Küreleri tabla seçmeye devam / hll spr dvm
nasıl bir tuhaf beynin var anlamadım sen aynı klandaki bir kişinin teslasını seçemiyorum dedin.bende seçildiğini gösterdim sadece tabla seçiliyor demedim.
Küreleri tabla seçmeye devam / hll spr dvm
Üstüne basarak aynı klanda iken dahi tabla seçebiliyorum diyordun ne olduda inkar ediyorsun gerçi yine şimdi cıyaklarsın gel vs gel vs diye konunun amacını saptırmaya gerek yok diyecemde zaten sapmış sapacağı kadar neyse tabla küre seçmeye devam...Xxxreallovexxx yazdı:Küreleri tabla seçmeye devam / hll spr dvm
nasıl bir tuhaf beynin var anlamadım sen aynı klandaki bir kişinin teslasını seçemiyorum dedin.bende seçildiğini gösterdim sadece tabla seçiliyor demedim.
VoYaGE yazdı:Üstüne basarak aynı klanda iken dahi tabla seçebiliyorum diyordun ne olduda inkar ediyorsun gerçi yine şimdi cıyaklarsın gel vs gel vs diye konunun amacını saptırmaya gerek yok diyecemde zaten sapmış sapacağı kadar neyse tabla küre seçmeye devam...Xxxreallovexxx yazdı:Küreleri tabla seçmeye devam / hll spr dvm
Senin hayatın sadece basit bir yalandan ibaretRivalxmelodi yazdı:Mouse ile fotoğrafı büyüten gerçekleri görebilir. Can farkınada dikkat edebilirsiniz :twisted: Ws atıcak olan varsada buyrun beklerim her zamanBu arada sizin gibide her yendiğim wsde foto alıp milletin yüzüne vurmuyorum. Hadi rastgele
![]()
Senin hayatın sadece basit bir yalandan ibaretacarrr yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Mouse ile fotoğrafı büyüten gerçekleri görebilir. Can farkınada dikkat edebilirsiniz :twisted: Ws atıcak olan varsada buyrun beklerim her zamanBu arada sizin gibide her yendiğim wsde foto alıp milletin yüzüne vurmuyorum. Hadi rastgele
![]()
Rivalxmelodi yazdı:Senin hayatın sadece basit bir yalandan ibaretacarrr yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Mouse ile fotoğrafı büyüten gerçekleri görebilir. Can farkınada dikkat edebilirsiniz :twisted: Ws atıcak olan varsada buyrun beklerim her zamanBu arada sizin gibide her yendiğim wsde foto alıp milletin yüzüne vurmuyorum. Hadi rastgele
![]()
Belirtmek isterim oguzmuydu neydı arkadasının adı WaitAnDSee ile atarken 20msıne attılar waıtandsee bilerek yenildi 2.ci wsde miktarı 2katına çıkarmak için
2.ws de meteorit 1 ıne attılar vermeden F4 ledınz
![]()
oda yetmedı 20msıne atılan ws yı y2 sıne atılmıs gıbı gösterdınız
![]()
![]()
. Oda yetmedı WeSTSoN 1 WaitAnDSee 5 m1 ıne attınız kesildin m1 vermedin
![]()
![]()
Karı kılıklı ywşkOğuzla benim alakam yok eğer ben yenildiysem foto atta görelim
Burada yenilince yediremeyip ettiğiniz küfürler var alYenilince hemen tılsım takıyor de
Özelden akçe kodunu yolla yarın geliyorumacarrr yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Senin hayatın sadece basit bir yalandan ibaretacarrr yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Mouse ile fotoğrafı büyüten gerçekleri görebilir. Can farkınada dikkat edebilirsiniz :twisted: Ws atıcak olan varsada buyrun beklerim her zamanBu arada sizin gibide her yendiğim wsde foto alıp milletin yüzüne vurmuyorum. Hadi rastgele
![]()
Belirtmek isterim oguzmuydu neydı arkadasının adı WaitAnDSee ile atarken 20msıne attılar waıtandsee bilerek yenildi 2.ci wsde miktarı 2katına çıkarmak için
2.ws de meteorit 1 ıne attılar vermeden F4 ledınz
![]()
oda yetmedı 20msıne atılan ws yı y2 sıne atılmıs gıbı gösterdınız
![]()
![]()
. Oda yetmedı WeSTSoN 1 WaitAnDSee 5 m1 ıne attınız kesildin m1 vermedin
![]()
![]()
Karı kılıklı ywşkOğuzla benim alakam yok eğer ben yenildiysem foto atta görelim
Burada yenilince yediremeyip ettiğiniz küfürler var alYenilince hemen tılsım takıyor de
Konuşmalara baksana m1 takmışsın acık ve net bi şekılde ayrıca Ödeme yapacam dediğinin fotosunu aldında yaptıgının neden fotosunu almadındedım gibi hayalperest izmirli uşaksın dha
Ben teklifimi ettim YÜREKLİYSEN AKCENDE BİZDEN M1 Y2 BB 3 + 800M PARASINA BUNDAN DAHA İYİ SÖZ VARMI