Belirsiz zamanlarda sürekli düşüş...
Belirsiz zamanlarda sürekli düşüş...
Oyuna girişlerde , bölgede ve ya boş boş gezerken karakterin ait olduğu hesabı tek ben biliyorum ve bağlantınız kesildi diyor..20.40 civarında Ölüm Oyunu'nda son 5 savaşçı arasındaydım ve bağlantınız kesildi dedi.Oyundan düşmenin sebebi nedir ? Bu sorun bir tek benim başıma değil bir çok arkadaşımında başına geldi , ne yapmamız gerekiyor ?
Gizlenmiş İçerikGöster

- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Belirsiz zamanlarda sürekli düşüş...
Etkinlikçi atmıştırhakan1905 yazdı:Oyuna girişlerde , bölgede ve ya boş boş gezerken karakterin ait olduğu hesabı tek ben biliyorum ve bağlantınız kesildi diyor..20.40 civarında Ölüm Oyunu'nda son 5 savaşçı arasındaydım ve bağlantınız kesildi dedi.Oyundan düşmenin sebebi nedir ? Bu sorun bir tek benim başıma değil bir çok arkadaşımında başına geldi , ne yapmamız gerekiyor ?
İlk savaşta 3 tane tank diye hatırlıyorum girdiği için etknlik tekrarlandı. 2. alımlarda son 5 e kaldım bağlantı kesildi dedi , diğer arkadaşlarımın çoğu odaya girmeden düştü nedenini bende çok merak ediyorum
Gizlenmiş İçerikGöster

- Alfayildirim
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ezikler
Yoğunluktandır sende ölüm oyununda kaçıyorsan ya da oturuyorsan atmıştır internetteki saniyelik kesintilerde bile düşüyosun diye biliyorum bende de oluyorhakan1905 yazdı:İlk savaşta 3 tane tank diye hatırlıyorum girdiği için etknlik tekrarlandı. 2. alımlarda son 5 e kaldım bağlantı kesildi dedi , diğer arkadaşlarımın çoğu odaya girmeden düştü nedenini bende çok merak ediyorum

Ölüm oyununda 5 nefer vardı , canları 30 ile 50 arasındaydı benim ise 90 ve iksir süre yoktu.Skillerde sadece ağır 8.5 k atıyorum hepsine bi tane vursam alırdım fakat oyundan düştüm.Nedenini merak ediyorum kaçmak gibi durum söz konusu bile değil.
Gizlenmiş İçerikGöster

- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı

4 kişiyi kafanda kurarak iyi yendin valla