Görmüyonmu olum adam 3 kişinin arasında kesmişgfbercan92 yazdı:Zonguldakli yazdı:Adam affetmez keser ercangfbercan92 yazdı:ula velet kaç kere öldün muhafızlar kesıyo sen ben kestim diyorsn alicik gitti sen geldın başımıza qq
adam alicige özeniyo naparsın
RAKİBİM YOK!!!
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: RAKİBİM YOK!!!
- gfbercan92
- Sahaf Yardımcısı
Zonguldakli yazdı:Görmüyonmu olum adam 3 kişinin arasında kesmişgfbercan92 yazdı:Zonguldakli yazdı:Adam affetmez keser ercangfbercan92 yazdı:ula velet kaç kere öldün muhafızlar kesıyo sen ben kestim diyorsn alicik gitti sen geldın başımıza qq
adam alicige özeniyo naparsınBize yorum yapmak değil beğenmek düşer :mrgreen: :mrgreen:
Forda yapsın mı mürsel ?
PeRSeuS Nekrxercan FReeKiLL
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
Yapsın, yapsıngfbercan92 yazdı:Zonguldakli yazdı:Görmüyonmu olum adam 3 kişinin arasında kesmişgfbercan92 yazdı:Zonguldakli yazdı:Adam affetmez keser ercangfbercan92 yazdı:ula velet kaç kere öldün muhafızlar kesıyo sen ben kestim diyorsn alicik gitti sen geldın başımıza qq
adam alicige özeniyo naparsınBize yorum yapmak değil beğenmek düşer :mrgreen: :mrgreen:
Forda yapsın mı mürsel ?
- gfbercan92
- Sahaf Yardımcısı
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bence Rakipsiz , Süzme , Katıksız , Orijinal , M@LIIxSaDoSaDoxII yazdı:Rakipsiz Kralmstfkralll yazdı:Arkadaşlar 2 haftadır oyundaym görüyorumki daha beni yenen çıkmadı ve oyunu silme kararı aldım eğer beni yencek şifacı varsa burayya mesaj bırakması yeter kendinize iyi bakın!!!
~~ Mstfgösterecek~~:lol:

- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Oyunu kaldırmana gerek yokmstfkralll yazdı:Arkadaşlar 2 haftadır oyundaym görüyorumki daha beni yenen çıkmadı ve oyunu silme kararı aldım eğer beni yencek şifacı varsa burayya mesaj bırakması yeter kendinize iyi bakın!!!
~~ Mstfgösterecek~~
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
karanlikprens yazdı:Oyunu kaldırmana gerek yokmstfkralll yazdı:Arkadaşlar 2 haftadır oyundaym görüyorumki daha beni yenen çıkmadı ve oyunu silme kararı aldım eğer beni yencek şifacı varsa burayya mesaj bırakması yeter kendinize iyi bakın!!!
~~ Mstfgösterecek~~varsa şeklin teşkilata beklerim
İKV de her sunucuyu araştırdım bulunduğun sunucuda %90 ı oyun mantığını henüz idrak edebilmiş değil teşkilata gel beklerim
%90 mı
-
- Acemi Savaşçı
Kardeş Merana uğrarsan tılsımına neyne istersen atarız sıkıntı yok:)
- DeaTHxxMaSSaCRe
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Ben Atayım Diyecektim Taaa ' ki o MSTFGÖSTERCEK yazısını görene kadar. :mrgreen: :mrgreen:
* DeaTHxxMaSSaCRe .]
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
DuMaNisTT yazdı:karanlikprens yazdı:Oyunu kaldırmana gerek yokmstfkralll yazdı:Arkadaşlar 2 haftadır oyundaym görüyorumki daha beni yenen çıkmadı ve oyunu silme kararı aldım eğer beni yencek şifacı varsa burayya mesaj bırakması yeter kendinize iyi bakın!!!
~~ Mstfgösterecek~~varsa şeklin teşkilata beklerim
İKV de her sunucuyu araştırdım bulunduğun sunucuda %90 ı oyun mantığını henüz idrak edebilmiş değil teşkilata gel beklerim
%90 mıÇok iddalısın Dostum Bunun Gibileri Belki Yenebilirsin Ama Meranın %90' nın dan Tek Bir El Alamassın..
Tamam buyur gel yene bilirsen geri akdarımın benden
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®