Şifremi unuttum yardımcı olabilecek var mı?
Şifremi unuttum yardımcı olabilecek var mı?
eski hesabımın şifresini unuttum şifremi unuttum kısmında giriyorum günlük limite ulaşıldı die bir hata veriyor bunu hergün denememe rağmen aynı hatayı veriyor desteğede ticket attım ama bana dönen olmadı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Lostxsayyid ------- Desperatehousewi ------ Lostxkateaustenx ------- Joshholloway
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Re: Şifremi unuttum yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba,
Destek İletişim alanına "Üyelik Sorunları" başlığı altında bildirimde bulunduysanız tarafınıza gönderilecek cevabı lütfen sabırla bekleyiniz.
Bildiriminiz üzerinden uzun bir süre geçmiş ise tekrardan hatırlatıcı bir bildirim aynı başlık altından gönderebilirsiniz.
Not: Bazen gönderilen cevaplar mailinizde Spam(Gereksiz) klasörü altına gidebiliyor. Spam kontrol etmenizi tavsiye ederim. Anlayışnız için teşekkürler.
Keyifli forumlar.
Destek İletişim alanına "Üyelik Sorunları" başlığı altında bildirimde bulunduysanız tarafınıza gönderilecek cevabı lütfen sabırla bekleyiniz.
Bildiriminiz üzerinden uzun bir süre geçmiş ise tekrardan hatırlatıcı bir bildirim aynı başlık altından gönderebilirsiniz.
Not: Bazen gönderilen cevaplar mailinizde Spam(Gereksiz) klasörü altına gidebiliyor. Spam kontrol etmenizi tavsiye ederim. Anlayışnız için teşekkürler.
Keyifli forumlar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ