XKorkuX semih içeri
XKorkuX semih içeri
merhaba kardeşim ben sana ulaşmak için en kolay yolun bu olduğunu düşündüm. neyse ben Gaffurxx çarlarının emanetçisiyim yakında oyunda da konuşacağız allah nasip ederse....Biliyorsun Gaffar komutanı kaybettik artık ben olacağım onun yerine adım Emir Adanalıyım ben 33 yaşındayım neyse lafı fazla uzatmayım bilgin olsun istedim.....
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Re: XKorkuX semih içeri
A.s Emır . Daha Oncede Konusmusduk Sanırım SenLe O Uuzucu Haberı Bıze Sen BıLdırmısdın Sanırım Bende OrtaLama 3 4 Aydır Gırmıyordum Ama Su sıraLar Oyunda BuLa BıLırsın GeneLDe OgLenden Sonrakı Zaman Icerısınde Oyunda OLuyorum Bısı DıLe Getırmek Istersen Ordan Devam Ede BıLırız Iyı GunLer.Emanetci yazdı:merhaba kardeşim ben sana ulaşmak için en kolay yolun bu olduğunu düşündüm. neyse ben Gaffurxx çarlarının emanetçisiyim yakında oyunda da konuşacağız allah nasip ederse....Biliyorsun Gaffar komutanı kaybettik artık ben olacağım onun yerine adım Emir Adanalıyım ben 33 yaşındayım neyse lafı fazla uzatmayım bilgin olsun istedim.....

Re: XKorkuX semih içeri
tamam kardeşim bi kaç gün sonra oyuna girerim ben de yapılması gerekenler listesi var elimde. O na söz vrdim tek tek yapıyorum bitiremediği işleri ancak sıra geliyor oyuna bu nu da bitirip başka işlere geçeceğim. Allah a emanetsiniz.....