Vs atmayan birisi bunu nasıl bilebilirki ? :shock:SkyBlue yazdı:Ego tatmini olmasaydı UlubatlıHasan ile attığınız vs'nin son fotoğrafı bile olayı özetlemeye yeterdi. Çünkü sen skoru söylemişsin. Adam tebrik etmiş. Hiçbir türlü inkar edemez zaten. Fakat sen nasıl kestiğini göstermek için diğer fotoğrafları da atmışsın.
Zaten vs arşivi olan biri nasıl ego tatmin etmiyorum diyor ben anlamıyorum. Sanki çelişkili bir cümle.
[Başlık Düzenlenmiştir.]
- HighWawe
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: M K A
Re: Vakitsiz öten tavuğun başını erken keserler
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Vs atmamam demek Vs görmediğim anlamına gelmez.HighWawe yazdı:Vs atmayan birisi bunu nasıl bilebilirki ? :shock:SkyBlue yazdı:Ego tatmini olmasaydı UlubatlıHasan ile attığınız vs'nin son fotoğrafı bile olayı özetlemeye yeterdi. Çünkü sen skoru söylemişsin. Adam tebrik etmiş. Hiçbir türlü inkar edemez zaten. Fakat sen nasıl kestiğini göstermek için diğer fotoğrafları da atmışsın.
Zaten vs arşivi olan biri nasıl ego tatmin etmiyorum diyor ben anlamıyorum. Sanki çelişkili bir cümle.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- HighWawe
- İri Fare Avcısı
O duyguyu yaşamadığın anlamına gelir yaşasan burada çok farklı konuşurdun emin olSkyBlue yazdı:Vs atmamam demek Vs görmediğim anlamına gelmez.HighWawe yazdı:Vs atmayan birisi bunu nasıl bilebilirki ? :shock:SkyBlue yazdı:Ego tatmini olmasaydı UlubatlıHasan ile attığınız vs'nin son fotoğrafı bile olayı özetlemeye yeterdi. Çünkü sen skoru söylemişsin. Adam tebrik etmiş. Hiçbir türlü inkar edemez zaten. Fakat sen nasıl kestiğini göstermek için diğer fotoğrafları da atmışsın.
Zaten vs arşivi olan biri nasıl ego tatmin etmiyorum diyor ben anlamıyorum. Sanki çelişkili bir cümle.![]()
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Ne duygusundan bahsediyorsun? Ego o. Ego. :roll:HighWawe yazdı:O duyguyu yaşamadığın anlamına gelir yaşasan burada çok farklı konuşurdun emin olSkyBlue yazdı:Vs atmamam demek Vs görmediğim anlamına gelmez.HighWawe yazdı:Vs atmayan birisi bunu nasıl bilebilirki ? :shock:SkyBlue yazdı:Ego tatmini olmasaydı UlubatlıHasan ile attığınız vs'nin son fotoğrafı bile olayı özetlemeye yeterdi. Çünkü sen skoru söylemişsin. Adam tebrik etmiş. Hiçbir türlü inkar edemez zaten. Fakat sen nasıl kestiğini göstermek için diğer fotoğrafları da atmışsın.
Zaten vs arşivi olan biri nasıl ego tatmin etmiyorum diyor ben anlamıyorum. Sanki çelişkili bir cümle.![]()
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- HighWawe
- İri Fare Avcısı
Vs atmadığın için ego olup olmadığını yargılayabilecek birisi olduğunu düşünmüyorum !SkyBlue yazdı:Ne duygusundan bahsediyorsun? Ego o. Ego. :roll:HighWawe yazdı:O duyguyu yaşamadığın anlamına gelir yaşasan burada çok farklı konuşurdun emin olSkyBlue yazdı:Vs atmamam demek Vs görmediğim anlamına gelmez.HighWawe yazdı:Vs atmayan birisi bunu nasıl bilebilirki ? :shock:SkyBlue yazdı:Ego tatmini olmasaydı UlubatlıHasan ile attığınız vs'nin son fotoğrafı bile olayı özetlemeye yeterdi. Çünkü sen skoru söylemişsin. Adam tebrik etmiş. Hiçbir türlü inkar edemez zaten. Fakat sen nasıl kestiğini göstermek için diğer fotoğrafları da atmışsın.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Tutturmuş Vs'ye ya. Joker olmak içinde önce At mı olmak gerekiyor? Neyin kafası bu ya?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
-
- İskele Babası
Atın bile bir gururu var sen ne konuşuyosun hala yüzsüz adam 
- SEXYBOY
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Biz Bİze Yeteriz
Neredeyse iki gündür yorum yapmadan, yazılan yorumları takip ediyorum.
Konuya açmış olduğum kişinin muhattap olarak senin olduğunu düşünmüyorum sayın Skyblue.
ULUBATLIHASANIN avukatlığını mı yapıyorsun konuyu tartışmaya çekmemeni rica ediyorum
Konuya açmış olduğum kişinin muhattap olarak senin olduğunu düşünmüyorum sayın Skyblue.
ULUBATLIHASANIN avukatlığını mı yapıyorsun konuyu tartışmaya çekmemeni rica ediyorum
TEK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Konuyu tartışmaya çekmeye veya UlubatlıHasan'ın avukatlığını yapmaya çalışmıyorum. UlubatlıHasan'ı bile tanımıyorum. Benim amacım konuyu niye açtığınızı anlamak.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- SEXYBOY
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Biz Bİze Yeteriz
SkyBlue yazdı:Konuyu tartışmaya çekmeye veya UlubatlıHasan'ın avukatlığını yapmaya çalışmıyorum. UlubatlıHasan'ı bile tanımıyorum. Benim amacım konuyu niye açtığınızı anlamak.
Sizi ilgilendiren bir konunun olduğunu düşünmüyorum. Siz hangi sıfat ile açtığım konulara karışıyorsunuz anlamadım? Anlam verince ne olacak
TEK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK