Sorması ayıp sen mi beni ws de dansöz ettın bu arada WaitAnDSee eminönündeyken sana ws teklıf ettıgınde yok çarım çalındı yok dırenc ıtemım yok gıbısıne laf edıyodun benm sunucum BEYAZKÖŞK İDDALIYSAN AKTAR GEL ÇARINI ATALIM MIKTAR FARKLAMAZ.ryuksel yazdı:Acar seni vs de dansöz ettım 5*1 olum sağda solda utanda gel bana burda kelime oyunu yapma sonra benı kesebilmek icin peşimden koştun durdun seni 5*1 gibi bir skor seni tatmin etmedeli sonra carda nzabulam vardı bilmem ne ben senle vs atarken bile skypede konuşuyordum şimdi bana burda kelime yapmaacarrr yazdı:Senin hayatın sadece basit bir yalandan ibaretRivalxmelodi yazdı:Mouse ile fotoğrafı büyüten gerçekleri görebilir. Can farkınada dikkat edebilirsiniz :twisted: Ws atıcak olan varsada buyrun beklerim her zamanBu arada sizin gibide her yendiğim wsde foto alıp milletin yüzüne vurmuyorum. Hadi rastgele
![]()
Belirtmek isterim oguzmuydu neydı arkadasının adı WaitAnDSee ile atarken 20msıne attılar waıtandsee bilerek yenildi 2.ci wsde miktarı 2katına çıkarmak için
2.ws de meteorit 1 ıne attılar vermeden F4 ledınz
![]()
oda yetmedı 20msıne atılan ws yı y2 sıne atılmıs gıbı gösterdınız
![]()
![]()
. Oda yetmedı WeSTSoN 1 WaitAnDSee 5 m1 ıne attınız kesildin m1 vermedin
![]()
![]()
ASIL SENDE YÜREK VARSA GEL AKTAR BEYAZKÖŞKE AKTARIM AKCENDE BİZDENM1 + Y2 + BB III + 800M PARASINA ATALIM :lol: :lol: :?: Şimdi yalanlara başlar dansöz
RyuKseL, VeRyJacKsoN, WatchAndLeaRn
UniFoRSaLaTaLıK(KüRŞaTKaRaGöZ) Eminönü Sv. Ws Şhow
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Re: UniFoRSaLaTaLıK(KüRŞaTKaRaGöZ) Eminönü Sv. Ws Şhow
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Elite
Kuklacıda xSwiNDLeRx nıckı ıle ne kadar az kalsam bile kımın ne kimin yalaka olup olmadıgını biliyorum kardeşm ws atarken benm ile bile WeSTSoN Sen İsmail ile arkanızda dört dönüyoduLeonidans yazdı:acarrr yazdı:Sen Kuklacıdaki Eski Dostlarınla yiyişip otur dur![]()
biz hep aynı ve sağlam dostlarla akalım asıl sana yazık
![]()
![]()
Taa ben senle ws atarken bile İhtiyarxbüyücü ye abi çekmediğin kalmıştı buna bile bizzah şahidim
Her neyse dedım akcenı gel vereyım. Yolladım da özelden attıgım epin ve sifresi duruyor üstünede yatmışsın sana yazıkGitde verdiğim akçelerle babanın sna veremedıgı 30 lira ile plussuz kaldıgın gunlerın ŞEREFİNE plus al kendıne
![]()
Gerçekler Acıdır KArdeşimonun fotosu var hala
acarrr yazdı:Kuklacıda xSwiNDLeRx nıckı ıle ne kadar az kalsam bile kımın ne kimin yalaka olup olmadıgını biliyorum kardeşm ws atarken benm ile bile WeSTSoN Sen İsmail ile arkanızda dört dönüyoduLeonidans yazdı:acarrr yazdı:Sen Kuklacıdaki Eski Dostlarınla yiyişip otur dur![]()
biz hep aynı ve sağlam dostlarla akalım asıl sana yazık
![]()
![]()
Taa ben senle ws atarken bile İhtiyarxbüyücü ye abi çekmediğin kalmıştı buna bile bizzah şahidim
Her neyse dedım akcenı gel vereyım. Yolladım da özelden attıgım epin ve sifresi duruyor üstünede yatmışsın sana yazıkGitde verdiğim akçelerle babanın sna veremedıgı 30 lira ile plussuz kaldıgın gunlerın ŞEREFİNE plus al kendıne
![]()
Gerçekler Acıdır KArdeşimonun fotosu var hala
![]()
![]()
Onun işi O her Zaman iyilerin Yanında Olmak ister
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
The legend turks loncasında yalakalık yapanlarıda biliyoruz siz canınızı sıkmayın
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Elinize benimle ilgili ne kadar fotoğraf varsa buraya atıp koz olarak kullanabilirsiniz
Burası oyun ihtiyar burada olanlar burada kalır benim için hiçbir sorun,sıkıntı yok
Rivalxmelodi yazdı:The legend turks loncasında yalakalık yapanlarıda biliyoruz siz canınızı sıkmayın![]()
O loncaya Beni Şuan ki Loncandaki Hasangazi ( uğur) Bizzat Çağırdı
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Rivalxmelodi yazdı:Elinize benimle ilgili ne kadar fotoğraf varsa buraya atıp koz olarak kullanabilirsinizBurası oyun ihtiyar burada olanlar burada kalır benim için hiçbir sorun,sıkıntı yok
![]()
Hepsini ataRsak forum Çökebilir Sakıncalı :lol: :lol:
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We are the best
eskiliğimi senle tartışcak değilim.ve ben ne dediğimi çok iyi biliyorum ben aynı klandaki kişiyi seçebilceğini gösterdim.tab flan demedim velasılkelam senle tartışmak istemiyorum uzatmaVoYaGE yazdı:
Xxxreallovexxx yazdı:
Küreleri tabla seçmeye devam / hll spr dvm
nasıl bir tuhaf beynin var anlamadım sen aynı klandaki bir kişinin teslasını seçemiyorum dedin.bende seçildiğini gösterdim sadece tabla seçiliyor demedim.
Üstüne basarak aynı klanda iken dahi tabla seçebiliyorum diyordun ne olduda inkar ediyorsun gerçi yine şimdi cıyaklarsın gel vs gel vs diye konunun amacını saptırmaya gerek yok diyecemde zaten sapmış sapacağı kadar neyse tabla küre seçmeye devam...
İşin tuhafıda yolacak bir kaz bulamayınca sakin bir sunucu olan ankaya gidip karıştırıp tekrar gelip ben eskiyim diyen özgüvenede diyecek birşey kalmıyor maalesef e.ö de en eskiyim diyen gerçek sayısı bile 2 grup toplanmaz 39 dönemiyle kendini eski sanıyorsan vay haline
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Sen kendin zıpladın hala eskiyim diyorsun ya tılsımdan geldiğinide söyleyiver uzatma demen için önce ağzını kapatman lazım sonra doyduğun anlaşılır zatenXxxreallovexxx yazdı:eskiliğimi senle tartışcak değilim.ve ben ne dediğimi çok iyi biliyorum ben aynı klandaki kişiyi seçebilceğini gösterdim.tab flan demedim velasılkelam senle tartışmak istemiyorum uzatmaVoYaGE yazdı:
Xxxreallovexxx yazdı:
Küreleri tabla seçmeye devam / hll spr dvm
nasıl bir tuhaf beynin var anlamadım sen aynı klandaki bir kişinin teslasını seçemiyorum dedin.bende seçildiğini gösterdim sadece tabla seçiliyor demedim.
Üstüne basarak aynı klanda iken dahi tabla seçebiliyorum diyordun ne olduda inkar ediyorsun gerçi yine şimdi cıyaklarsın gel vs gel vs diye konunun amacını saptırmaya gerek yok diyecemde zaten sapmış sapacağı kadar neyse tabla küre seçmeye devam...
İşin tuhafıda yolacak bir kaz bulamayınca sakin bir sunucu olan ankaya gidip karıştırıp tekrar gelip ben eskiyim diyen özgüvenede diyecek birşey kalmıyor maalesef e.ö de en eskiyim diyen gerçek sayısı bile 2 grup toplanmaz 39 dönemiyle kendini eski sanıyorsan vay haline