Bu Karaktersiz insan farklı farklı çarlara girip küfür edio

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
eyupdayii
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: İnadına Eyupdayı

Bu Karaktersiz insan farklı farklı çarlara girip küfür edio

Mesaj gönderen eyupdayii »

bunun susuk almasını istiyorum ve gerekenin olmasını lütfen fotoları alın Yetkılı kişiler...

[İçerik düzenlendi.]

LÜTFEN İLGİLENİN COK MAHCUP DÜŞTÜM.... ŞİKAYET HAKKIMDA DOLDU VE ADAM SUSUK YEMEDİ HEP KÜFÜR ETTİ
En son KRABBY tarafından 03 Şub 2014 10:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli resimler kaldırıldı.
- Kıyametin Geldiği Gün ŞİFA Diye Bağırıyolar...
Eyupdayı
[img][img]http://i.hizliresim.com/KPnNW9.jpg[/img][/img]

http://reddodo.com/cellphones/splash/?sesid=R09EYlJBaG4yeERmSU9QdFp0ODdtOUtQZXkwS1lxVGpSRW8vaXB1RDBqZGxlNGtUUVJGTW5kREpZMEM1VG1lZHJsZWJac2hrZGk4PQ==
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Bu Karaktersiz insan farklı farklı çarlara girip küfür e

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba;

Forumda küfür içerikli resim paylaşımı yasak olduğu için atmış olduğunuz resimler kaldırıldı.Bir kişiyi bir kez şikayet etmeniz yeterli olacaktır.Günlük şikayet hakkınızı tek oyuncuyu sürekli şikayet ederek bitirmeyiniz. Bir kez şikayet ediniz ve yasaklılar listenize ekleyiniz.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Multihunter yazdı:Merhaba;

Forumda küfür içerikli resim paylaşımı yasak olduğu için atmış olduğunuz resimler kaldırıldı.Bir kişiyi bir kez şikayet etmeniz yeterli olacaktır.Günlük şikayet hakkınızı tek oyuncuyu sürekli şikayet ederek bitirmeyiniz. Bir kez şikayet ediniz ve yasaklılar listenize ekleyiniz.

İyi forumlar.
Resim
Ya böylesine ne yapmalı? abartısız tam 2 saat uğraştık o sövdü ben yasakladım Arkadaş/Yasaklı listesi+5 olmasına rağmen yine de yeterli olmadı böyle terbiyesizlere ne yapmalı söyler misin?
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

SeRRuh yazdı: Resim
Ya böylesine ne yapmalı? abartısız tam 2 saat uğraştık o sövdü ben yasakladım Arkadaş/Yasaklı listesi+5 olmasına rağmen yine de yeterli olmadı böyle terbiyesizlere ne yapmalı söyler misin?
Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Oyuncu Hata Kullanım" olarak seçerek durumu izah edebilir resmi ilgili destek ekibine gönderebilirsiniz.Gönderdiğiniz bildirim ile gerekli incelemeler yapılıp bahsettiğiniz kişi hakkında daha farklı cezai işlemlere gidilebilir.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
EKVADOR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EKVADOR »

Raskolnikov fotograf güzelmis,çocuk azimliymis.Bunun gibisini ilk defa gördüm,yememis,icmemis küfür etmis.Allah sabier ve kolaylik versin :)
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

EKVADOR yazdı:Raskolnikov fotograf güzelmis,çocuk azimliymis.Bunun gibisini ilk defa gördüm,yememis,icmemis küfür etmis.Allah sabier ve kolaylik versin :)
Sorma hocam herifle uğraşırken 2 kere gaffar kestik hatta 2. gaffar kesiminde yasaklamadım totem yaptım item düştü :mrgreen:
Multihunter yazdı:Merhaba;

İyi forumlar.
Bahsettiğiniz olayı aynen gerçekleştirdim ve ÖZHANBEY isimli şahısın IP den girdiği çarların hepsine ceza verildiği hakkında bilgilendirme maili aldım fakat şikayet ettiğim tarihten yaklaşık 2 hafta sonra.Bunlar geçici çözümler bizim istediğimiz böyle bir olayı tekrar yaşamamak adına atılacak olan adımlar misal bir defa uyarı amaçlı 1 aylık bloke atılsın ana hesaplarına bak bir daha böyle pis işlerle uğraşıyorlarmı gül gibi olur oyun yahu
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Respected »

Murat'm sevenin çok herhalde, adam seninle 2 kelime konuşabilmek için ne kadar uğraşmış. :lol:
ResimResimResim
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Hadi ceza itiraz falan neyse de onlar 2 3 hafta da dönüş yapıyor ama oyun hata kullanımına mail attıysan email adresini ve şifreni torunlarına ver

“Genel Etkileşim” sayfasına dön