bize ws atmayı ogretmemıs olabılır ancak şunuda bılkı o zamanda biz sivri adada az mesai yapmadık. Her yetenek kullanılır diyorsun eyv. kullanılır bide şu açıdan bak ; Ayı salarak vs ' mi olur ? OLUR dediniz yaptık ondada ERENN ( TeKSaSLı ) sağolsn bana 150m verdieraxkaya yazdı:siz tek bi taktiğe sabit kalanlardansınız eger savascı kullanmasını o kadar ıyı bılıorsanız savascının butun yeteneklerını kullanırsınız kı ben zannetmıyorum (bu yetenek sıstemını eskı ws cıler ıyı bılır ) sımdı bundan sonra karsınıza ofans tarzında ws atacak kısıler arayın kım ne derse desın savascı bırıncısı TLOO dan cıkacakXainnn yazdı:Sunucu şampiyonası diyorlarAslında sunucu şampiyonası diye birşey yapılmıyor bizim sunucumuzda
Çunku sunucu şampiyonası diye birşey yapılmıyor ortada donup dolasan 3-4 kısı var adam akıllı oynamayı bılen o kışılerde o karakterlere geçıyor ve oynuyor ben eminimki spartacus karakterınde yiğit oynamıyacak ! o kadar yürekli birisi değil. Herkes şunu düşünüyor '' Kardeşim geç karakterimde oyna şampiyon ol tılsım senin , Benim ismim çıksın ''siz bu kafayla oynadıgınız surece kendınızı geliştirmeyeceksiniz kendinizi geri plana atacaksınız ve karaktere geçirdiğiniz kişinin sizden üstün oldugunuda kabul etmiş olacaksınız
Izzet ın sıze ogretemedıgı tek sey 39 zamanında kı savascı ws lerı bunuda o zmn oynayanlar anlar burayada bosa yorum atmayın
her sey her zmn aynı kalmaz degısebılır hazırlıklı olmak lazım ....
Defansif sevmem , Kullanmam ancak turnuvada defansif dövüşün kullanılması taraftarıyım kesinlikle olmalı ona görede kombinasyon yapılıp savaşılmalı
Umarım basmıştır kafan
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
bence sen yanlıs anlamıssın ama olsun defansıfıde kabullenmek guzel bı sey her neyse bende ws de ayıya karsıyım ama sunu unutmakı ayı kanatma yetenegının yerıne gelen bı yetenektır kanatmanın kalkma sebebı odur eger kanatma olacaksa ayının olması gerekır bana gore ama herkesın fıkrı kendıneXainnn yazdı:İzzet dediğin adam 39 zamanında bize ws atmayı ogretmemıs olabılır ancak şunuda bılkı o zamanda biz sivri adada az mesai yapmadık. Her yetenek kullanılır diyorsun eyv. kullanılır bide şu açıdan bak ; Ayı salarak vs ' mi olur ? OLUR dediniz yaptık ondada ERENN ( TeKSaSLı ) sağolsn bana 150m verdieraxkaya yazdı:siz tek bi taktiğe sabit kalanlardansınız eger savascı kullanmasını o kadar ıyı bılıorsanız savascının butun yeteneklerını kullanırsınız kı ben zannetmıyorum (bu yetenek sıstemını eskı ws cıler ıyı bılır ) sımdı bundan sonra karsınıza ofans tarzında ws atacak kısıler arayın kım ne derse desın savascı bırıncısı TLOO dan cıkacakXainnn yazdı:Sunucu şampiyonası diyorlarAslında sunucu şampiyonası diye birşey yapılmıyor bizim sunucumuzda
her sey her zmn aynı kalmaz degısebılır hazırlıklı olmak lazım ....))
Defansif sevmem , Kullanmam ancak turnuvada defansif dövüşün kullanılması taraftarıyım kesinlikle olmalı ona görede kombinasyon yapılıp savaşılmalıAncak kanatmanın olmaması nedır ? oldu olacak deparıda getirsinler. Kanatmasız yapabıelcegın taktık sayısı 5- 10 ıken zamanlamasını ıyı kullanacagın bır kanatmayla atacagın vs taktıksel açıdan cok daha zengındır
Umarım basmıştır kafan
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası