Sanırım olayı anlamadın. Çoklu aparatı takmasının sebebi klavye ve fare'yi aynı anda kullanabilmek. Telefona bağladığı ise micro USB'yi normal USB çıkışına dönüştürüyor.VANE yazdı:evet işte o çoklu aparatlar ile yapıyor o aparatın usb çıkışınıda Z1 e bağlıyor.
İKV Android telefonlardan oynama
Re: İKV Android telefonlardan oynama
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Bu sne,in yaptıgın sistem gelcek kusaklar için sınırsız oyun dünayasının önünü acacak gibi cep telefonları biraz daha büyüyecek ama bu buyume googlenin yeni geliştirdiği hologram görtünün daha iyi bir versiyonu.ver her kişinin online bir veri bankası ve o veri bankasına ait ekran kartları oalcak 3d d seklinde tabii bunalrda tuzlu oalcak team ın yerinide yeni uygulmalar cıkıcak istiyen sitediği gibi kesintisiz sorunsuz istediği oyunu veri tabınına kurarak oyanyabilecek sanki uzaktaki sanal pc gibi ama bunun içib bir 20 yıl daha beklmemiz gerekiyor zannedersem.
Dünyadaki alt yapı anca 5g yi akldırabliyor.
Düşünmeek yapmanın yarısıdır.
Dünyadaki alt yapı anca 5g yi akldırabliyor.
Düşünmeek yapmanın yarısıdır.
A R Z L O D O S
Yıl başında benim de aklıma gelmişti ve tabletime teamviewer android yazılımını kurdum.
Bağlantıyı 3G ile yaptığımdan dolayı (Araba ile yolculuk yapıyorum) kesintiler oluyordu ve karakterimi hareket ettirmem 5 saniyemi almıştı.Böyle bir düzenek kısaca verimli değil yüksek hızda internete sahip olmanız gerekir.
Ayrıca telefonuna Onlive indirip telefonundan bilgisayar oyunu oynayabilirsin.(Download hızın yüksek olmalı )
http://www.onlive.com/
Bağlantıyı 3G ile yaptığımdan dolayı (Araba ile yolculuk yapıyorum) kesintiler oluyordu ve karakterimi hareket ettirmem 5 saniyemi almıştı.Böyle bir düzenek kısaca verimli değil yüksek hızda internete sahip olmanız gerekir.
Ayrıca telefonuna Onlive indirip telefonundan bilgisayar oyunu oynayabilirsin.(Download hızın yüksek olmalı )
http://www.onlive.com/
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
GPP Remote Control programı sayesinde yüksek donanımlı bir android cihaz ve hızlı internet eşliğinde İKV keyfi sürebilirsiniz.Mesela ben Samung Galaxy Tab 3 T310 ile İKV oynayabiliyorum.
Ayrıca android cihazlara Windows 98 işletim sistemi de kurulabiliyormuş, denemek lazım
Ayrıca android cihazlara Windows 98 işletim sistemi de kurulabiliyormuş, denemek lazım
Gereksiz olduğu kadar değişik de bir başlık olmuş. Sanırım herkesin aklına gelmiş bazılarımızda denemiştir, çook öncelerinden 
Ama emeğe saygı sonsuzdur.
Birde bence ileri deki kariyerini düşünürsen, sakın bu çatlak sesle video çekme derim, sonra silmesi zor olur.
Fakat isyan edenlerin arasında, gereksiz de olsa, farklı bir konu olmuş. Tebrikler.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ebRDmAfLuvQ[/youtube]
Ama emeğe saygı sonsuzdur.
Birde bence ileri deki kariyerini düşünürsen, sakın bu çatlak sesle video çekme derim, sonra silmesi zor olur.
Fakat isyan edenlerin arasında, gereksiz de olsa, farklı bir konu olmuş. Tebrikler.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ebRDmAfLuvQ[/youtube]

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tuğra
Tüm yorumlar için herkese teşekkürler daha iyi bir çekim ve değişik yöntemlerle ikv yi pc ye bağlı kalmadan açmayı deneyeceğim fakat bazı konularda eksiğim herşey tamamlanıncaya kadar bu yöntemle geçinicez 
Windows 98 işletim sistemi ile İKV oynanmaz.Öncelikle windows 98 directx 9 için uyumlu olmalı ama tek sorun bu değil telefonun grafik işlemcisi de directx için uyumlu olmalı...İKV Windows 98 ile uyumlu mu ona hiç gelmedimGWYNBLEIDD yazdı:GPP Remote Control programı sayesinde yüksek donanımlı bir android cihaz ve hızlı internet eşliğinde İKV keyfi sürebilirsiniz.Mesela ben Samung Galaxy Tab 3 T310 ile İKV oynayabiliyorum.
Ayrıca android cihazlara Windows 98 işletim sistemi de kurulabiliyormuş, denemek lazım![]()
Bazı Arkadaşlar Olayı yanlış anlamış Android ve İos telefonlarnın Bilgisayarla bağlantı kablosu olan usb kablasu Usb çoklayıcının Ana hattına takılmış ve ordan klavye ve Mouse başğlanmış buraya kadar anlaşılmıştır umarım (: ondan sonra Team Viewer Programı ile Kendi Pcsine bağlanıp ordan ikvye girmiş fakat bunun için Telefonun donanımının iyi olması lazım değil Bağlandığı Bilgisayarın Donanımı ve İnternet hızının yüksek olması gerek . Telefondan sadece bilgisayara bağlanıp oyuna girmiş bu kadar basit bi olay ama adamın amacı uzak yerlerde laptop v.s niz yoksa şayet bu şekilde oyun özleminizi giderebilirsiniz demeye getirmiş (:
Oyuna Windows Phone üzerinden de erişilebiliyor mantık aynı. (Lumia 620)
Ancak bahsettiğim dezavantajlar hala geçerli

Ancak bahsettiğim dezavantajlar hala geçerli

Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Daha önce bende düşünmüştüm. Mantıklı bir fikir geliştirilebilir.