Oyundan Atma Sorunu

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Rivelroy123
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Oyundan Atma Sorunu

Mesaj gönderen Rivelroy123 »

Öncelikle Merhaba ;

Oyuna gırıyorum ve gayet guzel bı sekılde devam edıyorum ancak sureklı oyundan atma oluyor sureklı dedıgımde 30 dakkada 1 gıbı gorev yapıyorum mesela karakurku yaptım sımdı ugrastı arkadaslar saolsun ama ancak sımdı o gorev bosa gıttı sureklı donmalar oluyor yardım edebılırmısın bırcok gorevı yaparken atıyor benı bıktım ben artık aynı gorevı 5 defa yapmak zorunda degılım yardım edersenız sevınırım tam yardım edıcek bırını buldum oyundan 2 defa attı nolursunuz yardım edın sımdı karakurku gene yapmak zorunda kalıcagım yanı ben sıkıldım artık bu işten bıktım Sürekli oyun kendısını aşagı alıyor yada ' Bağlantınız Kesıldı ' diyor Bilginize

İyi Oyunlar !
Kullanıcı avatarı
HorrorStory
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Oyundan Atma Sorunu

Mesaj gönderen HorrorStory »

Merhaba,
Sürekli kritik hata ile karşılaşıyorsanız, bu sorunu gidermek için aşağıdaki işlemleri yerine getirebilirsiniz:
> Oyunu öncelikle sisteminizden tamamen kaldırın.
> Ardından C: dizinindeki Sobee klasörünü elle silin.
> Eğer yapabilirseniz çalıştır komutuna regedit yazarak Kayıt Defteri Düzenleyicisini açın ve CTRL+F ile arama kutusuna
Sobee yazarak bulduğunu tüm değerleri silin. Bu işlemi yaparken doğru anahtarı sildiğinizden emin olun. Yapamayacak
bilgi seviyesinde iseniz bu adımı es geçebilirsiniz.
> XP için C:\Documents and Settings\KULLANICI_KLASÖRÜNÜZ\Local Settings\Temp,
Win7 için:C:\Users\KULLANICI_KLSÖRÜNÜZ\AppData\Local\Temp\Sobee klasörünü elle komple silin.
> Tekrar kurulum yapın ve hem kurulum aşamasında hem oyunu ilk açışınızda "Yönetici olarak çalıştır" komutunu
uygulayın.
Bu işlemleri uyguladıktan sonra oyuna tekrar giriş yapmayı deneyiniz.

Not: İnternet bağlantınızdan dolayıda düşme sorunu yaşayabilirsiniz.

Keyifli forumlar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ

“Genel Sohbet” sayfasına dön