UniFoRsLaTaLıK ws xSinyoR (Eminönü)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

UniFoRsLaTaLıK ws xSinyoR (Eminönü)

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

kursatkaragoz yazdı:sonuctan eminim :) neyse eyw
İlla kuklacıya gel diyosun bak bu sefer elde vermem =)
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kursatkaragoz
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: UniFoRsLaTaL� [dailymotion]6 haneli ID (tam link değil)[

Mesaj gönderen kursatkaragoz »

hayırlısı neyse o olur :)
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ

http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Re: UniFoRsLaTaLıK ws xSinyoR (Eminönü)

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

oLmazSaoLmaz yazdı:
Tılsımlı atıyormusun ? Atıyorsan kuklacıya geldiğinde beni bulursun
Kullanıcı avatarı
LoneSome55
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LoneSome55 »

Merhaba.
Şunu söylemek isterim ki tartışma yapılacak bir konu değil.xSinyoR kardeşim senden ilk olarak şunu beklerdim Kürşat casaret edip hiç bilmediği bir sunucuya gidip ws atması herkesin yapabilecegi bir cesaret işi değil ilk.Tebrik edilmesi kişi Kürşatdı bu cesaretinden dolayı .Kürşat yayınladığı video da ben en iyisiyim hepsini yendim diyede bir gösterim de yapmamış .Gitdiği sunucuda yaptıgı ws lerin videosunu veya fotosunu alıp kendi sunucusunda göstermek istemiş en azından bir hatıra olmasını istemişdir. Ben en iyisiyim diye bir gösterim yapmak isteseydi genel etkileşimde konu açardı herhalde . O yenmişdir sen yenmişindir önemli olan eglenceli bir vakit geçirdiyseniz emin olun siz kazanmışınızdır.

Eglenceli vakitler geçirmek istiyorsan Kuklacı ya bekleriz dostum ;)

ARTHAS
ARTHAS
LoneSome
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Rivalxmelodi yazdı:
oLmazSaoLmaz yazdı:
Tılsımlı atıyormusun ? Atıyorsan kuklacıya geldiğinde beni bulursun
Neden olmasın =) Turnuvadan sonra gezmeyı düsünüyorum. Zaten gelirsemde kürşatı tekrar kendi sunucusunda yenmek için geleceğim 8-) Kısmet olursa tabiki atarız ;)
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kursatkaragoz
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kursatkaragoz »

Eyw cihat meseleyi hallettik daha fazla yoruma gerek yok desteğin için sağolasın :)
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ

http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

LoneSome55 yazdı:Merhaba.
Şunu söylemek isterim ki tartışma yapılacak bir konu değil.xSinyoR kardeşim senden ilk olarak şunu beklerdim Kürşat casaret edip hiç bilmediği bir sunucuya gidip ws atması herkesin yapabilecegi bir cesaret işi değil ilk.Tebrik edilmesi kişi Kürşatdı bu cesaretinden dolayı .Kürşat yayınladığı video da ben en iyisiyim hepsini yendim diyede bir gösterim de yapmamış .Gitdiği sunucuda yaptıgı ws lerin videosunu veya fotosunu alıp kendi sunucusunda göstermek istemiş en azından bir hatıra olmasını istemişdir. Ben en iyisiyim diye bir gösterim yapmak isteseydi genel etkileşimde konu açardı herhalde . O yenmişdir sen yenmişindir önemli olan eglenceli bir vakit geçirdiyseniz emin olun siz kazanmışınızdır.

Eglenceli vakitler geçirmek istiyorsan Kuklacı ya bekleriz dostum ;)

ARTHAS
Ortada bı yanlıs anlasılma vardı kürşatla konustuk zaten dostum. Beni o da davet etti kuklacıya gelmek isterim turnuvadan sonra =)
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kursatkaragoz yazdı:Eyw cihat meseleyi hallettik daha fazla yoruma gerek yok desteğin için sağolasın :)
Kendisininde dediği gibi =)
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
viTa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen viTa »

oLmazSaoLmaz yazdı:Selamun aleyküm eyw kardesim sağolasın. Konuyu açan ben değil arkadasım fotolarıda ben çekmedim çekme gereğide hiç bir zaman duymadım duymamda. konuyu gereksiz buluyorum açılmaması gerekirdi kendince bişeyler yapıyor kendisi karışmamak lazım. kendimi geçtim ben yaptığı ayıp eminönü sunucusuna, herkez kendini bilir. bi kaç fotoda bende var koymak istemiyorum herkese hayırlı forumlar.
Meran'da yetişmiş birini Vs'de yenmenin zorluğunu er geç herkes anlayacak :) ( Eski : Megaxsoul , Sonxmove )
toRnaVita Resim viTaa Vıta

Hasancan AYDIN.
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

viTa yazdı:
oLmazSaoLmaz yazdı:Selamun aleyküm eyw kardesim sağolasın. Konuyu açan ben değil arkadasım fotolarıda ben çekmedim çekme gereğide hiç bir zaman duymadım duymamda. konuyu gereksiz buluyorum açılmaması gerekirdi kendince bişeyler yapıyor kendisi karışmamak lazım. kendimi geçtim ben yaptığı ayıp eminönü sunucusuna, herkez kendini bilir. bi kaç fotoda bende var koymak istemiyorum herkese hayırlı forumlar.
Meran'da yetişmiş birini Vs'de yenmenin zorluğunu er geç herkes anlayacak :) ( Eski : Megaxsoul , Sonxmove )
Hasan :D :D Aynen öyle dile getirmek istediğimi benden önce düşünüp yazmışsın. :) Bu arada WaitAnDSee Bedirhan adlı arkadasımızında Eminönü sunucusunda kesmiş ama onlarında skorlarını nedense dile getiremiyorlar ;)
Sunucudaki WesTSoN, Dıyordun ya y2sıne attık Endleslove mı ıdı arkadasın adı ne tam hatırlamıyorum, o adam WaitAnDSee ile ws atarken y2sine ws degıldı sadece basıt bı 20m sıne idi. Daha sonra benm arkadasım WaitAnDSee arkadasın endless e m1ıne ws ye davet etti ve ıyi skorlarla hem ona karsı kazandı 5.1 gibi skorlarla hem seni kesti bu arkadaşın. burada uyarım olsun Beyazköşk sunucusundayız WS ATMAK ISTERSE EĞER ARKADAŞIN VEYA SEN, Aktar çarını köşke m1 y2 bbIII farketmez atarız. Millete Yalan söylemeyide bırak artık tılsımına atıldı y2 vermedı dıe o sadece basıt bı 20m sıne ws idi. bu ws yide bızden yaklasık 6 kişide izledi. Arkadaşının hakem i olarak ayrıca bi tek sen orada bulunuyordun 6kısıye 1 kısı ;) 6 kısımı doğruyu konuşcak yoksa ortalıgı karıstırmak ısteyen sürekli icraatsızlık yapan 1 tek KİŞİ Mi :?:

“Genel Sohbet” sayfasına dön