Askerlik Nedeniyle Aranızdan Bir Süreliğine Ayrılıyorum.Geri Döndüğümde Gene Sizlerle Olacağım.
Acısıyla Tatlısıyla Çok Zaman Geçirdik ve Bu Zaman Zarfında Birçok Arkadaş Kazandım,Bir Çok Dostluklar Edindim.Sizlerle Beraber Bir Çok İşler Başardık.
Hepinizi Çok Seviyorum Arkadaşlar Umarım Herşey Gönlünüzce Olur.Carlarıma Ben Gelene Kadar Akrabam Göktürkleraykut Bakacaktır.
Herkes Hakkını Helal Etsin. Eğer Benden Yanada Varsa Helal Olsun Arkadaşlar....
Askerlik Nedeniyle Aranızdan Bir Süreliğine Ayrılıyorum.Geri Döndüğümde Gene Sizlerle Olacağım.
Acısıyla Tatlısıyla Çok Zaman Geçirdik ve Bu Zaman Zarfında Birçok Arkadaş Kazandım,Bir Çok Dostluklar Edindim.Sizlerle Beraber Bir Çok İşler Başardık.
Hepinizi Çok Seviyorum Arkadaşlar Umarım Herşey Gönlünüzce Olur.Carlarıma Ben Gelene Kadar Akrabam Göktürkleraykut Bakacaktır.
Herkes Hakkını Helal Etsin. Eğer Benden Yanada Varsa Helal Olsun Arkadaşlar....
Selametle Ekremim Yüce yaratan Sana Bu Kutsal Vatan Borcu Görevinde Yardımcın olsun Kardeşim. Şunu Herkes Biliyorki Kimse Kimsenin yerini doluramaz Biz Seni Bu Şekilde Gönderiyoruz Aynen Değişime Ugramadan Bu Şekilde Seni Tekrar Aramıza Bekliyoruz Kardeşim. Ne Senin Yerini Aykut Kardeşim Dolurabilir Nede Sen onun yerini doldurabilirsin İkinizinde Bu Oyundaki ve Reeldeki Yerinizi Kimse Dolduramaz Kardesım. Kötü yada Yanlış Bir Yere Gitmiyorsun Şanınla Şerefinle Vatan a Olan Borcunu Ödemeye Gidiyorsun Allah yardımcın olsun Kardeşim..
Biz Seni Ordada Yanlız bırakmayız Kardeşim Köklü bir aile abi kardesiz Burdada Ordada Herzaman yanındayız Herzamanda olacagız..
Allah yar ve yardimcin olsun, gule gule git ve gel !
Gonlumuz tum Mehmetciklerimizin yaninda oldugu gibi senin de yaninda. Ne mutlu "Vatan borcu, namus borcudur;
Bedeli ölüm de olsa, öderim...öderim!.."
Diyenlere...
“Gerçek dostlar yıldızlara benzer, karanlık çökünce ilk onlar gözükürler.”
Bir Şubat Soğuğunda Üşüdü Ellerim
Bilirim Ardımda Kalan Onlarca Gözyaşları
Vatana Borcumdur Kutsaldır Orada Bedenim
Döndüğümde Sileceğim Onlarca Gözyaşları
Korkutmasınlar Kimseyi Yıldırmasınlar Askerlikten
Biz Biliriz Soyumuzun Nereden Geldiğini
Asker Doğar Her Türk ve Bende O Her Türk Gibi
Ödeyeceğim Vatan Borcumu Sileceğim Onlarca Gözyalşarı
Bu Şiirim Sana Gelsin Ekrem Abim Allah Daima Yanında Olsun ve Bizlerinde Nefeslerimizi Omuzlarında Hisset Güç Versin Sana Her Daim Kuvvet Eksik Olmasın Bedeninden...
------------------------------------EKREM Mİ SANDIN? --------- O ARTIK ASKER-----------------------------------
Saygılarımla...
[Göktürkleraykut]
√ Delikanlılık Efendiliktir. Adamsan, Saygı Rütbendir. Asarım Keserim Diyosan.! KayßoL.... Delikanlılık Sana Göre DeğiL √
26 Şubat Cuma Sabahı Saat 10:00' da Yuvamızdan Bir Asker Uğurlayacağız. (Göktürklerekrem)...
Ayrılık Her An ve Geldiği Her Zaman Ardında Kalanları Hüzne Boğan Bir Duygudur ve Nitekim Gidende Bir O Kadar Hüzünlenir Yürekten. Ben 21 Yaşımdayım ve Ekrem Abim Benden 4 yaş büyüktür. Oyunda Çoğu Kişinin Abi Sıfatı İle Bakması Gereken ve Delikanlı Bir İnsandır.
Benim yarı zamanım onunla geçerdi ve bu 15 ay onun yokluğunda bir yanımın eksikliğini hissetmeye başladım şimdiden. Hani derlerya Erkeğin delikanlısı düşmanında olsa kendinle övün diye... ki benim abim yerine koydugum kişidir kendisi.İnanın onsuz hiç birşey eskisi gibi olmayacak.Gerçek Hayattada, şu oyundada... Ona öyle alışmışım ki öyle çok seviyorumki Ekrem abi seni gözün arkada kalmasın seni çok ama çok seven bir kardeş var arkanda.
Yarın Gidiyorsun 15 ay yoksun bakalım nasıl bitirecez bu günleri :S
Yağmurlu bir Gece ve İzmit Ağlıyor Ardından Hasretine...
Saygılarımla...
Aykutbey
√ Delikanlılık Efendiliktir. Adamsan, Saygı Rütbendir. Asarım Keserim Diyosan.! KayßoL.... Delikanlılık Sana Göre DeğiL √
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?