Zifan,
Turnuvaya katılanları anket şeklinde yapsanız, kimin kazanacağına dair oy kullansak, doğru tahmin edenlere ödül filan verseniz olmaz mı? Herkes kendi sunucunda kullanacak yalnız. Artık ayarlayabilirseniz onu bir türlü.
Sunucu Şampiyonası Turnuvaları / Şubat
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucu Şampiyonası Turnuvaları / Şubat
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Selam arkadaşlar,
Turnuvada , defansif dövüş yeteneğinin serbest bırakılmasıyla birlikte , kanatma yeteneği kullanılması yasaklanmıştır. lütfen kuralları kontrol ediniz.
Turnuvada , defansif dövüş yeteneğinin serbest bırakılmasıyla birlikte , kanatma yeteneği kullanılması yasaklanmıştır. lütfen kuralları kontrol ediniz.
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
GuzeL Fıkır. AsLındaHeilHitler yazdı:Zifan,
Turnuvaya katılanları anket şeklinde yapsanız, kimin kazanacağına dair oy kullansak, doğru tahmin edenlere ödül filan verseniz olmaz mı? Herkes kendi sunucunda kullanacak yalnız. Artık ayarlayabilirseniz onu bir türlü.

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Clash Ofthe Titanss
Büyücü ; IııKeyFiKaDeRııI
Savaşçı ; IIxBABACANxII
Herkese Başarılar ..
Savaşçı ; IIxBABACANxII
Herkese Başarılar ..
- Xainnn
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol Of Justice
Savaşçı karşılaşmalarında Depar ve kanatma yeteneği kullanılmayacaktır.
Bu nedir ya AÇIKLAYIN ŞUNU KANATMA YOK , Defansif Dövüşme var ? Oldu İsterseniz Sert ağır atmayalım TLOO götürsun turnuvayı ne dersınız ? NEYİN KAFASINI YAŞIYOSUNUZ KARDEŞİM SİZ ? NEDİR BU KANATMA YOK NE DEMEKTİR YA DEFANSİF DÖVÜŞME NEDİR ?? YAPACAGINIZ ETKINLIK BU KADAR OLUR ANCA !! GİDİN TLOO DAKI ABİLERİNİZE YALAKALIK YAPIN
Bu nedir ya AÇIKLAYIN ŞUNU KANATMA YOK , Defansif Dövüşme var ? Oldu İsterseniz Sert ağır atmayalım TLOO götürsun turnuvayı ne dersınız ? NEYİN KAFASINI YAŞIYOSUNUZ KARDEŞİM SİZ ? NEDİR BU KANATMA YOK NE DEMEKTİR YA DEFANSİF DÖVÜŞME NEDİR ?? YAPACAGINIZ ETKINLIK BU KADAR OLUR ANCA !! GİDİN TLOO DAKI ABİLERİNİZE YALAKALIK YAPIN
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
sonunda defansif tılsımı bir işe yaradı
Teşekkürler yönetim
Teşekkürler yönetim
- lkarus
- İri Fare Avcısı
- Lonca: S O N
Amaç Semih'i kızdırmakEYUNAL yazdı:Büyük konuştunlkarus yazdı:Semo ayılı-ayısız tank, her türlü ofans, her türlü büyücü ateş çemberi diğer hasar, gazap şifacı, gazap-iyileştirme karışık şifacı. Yeter ki PvP olsun hangi karakter çıkarsa karşıma itirazım yok, hadi bakalım. Gecikme olmasın yeter. Ofans olarak kabadayı modundayım
Bilmem anlatabildim mi
Şaka bir yana Semih - Nedenben haklı aslında, ama ben ofans savaşçı ile defans tılsımlı savaşçıları rahatlıkla kesiyorum. Semih ile oyunda tartışırım bu konuyu.
Yarışmaya seçilirsem ofans olarak katılacağım ve defans katılıma izin verilmesi bence turnuvaya renk getirecektir.
Geçen sefer finalde 1 canla elimden kaçmıştın semo, bu sefer öyle bir şansın yok
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Turnuvaya katılmamama rağmen ws'lerde defansif dövüşme yeteneğinin kullanılmasını çok saçma buluyorum.
Kazanan yetenek ve tılsım ile değil beceri ile belli olmalıdır.
Savaşçı duellolarını ofansif/defansif şeklinde ayırsanız daha iyi olur
Kazanan yetenek ve tılsım ile değil beceri ile belli olmalıdır.
Savaşçı duellolarını ofansif/defansif şeklinde ayırsanız daha iyi olur
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Sayın zifan ben ve benimki onlarca oyuncu aylardır bu turnavayı bekliyor her suncudan 70 e yakın oyuncu baş vurmuş ve sadece 16 as oyuncu alıyorsunuz yarısı bile değil zaten nerdeyse yılda bir yapılan bir turnuva bu 16 kişi yeterli olucak mı :S

- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Basımın BeLasılkarus yazdı:Amaç Semih'i kızdırmakEYUNAL yazdı:Büyük konuştunlkarus yazdı:Semo ayılı-ayısız tank, her türlü ofans, her türlü büyücü ateş çemberi diğer hasar, gazap şifacı, gazap-iyileştirme karışık şifacı. Yeter ki PvP olsun hangi karakter çıkarsa karşıma itirazım yok, hadi bakalım. Gecikme olmasın yeter. Ofans olarak kabadayı modundayım
Bilmem anlatabildim mi![]()
Şaka bir yana Semih - Nedenben haklı aslında, ama ben ofans savaşçı ile defans tılsımlı savaşçıları rahatlıkla kesiyorum. Semih ile oyunda tartışırım bu konuyu.
Yarışmaya seçilirsem ofans olarak katılacağım ve defans katılıma izin verilmesi bence turnuvaya renk getirecektir.
Geçen sefer finalde 1 canla elimden kaçmıştın semo, bu sefer öyle bir şansın yok