akçe aldım gelmedi yardımm
akçe aldım gelmedi yardımm
iyi akşamlar bugun sabah akçe aldım telefonumda bi donma oldu onay mesajından sonra bnde 1000 akce karsılıgını kestı ama akce gelmedi
Re: akçe aldım gelmedi yardımm
Merhaba;
Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil
Ödeme/3Pay seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Mobil ödemede kullanılan GSM numarası:
Bilginize.
Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil
Ödeme/3Pay seçerek gönderiniz.
Mobil ödeme tarihi:
Mobil ödemede kullanılan GSM numarası:
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
Dün dediğiniz bölümden dediğiniz şekilde bildirimimi yaptım fakat hala cevap yok .... sanırım boşa gidecek akçemiz
yokmu kardesım yardım edecek bi yetkili ne ihmal bu böle 2 gün oldu destek den cvp yok
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Merhaba,
Eğer hattınızdan ücret kesimi yapılmış ve e-pin kodları gelmemiş ise, Destek İletişim Formunun yapacağı incelemeler sonucunda, yaptığınız alışveriş e-pin'leri tekrar tarafınıza gönderilecektir.
Destek İletişim alanına bildirimde bulunduysanız tarafınıza gönderilecek cevabı lütfen sabırla bekleyiniz, yaşanılan yoğunluk sebebi ile bazı gecikmeler olabilmektedir.
Not: Bazen gönderilen cevaplar mailinizde Spam(Gereksiz) klasörü altına gidebiliyor. Spam kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Anlayışnız için teşekkürler.
Eğer hattınızdan ücret kesimi yapılmış ve e-pin kodları gelmemiş ise, Destek İletişim Formunun yapacağı incelemeler sonucunda, yaptığınız alışveriş e-pin'leri tekrar tarafınıza gönderilecektir.
Destek İletişim alanına bildirimde bulunduysanız tarafınıza gönderilecek cevabı lütfen sabırla bekleyiniz, yaşanılan yoğunluk sebebi ile bazı gecikmeler olabilmektedir.
Not: Bazen gönderilen cevaplar mailinizde Spam(Gereksiz) klasörü altına gidebiliyor. Spam kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Anlayışnız için teşekkürler.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
baktım fakat yok spamda falan . . ne kadar surer tahmnen ?
gelir kardeş yakında uzunda sürebilir 2 gün falan ama gelir bendede olmuştu