Lütfen Sayın Yöneticiler BAKIN !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Lütfen Sayın Yöneticiler BAKIN !!!

Mesaj gönderen Detay »

Merhaba, aslında bu tür konular açma taraftarı değilim fakat ben de bir şeyler söylemek istiyorum. Bu söyleyeceklerim tamamen yetkili, yönetici kişiler için. LÜTFEN DEVAMINI OKUYUN. :!:

Sayın yöneticiler siz de biliyorsunuz buraya her gün onlarca konu açılıyor. Her 10 konudan 9 u oyuna bir şey gelmesiyle, yenilik, değişiklik, hatalar ile ilgili. Bu durum böyle iken neden sizin hala sessiz kalmaya devam ettiğinizi anlamıyorum. Bir şey yapmayacaksanız bile çıkın deyin ki ; Bu sene bir planımız yok daha sonra falan bir şeyler yapacağız. Ama siz sessiz kaldıkça bu oyuncular inanın hem sizden hem de oyundan soğuyorlar.

Oyunun temeli oyuncudur. Emin olun İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularını hiçbir yerde bulamazsınız. Çünkü bu oyuncular her zaman bu oyunu sevdi ve korudu. Oyunda ne kadar çok eksik varsa hepsine göz yumdu. Biz bu oyunu çok sevdik, bu oyunda büyüdük. Arkadaşlarımız dalga geçse de bu oyunla biz hep gurur duyduk. Sayın yöneticiler lütfen bu güzel oyunumuz için bizlerle biraz etkileşime geçin. Oyun sadece kampanyadan ibaret değildir. Oyunculara önem verdiğinizi biliyorum ama bunu biraz da yansıtın.

Sayın Nihat Özpay , siz de eski bir oyuncusunuz. Lütfen biraz empati yaparak şimdi ki oyuncuların durumunu anlamaya çalışın. Yani gelip burada bizimle konuşun, eğlenin. Niye bu kadar soğuk davranıyorsunuz ? Oyuncular sizi yemeyecek. Arada bir gelip kampanya haberi vermekle inanın bu oyun hiçbir yere varamaz. Ben size işinizi öğretmeye çalışmıyorum, ukalalık yapmış olmayayım. Ama sadece bir hatırlatma yapıyorum. Bu oyun ilkerle dolu. Bu ilkleri gözünüzü seveyim yaşatın, devam ettirin.

Nihat Bey , yaklaşık 4 ay önce GameX Fuarında yapmış olduğunuz bir röportaj var. Röportajda oyunumuzu ve bizi sevdiğinizi defalarca dile getiriyorsunuz. Daha fazla uzatmadan paylaşayım ki herkes görsün.

[youtube]http://youtu.be/Bq71BjOg2TY[/youtube]

Nihat Bey videonun özellikle birkaç kısmına dikkat çekmek istiyorum. Videonun 3:00 dakikasında diyorsunuz ki ; " Oyuncularımız bizim her şeyimiz." ve dakika 8:00 dan itibaren bitişe kadar ( 8:20) yine bizi çok sevdiğinizi, yaptığımız her şeyin sizin için çok değerli olduğunu söylüyorsunuz. Nihat Bey , lütfen söyleyin. Bunların hepsi sadece laftan mı ibaret ? Madem böyle söylüyorsunuz, biraz da bunu bize yansıtın. Sevginizin sadece 2 ayda bir yapılan kampanyalar olmadığına inanıyorum ve biliyorum. Lütfen dediğiniz gibi bize verdiğiniz değeri gösterin ve bizimle konuşun, etkileşim hâlinde olun.

Bir diğer videomu da buraya koyacağım. Bunda ise sayın yöneticilerimze örnek olmasını istediğim bir davranış var. Uzatmadan, hemen videomu koyayım ve sözlerime devam edeyim.

[youtube]http://youtu.be/nNb7VGbJRBc[/youtube]

Sayın yöneticiler bakın burada bir şey var. 2007 yılında meteor bölgesi daha gelmediği için oyuncular bir protesto yapıyorlar. Ama benim dikkat çekmek istediğim bu değil. Dikkatinizi vermenizi istediğim ; videonun genelinde görünse de özellikle ilk 4 dakika boyunca orada ve konuşmalarda çok net görünen birkaç yöneticinin olması. O dönemin sayın yöneticileri gelmişler oyuncularla konuşup bir şeye açıklık getirmeye çalışıyorlar. Bunu yapmak çok zor olmamalı diye düşünüyorum. Şuna da emin olabilirsiniz bu sadece bir videodan ibaret değil. Çoğu videoda bir yöneticinin arada bir oyunda konuştuğunu gördüm ama en net bunu buldum. Eskiden beri oynayan bir oyuncu olarak bunlara bizzat şahit de oldum. Video çok kaliteli olmayabilir ama belirtmek istediğim yerler belli oluyor.

Son olarak şunları söylemek istiyorum, sayın yöneticiler lütfen lütfen bize biraz kulak verin. Böyle yaparsanız hem sizin için hem oyuncular için çok yararlı hareketlerin gerçekleşeceğine eminim. Nihat Özpay' ın röportajda dediğini size bir kez daha hatırlatıyorum : " Onlar bizim her şeyimiz." ...

Saygılarımla, Detay...
Herkese iyi günler...
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Re: Lütfen Sayın Yöneticiler BAKIN !!!

Mesaj gönderen Herakles »

Merhaba Detay.

İlk öncelikle çok güzel bir konuya değindiğini belirtmek isterim. Lafı fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.Eskiden bir yenilik gelecek olsa aylar öncesinden duyuruları yapılırdı ve bize düşen şey sadece o zamanı beklemekti. Nasıl bir şey geleceği üstü kapalıda olsa bize yansıtılırdı. Bizde bu merak verici şey yüzünden oyunumuzu daha heyecanla oynardık. Röportajda Sayın Nihat Abimizin biz oyuncuları çok sevdiğini belirtmiş. Ben forumdan Nihat abimize sorular sordum. Malesef cevap vermedi. Açılan o kadar konuya (isyan,yakınma,yenilik isteme) cevap vermiş değil. Ben tekrardan kendisine bir soru yöneltmek istiyorum. Siz gerçekten biz oyuncularınızı seviyor musunuz? Yoksa hepsi bir sözden mi ibaret?
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

Gördüğüm kadarıyla yöneticiler bu konuyu pek takmıyor. Olsun ben yine de bu konuyu üst sıralarda tutmayı planlıyorum. Cevap yazmasanızda belki okuyup bir fikir sahibi olursunuz.
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Detay yazdı:Gördüğüm kadarıyla yöneticiler bu konuyu pek takmıyor. Olsun ben yine de bu konuyu üst sıralarda tutmayı planlıyorum. Cevap yazmasanızda belki okuyup bir fikir sahibi olursunuz.
Merhaba Detay. Boşuna yöneticilerden cevap bekleme. Bize kimse cevap vermez kardeşim.
Biz neden tınlanmıyoruz? Bunu gerçekten çok merak ediyorum. Nihat abimiz "Onlar bizim her şeyimiz" derken neyi kast etmek istedi acaba? Eğer bizi gerçekten seviyor olsaydınız bu tür konulara bir cevap yazma tenezzülünde bulunurdunuz! Kusura bakmayın ama bizleri sevdiğinizden şüpheliyiz!
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Güzel bir konuya değinilmiş , ama inanıyorum ki yöneticilerinde kendilerine göre bir mazeretleri var her zaman ki gibi.Hadi bu mazeretlere her zaman ki gibi göz yumduk.Ya çok büyük şeyler istemiyoruz bari yeni bölgeler çıkarılana kadar şu alışveriş pencelerine item taşımayı kaldırsanız (yani sağ tıklayınca alışveriş penceresinin içine girsin hemen itemler).Ondan sonra Kasa yı açarken çantadan bir iteme sağ tıkladığımızda kasada olan itemin üzerine otomatik gitsin hiç olmadı kasanın sağ üst veya sol üst orta üst her neresi olursa bir arama motoru koyulsa eminim bir çok insan bunlar yüzünden ne çileler çekiyor. Mesaj sistemi ile item aktarımı söyleyeceğim ama bu biraz zahmetli olacak gibi ama böyle bir şey istemiyorum(Z) çünkü biliyoruz ki böyle bir şey anca 10 yıl sonra getirilir.Duyun artık sesimizi şu düzenlemeleri yapın lütfen ! Bölge çıkartmıyorsunuz level getirmiyorsunuz en azından bir şeyler yaptınızı bilelim. Para almayı biliyorsunuz her şeyden önce.Ayrıca derdiniz para ise şu güncellemeleri yaparsanız o zaman gelen paranın miktarını eminim siz bile tahmin edemeyeceksiniz...
Bir çok oyun oynadım ama hiç birine yüklü miktarda para harcamadım . Bu oyuna sahip çıkmak için verdiğim paraların hesabını hiç bir gm yapamaz o yüzden verdiklerimiz boğazınızda kalmadan bir çalışma yapın en azından yukarda bahsettiklerimi yapın . Umarım ki bunca insanın hesabını verebilecek cevaplarınız olur, saygılarımla Enes.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
canimialdin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: yok

Mesaj gönderen canimialdin »

Haklısın her sózünde
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

İstediğimiz geri dönüşü alamasakta, yorumlarınız için teşekkürler.
Antegar-detay

“Genel Etkileşim” sayfasına dön