oyun içerısınde akce satıslarına dur denılmelı artık .

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aGeVoLTaGe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

oyun içerısınde akce satıslarına dur denılmelı artık .

Mesaj gönderen aGeVoLTaGe »

benım adıma acılan cakma karakter vb. bır cok arkadasımın ısmıne acılan cakma karakterler bulunuyor lutfen bu gıbı cakma karakterlere ınamayınız aGeVoLTaGe buyucu lwl 49 Iagevoltage şifacı lwl 49 Crawly savascı lwl 49 bunlardan baska karakterlerım yoktur ve kımseden bısey ıstemem kımseyede epın alıs verısı yapmam ben bılıgınıze sonra gelıp bana soyle boyle demeyın .
http://i.hizliresim.com/Klj96b.jpg
İnsan'ların yarattığı sahte paralar gibi paranında yarattığı sahte İnsan'lar vardır..!

aGeVoLTaGe
aGeVoITaGe
ReNaS KaYa
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Re: oyun içerısınde akce satıslarına dur denılmelı artık .

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

aGeVoLTaGe yazdı:benım adıma acılan cakma karakter vb. bır cok arkadasımın ısmıne acılan cakma karakterler bulunuyor lutfen bu gıbı cakma karakterlere ınamayınız aGeVoLTaGe buyucu lwl 49 Iagevoltage şifacı lwl 49 Crawly savascı lwl 49 bunlardan baska karakterlerım yoktur ve kımseden bısey ıstemem kımseyede epın alıs verısı yapmam ben bılıgınıze sonra gelıp bana soyle boyle demeyın .
http://i.hizliresim.com/Klj96b.jpg

Resim

iyi çarpılmış yanlız eleman :S Kolvay 'a geçmiş olsun der, sana da bu kadar popülerliğin kötülüklerini hatırlatırım :P
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
SempatiqHergele
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SempatiqHergele »

oyun icinde akçe satmak saten oyun kuralları gereği yasak ... sen akçe almaya calışmıssın ... yasak olan şeyi sende yapiyorsun ... buna yönetim napabilirki . gecmiş olsun diycem de kendin kaşınmışsın :D .. dur demek istiyorsan almada satmada :D oyun kurallarına uymanı tavsiye ederim :P AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
:D hehe
AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
Kullanıcı avatarı
aGeVoLTaGe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen aGeVoLTaGe »

SempatiqHergele yazdı:oyun icinde akçe satmak saten oyun kuralları gereği yasak ... sen akçe almaya calışmıssın ... yasak olan şeyi sende yapiyorsun ... buna yönetim napabilirki . gecmiş olsun diycem de kendin kaşınmışsın :D .. dur demek istiyorsan almada satmada :D oyun kurallarına uymanı tavsiye ederim :P AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
:D hehe
farkıdanmısın bılmıyorum ama benım adıma akce satan var dıye yazdım akce alım satım la ısım olmaz yanı demek ıstedıgım burda sen konuyu nasıl anladıysan ? :)
İnsan'ların yarattığı sahte paralar gibi paranında yarattığı sahte İnsan'lar vardır..!

aGeVoLTaGe
aGeVoITaGe
ReNaS KaYa
Kullanıcı avatarı
besa64
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: boş

Mesaj gönderen besa64 »

Ah RENAS'CIM ah cekemeyenler var ve sahtekarlıgını istiyorlar benide dolandırmaya gelse söverin haa :) bu arada arkadası saglam carpmıslar :)
NeAyaKSınBıLaDeR
UŞAKLIYIZ
islambol

“Genel Sohbet” sayfasına dön