UniFoRSaLaTaLıK(KüRŞaTKaRaGöZ) Eminönü Sv. Ws Şhow

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Re: UniFoRSaLaTaLıK(KüRŞaTKaRaGöZ) Eminönü Sv. Ws Şhow

Mesaj gönderen acarrr »

Bak şimdi akçe kullanılmış dıyıp gelmeyecek akçenın ustune yatcak :D :D :D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

acarrr yazdı:Bak şimdi akçe kullanılmış dıyıp gelmeyecek akçenın ustune yatcak :D :D :D :D :D :D :D
Lafını tutamıyorsun daha :D Yazık sana
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Özelden yolladığım mesaj duruyor gülüm sende Bukadar yürek var işte isteyenlere forum üyeliğimi vereyim girsin baksın 3000 çekdım gel aktar diye ws ıcın onu bile yedı adam üstüne yattı ALLAH'IM :D :D
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Yazık lan sana harbiden :D
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Sen Kuklacıdaki Eski Dostlarınla yiyişip otur dur ;) ;) biz hep aynı ve sağlam dostlarla akalım asıl sana yazık ;) ;)

Taa ben senle ws atarken bile İhtiyarxbüyücü ye abi çekmediğin kalmıştı buna bile bizzah şahidim ;)

Her neyse dedım akcenı gel vereyım. Yolladım da özelden attıgım epin ve sifresi duruyor üstünede yatmışsın sana yazık :D Gitde verdiğim akçelerle babanın sna veremedıgı 30 lira ile plussuz kaldıgın gunlerın ŞEREFİNE plus al kendıne ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

acarrr yazdı:Sen Kuklacıdaki Eski Dostlarınla yiyişip otur dur ;) ;) biz hep aynı ve sağlam dostlarla akalım asıl sana yazık ;) ;)

Taa ben senle ws atarken bile İhtiyarxbüyücü ye abi çekmediğin kalmıştı buna bile bizzah şahidim ;)

Her neyse dedım akcenı gel vereyım. Yolladım da özelden attıgım epin ve sifresi duruyor üstünede yatmışsın sana yazık :D Gitde verdiğim akçelerle babanın sna veremedıgı 30 lira ile plussuz kaldıgın gunlerın ŞEREFİNE plus al kendıne ;) ;)
Validenin köprüden kazandığı paralar yetiyor bize :D Annen sayesinde tüm kuklacıya 3 aylık plus hediye ettim :D
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

:D :D :D Kendinin ailevi şerefin olmadığının buradan belli ediyon işte :D bide KARADENİZLİ Bana sövdü diyodun iyi yapmış bile sana sövmek farz 8-)
Kullanıcı avatarı
kursatkaragoz
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kursatkaragoz »

Ryuksel attığın vs ve yorum için teşekkür ediyorum gerçektende oraya attığım ve atmaya kalkıştıgım kişiler içinde en iyisi sensin yok 1*1 kaldı diyen arkadaş kendini avutmaya devam etsin tekrardan teşekkür ediyorum

Sedat cihatla tartışmayı bırak artık kapatın şunu :)
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ

http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
ryuksel
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen ryuksel »

acarrr yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Mouse ile fotoğrafı büyüten gerçekleri görebilir. Can farkınada dikkat edebilirsiniz :twisted: Ws atıcak olan varsada buyrun beklerim her zaman ;) Bu arada sizin gibide her yendiğim wsde foto alıp milletin yüzüne vurmuyorum. Hadi rastgele ;)
Senin hayatın sadece basit bir yalandan ibaret ;) Belirtmek isterim oguzmuydu neydı arkadasının adı WaitAnDSee ile atarken 20msıne attılar waıtandsee bilerek yenildi 2.ci wsde miktarı 2katına çıkarmak için ;) 2.ws de meteorit 1 ıne attılar vermeden F4 ledınz :D :D oda yetmedı 20msıne atılan ws yı y2 sıne atılmıs gıbı gösterdınız :D :D :D. Oda yetmedı WeSTSoN 1 WaitAnDSee 5 m1 ıne attınız kesildin m1 vermedin ;) ;)

ASIL SENDE YÜREK VARSA GEL AKTAR BEYAZKÖŞKE AKTARIM AKCENDE BİZDEN ;) M1 + Y2 + BB III + 800M PARASINA ATALIM :lol: :lol: :?: Şimdi yalanlara başlar dansöz 8-)
Acar seni vs de dansöz ettım 5*1 olum sağda solda utanda gel bana burda kelime oyunu yapma sonra benı kesebilmek icin peşimden koştun durdun seni 5*1 gibi bir skor seni tatmin etmedeli sonra carda nzabulam vardı bilmem ne ben senle vs atarken bile skypede konuşuyordum şimdi bana burda kelime yapma

RyuKseL, VeRyJacKsoN, WatchAndLeaRn
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Leonidans »

acarrr yazdı:Sen Kuklacıdaki Eski Dostlarınla yiyişip otur dur ;) ;) biz hep aynı ve sağlam dostlarla akalım asıl sana yazık ;) ;)

Gerçekler Acıdır KArdeşim ;) onun fotosu var hala :)
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be

“Genel Sohbet” sayfasına dön