Esmer - Xkorkux turnuvasında gerçekleştirilecek müsabakanın karşı tarafa küçük bir mebla verilerek maçın satılması itirafının fotoğrafını atıyorum.
Bu tarz zihiniyetteki oyuncuların bu güzel istanbul kıyamet vaktine yakışan bir oyunun güzel etkinliklerine taciz etmesi utanç ve üzüntü duygularımı belirtir.
Zifan ve Ekibinin gerekli yaptırımı sergilemesine davet ederim.
Birincisi bu kanıt niteliğinde değildir. Yaptığım espriydi.
İkincisi eski oyunculardan biri olarak turnuvada elimden geleni yapacağım ve muhtemelen XKorkux'yu yeneceğim ki daha önce de yendim başka bir turnuvada yendim.
Üçüncüsü Ramazan'ım bu kadar korkmana gerek yok benden
En son lkarus tarafından 05 Şub 2014 17:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
1) Konuyu açan ben değilim. Karakterin sahibi benim forum hesabımda budur.
2) Rakam bile vermene rağmen bunun espiri olduğunu söylüyorsun.
3) İnsan kendini 50 m ye kadar düşürebiliyorsa zaten turnuvadan kendin çekilmen daha iyi olur.
4) Bırak seni turnuvada ki hiç kimseden korkum yok. Elimden geleni yapacağım. Zaten korkumun olmadığını sunucuda ki herkese sorabilirsin. Sunucuda en çok ws isteği yapan karakter kim dersen zaten cevabını verirler ve wslerimi para veya maden üzerinden atarım.
5) Yok ıIRamazaNIı sıraya dizdim kestim falan filan yapmışsın klandan ben bunu görmedim. Madem beni kesebiliyorsun parasına veya madenine ws teklif ediyorum sana burdan. ( Tabi mahalle imanından izin alman lazım önce Harammış ya hani. )
Son olarak resim üzerinde gerekli incelemeler yapılsın istenirse orjinalini atarım herhangi bir oynama yoktur. Gerekenin yapılmasını etkinlik görevlilerinden rica ediyorum.
" ^^Bloody Touch^^ " Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı ıIKaaNIı Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Alcatraz24 yazdı:
Son olarak resim üzerinde gerekli incelemeler yapılsın istenirse orjinalini atarım herhangi bir oynama yoktur. Gerekenin yapılmasını etkinlik görevlilerinden rica ediyorum.
Yapıldı mı yapılmadı mı tespit edilebiliyor da bari arkadaşına yapma.
Eski bir kullanıcı olarak bu olay doğru ise bu arkadaşa yardım etmenizi ve emeğinin iade edilmesini rica ediyorum. Benim herhangi biriyle 50m 100m 200m gibi alışveriş yaptığım tespit edilirse banada ceza uygulanmasını istiyorum.