Öncelikle Selamun Aleyküm.
Kürşat arkadaşımızı eminönü sunucumuzda ağırladık misafir ettik bir kaç kişiyle ws atmış videolarını çekmiş bizlede attı biz onun yaptığını yapıp fotoğraf video ws gibi şeyler çekip forumda yayınlamadık. bunu yaparak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun bilmiyorum ama bizle ws atarken zaten senin gibilere güvenmediğimden ws fotoğraflarını ben almıştım burayada atmamı istemediklerine rağmen nasıl biri olduğunu görsünler diye atacağım. fark ettim ki sadece yendiğin bi kaç kişinin videosunu çekmişsin yenildiğin bölümleri kesip videodan cıkarmıssın belki burada inkarda edeceksin bilmiyorum ama. eminönü sunucusunda ws atıp video alıp burada yayınlamak ile neyi kanıtlamanın peşindesin bilmiyorum egonumu tadmin ediyor galiba. burada seninle tartısmaya girmeyeceğim attığın kişilerdede wsci adam yok hepsi eğlencesine ws atan adamlar yaptığın ayıp birşey kınıyorum.. belli ki taktir edilmeyi seven birisin fakat birilerini küçük düşürerek yapma bunu reklam yapacaksan kendi sunucundaki adamları kesip yap oke bi kaç resim attım ws sırasından kareler.
Aleyküm Selam Yusuf. Öncelikle Tebrik ederim. Her seninle nekadarda eskı sunucumuz MERAN'da kavga etsekde şöyle bir söz vardır El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanar Arlanmaz diye Bu SaLaTaLıK Adlı arkadaş a senden güzel bi cevap olmuş. Nede olsa MERAN'Sunucusunu kötülerler ws de kesılırler. KESTIKLERINI SADECE VİDEO ya alırlar. Kesildikleri yok BünyaminACAR..
Selamun aleyküm eyw kardesim sağolasın. Konuyu açan ben değil arkadasım fotolarıda ben çekmedim çekme gereğide hiç bir zaman duymadım duymamda. konuyu gereksiz buluyorum açılmaması gerekirdi kendince bişeyler yapıyor kendisi karışmamak lazım. kendimi geçtim ben yaptığı ayıp eminönü sunucusuna, herkez kendini bilir. bi kaç fotoda bende var koymak istemiyorum herkese hayırlı forumlar.
Sen akıllı bir çakalsın tebrik ediyorum Bu ws nin sonucu 5*3 bitti yendin itirazım yok şimdi şöyle bi açıklama yapayım.
Diyelim ki sen bir video hazırlayacaksın o videoya iyi yanlarınımı koyarsın yoksa kötü yanlarınımı bir düşün bakalım yapacağım videonun içine kesildiğim videoyu neden koyayım mantıklı düşün ? Veya benim aklım zihniyetim yokmu kesildiğim adamlar beni foto ve videolarımı foruma atabilir diye düşünemiyor muyum düşünüyorum ve şuanda oldugu gibide attın anlamadığım kısım beni o serverda yenilgisiz bir seri mi yakaladım ? Bana kuklacıda hiç yenildin mi diye soranlara 2 kişiye yenildim diye cevap verdim 1. si xSinyor ve 2. ise SixTYFoUR diye bir nickti ben yenilgimi kabül etmeyen bir kişik değilim yenilgimi kabül ediyorum ama o günde hatırlıyorsan 2. rövanşımızda seni 5*2 yendikten sonra ben alacağımı aldım o karakterle bukadar ws atmam yeter demiştim hatırlarsan burda zaten yenilgimi kabül etmiştim
Beni kınaman yada başka birşey yapman bu asla sonucu değiştirmez xSinyor ben foto video vesaire ne varsa atmaya devam eterim senin kınaman hiçbirşeyi değiştirmez beni kınayacak adam aynı şeyi yapmaz dediğim gibi hiçbir zaman itiraz etmedim yenildigimi tekrar tebrik ediyorum 5-3 beni yendin ve tekrar tebrik ediyorum 5-2 bana yenildim paylaşımın için teşekkürler güzel fotolar
kursatkaragoz yazdı:Sen akıllı bir çakalsın tebrik ediyorum Bu ws nin sonucu 5*3 bitti yendin itirazım yok şimdi şöyle bi açıklama yapayım.
Diyelim ki sen bir video hazırlayacaksın o videoya iyi yanlarınımı koyarsın yoksa kötü yanlarınımı bir düşün bakalım yapacağım videonun içine kesildiğim videoyu neden koyayım mantıklı düşün ? Veya benim aklım zihniyetim yokmu kesildiğim adamlar beni foto ve videolarımı foruma atabilir diye düşünemiyor muyum düşünüyorum ve şuanda oldugu gibide attın anlamadığım kısım beni o serverda yenilgisiz bir seri mi yakaladım ? Bana kuklacıda hiç yenildin mi diye soranlara 2 kişiye yenildim diye cevap verdim 1. si xSinyor ve 2. ise SixTYFoUR diye bir nickti ben yenilgimi kabül etmeyen bir kişik değilim yenilgimi kabül ediyorum ama o günde hatırlıyorsan 2. rövanşımızda seni 5*2 yendikten sonra ben alacağımı aldım o karakterle bukadar ws atmam yeter demiştim hatırlarsan burda zaten yenilgimi kabül etmiştim
Beni kınaman yada başka birşey yapman bu asla sonucu değiştirmez xSinyor ben foto video vesaire ne varsa atmaya devam eterim senin kınaman hiçbirşeyi değiştirmez beni kınayacak adam aynı şeyi yapmaz dediğim gibi hiçbir zaman itiraz etmedim yenildigimi tekrar tebrik ediyorum 5-3 beni yendin ve tekrar tebrik ediyorum 5-2 bana yenildim paylaşımın için teşekkürler güzel fotolar
Selamun aleyküm.
Öncelikle laflarına dikkat etmeni öneririm, bu ws'nin sonucu 5*2 bitti sanırım resimlerde göründüğü üzere.
Evet haklısın. Bir video hazırlıyacaksan iyi yanlarını koyarsın fakat baska sunucuda kestiğin adamları gelip kendi sunucunda yayınlaman tuhafıma gitti açıkcası kim nerden bilcek o videodakilerin iyi ws attığını veya wscimi değillermi . Fark edersen resimleri çeken ben değilim benim olduğum karakter değil resimleri atan kişide ben değil dostum. Evet 2. rövanşta beni yenmiştin. Normalde kimseyle 2. ws atmam diye böbürleniyordun ama yenilince mecbur kaldın Sen yenildin diye ben bidaha atmamazlık yapmadım yapmamda ama sen öyle değilsin 1 kere yeneyim yeter diyorsun burasıda baska bi olay Tabiki atmaya devam et resimlerini videolarını ama kendi sunucunda kestiğin adamların resmini at çünkü burdakiler eödeki wscileri bilmez kimin iyi olup olmadığını ama kendi sunucundakileri atarsan kimin ne olduğunu herkes bilir. Seninle tartısmaya girmeyeceğim bende tebrik ederim hadi eyvallah
kullandığım kelimelerin hangi derece doğru hangi derece yanlış oldugunun farkındayım neyse tartışmaya girmene gerek yok sen görüşünü sunuyorsun ben görüşümü bukadar basit olay . Ws nin sonucu 5*3 diye biliyorum 3.1 den 3.3 yapmıştım sonra 5*3 yapıp yenmiştin , evet 2. ws i atmam dedim fakat dediğin gibi yenilince mecbur kaldım itirazım yok sv den o karakteri yenemeden üstelik yenilip gitmek kötü olurdu bende 2. kez atmaya mecbur kaldım haklısın bunada itirazım yok
kimin ws ci olup olmadığını bilmeleri basit birşey xSinyoR ben foto paylaşmadımki video paylaştık sadece ws atış tarzından neyin ne olduğu anlaşılabilir bence serverınızda böyle birşeyden rahatsızlık duymanız garibime gitti gördüğün gibi siz gelip burda paylaştınız benim garibime gitmedi aynı anlayışı beklerdim neyse birdahakine olması gerekeni yaparız sorun değl kb
kursatkaragoz yazdı:kullandığım kelimelerin hangi derece doğru hangi derece yanlış oldugunun farkındayım neyse tartışmaya girmene gerek yok sen görüşünü sunuyorsun ben görüşümü bukadar basit olay . Ws nin sonucu 5*3 diye biliyorum 3.1 den 3.3 yapmıştım sonra 5*3 yapıp yenmiştin , evet 2. ws i atmam dedim fakat dediğin gibi yenilince mecbur kaldım itirazım yok sv den o karakteri yenemeden üstelik yenilip gitmek kötü olurdu bende 2. kez atmaya mecbur kaldım haklısın bunada itirazım yok
kimin ws ci olup olmadığını bilmeleri basit birşey xSinyoR ben foto paylaşmadımki video paylaştık sadece ws atış tarzından neyin ne olduğu anlaşılabilir bence serverınızda böyle birşeyden rahatsızlık duymanız garibime gitti gördüğün gibi siz gelip burda paylaştınız benim garibime gitmedi aynı anlayışı beklerdim neyse birdahakine olması gerekeni yaparız sorun değl kb
Ws 4*1 ken 4*2 oldu diye hatırlıyorum ben herneyse artık Birdahaki video'nu kendi sunucunda hazırlamanı tavsiye ederim hayırlı forumlar