benım adıma acılan cakma karakter vb. bır cok arkadasımın ısmıne acılan cakma karakterler bulunuyor lutfen bu gıbı cakma karakterlere ınamayınız aGeVoLTaGe buyucu lwl 49 Iagevoltage şifacı lwl 49 Crawly savascı lwl 49 bunlardan baska karakterlerım yoktur ve kımseden bısey ıstemem kımseyede epın alıs verısı yapmam ben bılıgınıze sonra gelıp bana soyle boyle demeyın .
http://i.hizliresim.com/Klj96b.jpg
oyun içerısınde akce satıslarına dur denılmelı artık .
- aGeVoLTaGe
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
oyun içerısınde akce satıslarına dur denılmelı artık .
İnsan'ların yarattığı sahte paralar gibi paranında yarattığı sahte İnsan'lar vardır..!
aGeVoLTaGe
aGeVoITaGe
ReNaS KaYa
aGeVoLTaGe
aGeVoITaGe
ReNaS KaYa
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Lonca: BSG
Re: oyun içerısınde akce satıslarına dur denılmelı artık .
aGeVoLTaGe yazdı:benım adıma acılan cakma karakter vb. bır cok arkadasımın ısmıne acılan cakma karakterler bulunuyor lutfen bu gıbı cakma karakterlere ınamayınız aGeVoLTaGe buyucu lwl 49 Iagevoltage şifacı lwl 49 Crawly savascı lwl 49 bunlardan baska karakterlerım yoktur ve kımseden bısey ıstemem kımseyede epın alıs verısı yapmam ben bılıgınıze sonra gelıp bana soyle boyle demeyın .
http://i.hizliresim.com/Klj96b.jpg

iyi çarpılmış yanlız eleman :S Kolvay 'a geçmiş olsun der, sana da bu kadar popülerliğin kötülüklerini hatırlatırım
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- SempatiqHergele
- İskele Babası
oyun icinde akçe satmak saten oyun kuralları gereği yasak ... sen akçe almaya calışmıssın ... yasak olan şeyi sende yapiyorsun ... buna yönetim napabilirki . gecmiş olsun diycem de kendin kaşınmışsın
.. dur demek istiyorsan almada satmada
oyun kurallarına uymanı tavsiye ederim
AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
hehe
- aGeVoLTaGe
- Salgın Koruyucusu
farkıdanmısın bılmıyorum ama benım adıma akce satan var dıye yazdım akce alım satım la ısım olmaz yanı demek ıstedıgım burda sen konuyu nasıl anladıysan ?SempatiqHergele yazdı:oyun icinde akçe satmak saten oyun kuralları gereği yasak ... sen akçe almaya calışmıssın ... yasak olan şeyi sende yapiyorsun ... buna yönetim napabilirki . gecmiş olsun diycem de kendin kaşınmışsın.. dur demek istiyorsan almada satmada
oyun kurallarına uymanı tavsiye ederim
hehe
İnsan'ların yarattığı sahte paralar gibi paranında yarattığı sahte İnsan'lar vardır..!
aGeVoLTaGe
aGeVoITaGe
ReNaS KaYa
aGeVoLTaGe
aGeVoITaGe
ReNaS KaYa
- besa64
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: boş
Ah RENAS'CIM ah cekemeyenler var ve sahtekarlıgını istiyorlar benide dolandırmaya gelse söverin haa
bu arada arkadası saglam carpmıslar 
NeAyaKSınBıLaDeR
UŞAKLIYIZ
islambol
UŞAKLIYIZ
islambol