Dostlar Gelin Bi Şöyle İsteklerimizi Yazalım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Dostlar Gelin Bi Şöyle İsteklerimizi Yazalım

Mesaj gönderen Lestrange »

DuMaNisTT yazdı:Mısır Çarşısına Kuaför :mrgreen:
Katıldığım tek istek :D
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Büyücüme uçan süpürge istiyorum mümkünse nitrolu olsun :D
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

Grup bölgesinde düşen eşyanın ilk 5 dakikada aktarılabilmesi yada her sınıfa has düşen eşyalardan kendi sınıfdaşları arasında bir zar olayı ve vazgeçme seçeneği olabilmeli.Örneğin benim eksiğim var arkadaşım full diğer arkadaşım da full o 2 si zar atmaktan vazgeçe bastıklarında item bana gelmeli.Sonuçta gb'ye hep tanıdıklarla girmiyo muyuz ? Alın size dostluğun arkadaşlığın avantajı.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

Merhabalar,
İstekler o kadar çok ki yapılması gereken o kadar çok şey var ki 7 seneyi aşan bir süredir bu oyundayım. Defalarca dile getirdiğim, destekle bu bilgileri paylaştığım halde silah efekti,Lonca ile gelen ışınlanma ruh taşları ve GBM 0-B' ye benzer önerilerimde olmuştu onu mu dikkate aldılar yoksa yapacaklar mıydı bilmiyorum ama yapılan gözle görülür en iyi yenilik bunlardı... Bunun dışında en önemli yapılması gereken yenilikler aşağıda ki gibi olmasını düşünüyorum...

*Dükkanda satışa sunulacak, Kasa ve Çanta genişletici gelmesi gereken en büyük özelliklerin başını çekiyor. Böylelikle sırf kasasının kullanılması adına açılan gereksiz karakterlerinde önüne geçilmiş olacağını düşünüyorum. (Çanta genişleme ise kasadaki gibi 1. Kasadan 2. Kasaya geçiş butonu gibi bir buton eklenerek yapıla bileceğini düşünüyorum. Kasa ve çanta 1/5 arası olduğunda hiçbir oyuncunun kasa ve çanta sorunun kalmayacağını ve oyunculara çok büyük rahatlama sağlayacağı kanaatindeyim.)

*Oyundaki aktivifliği artırmak adına çoğu kişinin umursamadığı etkinlikler yerine, oyunun adeta terkedilmiş bölgesi ER MEYDANLARINI aktifleştirmek. (Ödüllü ER MEYDANLARININ ödülleri güncellenerek aktifleştirile bilir olacağını düşünüyorum. Ödüllere örnek verecek olursak; Nadide efsunlu ürünler (mor), er meydanına özel sadece ve sadece ER MEYDANINDA verilecek (%50 kudret/%50 enerji iksiri) vb. iksirler , Sığınak ve Migrat materyalleri ve değerli madenlerden bazıları; Kontrit,Hidrojen,Xenotim,Jadeit vb. hatta toplana bilir madenlerden bile olabilir... AMA ALTINI ÇİZEREK SÖYLEMELİYİM Kİ ÇOK ZOR DÜŞMELERİ GEREKİR PİYASALARIN BOZULMAMASI ADINA BAZEN HİÇ ÖDÜL BİLE ATMAMASI GEREKİR :) GRUP BÖLGELERİNDE BUNU BAŞARAN YÖNETİM ORADA DA KENDİSİNİ GÖSTERE BİLİR...Hoş piyasalar zaten bozuk ya neyse :)

*Küfür filtresi. Açıklama yapmama gerek yok sanırım :!: :idea:

*Lag sorunu…

(LAG SORUNU İLE İLGİLİ DİP NOT BELİRTMEK İSTERİM): Tamam oyunda lag olmuyor değil zaman zaman oluyor özellikle kalabalık ortamlarda nerdeyse oyun donuyor buna sözüm yok bununda düzeltilmesi gerekiyor… Fakat şurada bir konuya açıklık getirelim. Boş alanda kendi kendine bile oynarken birisi tutupta oyun kasıyor diyorsa orada bir art niyet ararım kimse kusura bakmasın, sebebi ise şu şekilde tamam nadirde olsa bu tarz ortamlarda bile bazen İKV kasıyor bu hususta sözüm yok düzeltilmesi gerektiğini bende çoğu oyuncu gibi şiddetle destekliyorum. Fakat şunu unutmamanızı rica ederim ki, İKV her ne kadar çoğunuz beyenmesede, kötülesede her zaman yeniliklere açık kendini geliştirmeye yönelik bir oyun ve arkasında sürekli bir takım testler buna bağlı olarak yapılan güncellemelerde zaman zaman kasma olabilir ve bunu biz oyuncular hoş görü ile karşılamamız gerekmekte. Siz tutup 256 mb/512 mb sınırlarında ekran kartlı, 512 mb/1 Gb sınırlarında ram , sıradan 1,8 mhz sınırlarında bir işlemci ile bu oyunu oynuyorsanız laglarda kasmalarda şikâyetçi olmaya hiç kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum. Unutmayın, her ne kadar oyun özellikleri düşük görünse de eğer online oyun oynuyorum ben arkadaş diyorsan sıradan bir pc ile bunu yapamazsın yapıyorsan şikâyetçi olamazsın. Bu bu kadar açık. Benim lag sorunum nediren de olsa, oluyor ama mesleğe dayalı olarak kullandığım pc Workstation özelliklerde bir pc bende neden bu sorun olmuyor ? Her zaman söylerim önce iğneyi kendinize, sonra çuvaldızı başkasına batırın ;)

Daha yenilik gelmesi gereken o kadar çok şey var ki saymaya kalksak buraya sığdıramayız galiba, ama en önemli yapılması gereken yeniliklerin başında bunlar geliyor diye düşünüyorum.
Herkese keyifli oyunlar, saygılar…
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

karanlikprens yazdı:Merhabalar,
İstekler o kadar çok ki yapılması gereken o kadar çok şey var ki 7 seneyi aşan bir süredir bu oyundayım. Defalarca dile getirdiğim, destekle bu bilgileri paylaştığım halde silah efekti,Lonca ile gelen ışınlanma ruh taşları ve GBM 0-B' ye benzer önerilerimde olmuştu onu mu dikkate aldılar yoksa yapacaklar mıydı bilmiyorum ama yapılan gözle görülür en iyi yenilik bunlardı... Bunun dışında en önemli yapılması gereken yenilikler aşağıda ki gibi olmasını düşünüyorum...

*Dükkanda satışa sunulacak, Kasa ve Çanta genişletici gelmesi gereken en büyük özelliklerin başını çekiyor. Böylelikle sırf kasasının kullanılması adına açılan gereksiz karakterlerinde önüne geçilmiş olacağını düşünüyorum. (Çanta genişleme ise kasadaki gibi 1. Kasadan 2. Kasaya geçiş butonu gibi bir buton eklenerek yapıla bileceğini düşünüyorum. Kasa ve çanta 1/5 arası olduğunda hiçbir oyuncunun kasa ve çanta sorunun kalmayacağını ve oyunculara çok büyük rahatlama sağlayacağı kanaatindeyim.)

*Oyundaki aktivifliği artırmak adına çoğu kişinin umursamadığı etkinlikler yerine, oyunun adeta terkedilmiş bölgesi ER MEYDANLARINI aktifleştirmek. (Ödüllü ER MEYDANLARININ ödülleri güncellenerek aktifleştirile bilir olacağını düşünüyorum. Ödüllere örnek verecek olursak; Nadide efsunlu ürünler (mor), er meydanına özel sadece ve sadece ER MEYDANINDA verilecek (%50 kudret/%50 enerji iksiri) vb. iksirler , Sığınak ve Migrat materyalleri ve değerli madenlerden bazıları; Kontrit,Hidrojen,Xenotim,Jadeit vb. hatta toplana bilir madenlerden bile olabilir... AMA ALTINI ÇİZEREK SÖYLEMELİYİM Kİ ÇOK ZOR DÜŞMELERİ GEREKİR PİYASALARIN BOZULMAMASI ADINA BAZEN HİÇ ÖDÜL BİLE ATMAMASI GEREKİR :) GRUP BÖLGELERİNDE BUNU BAŞARAN YÖNETİM ORADA DA KENDİSİNİ GÖSTERE BİLİR...Hoş piyasalar zaten bozuk ya neyse :)

*Lag sorunu…

(LAG SORUNU İLE İLGİLİ DİP NOT BELİRTMEK İSTERİM): Tamam oyunda lag olmuyor değil zaman zaman oluyor özellikle kalabalık ortamlarda nerdeyse oyun donuyor buna sözüm yok bununda düzeltilmesi gerekiyor… Fakat şurada bir konuya açıklık getirelim. Boş alanda kendi kendine bile oynarken birisi tutupta oyun kasıyor diyorsa orada bir art niyet ararım kimse kusura bakmasın, sebebi ise şu şekilde tamam nadirde olsa bu tarz ortamlarda bile bazen İKV kasıyor bu hususta sözüm yok düzeltilmesi gerektiğini bende çoğu oyuncu gibi şiddetle destekliyorum. Fakat şunu unutmamanızı rica ederim ki, İKV her ne kadar çoğunuz beyenmesede, kötülesede her zaman yeniliklere açık kendini geliştirmeye yönelik bir oyun ve arkasında sürekli bir takım testler buna bağlı olarak yapılan güncellemelerde zaman zaman kasma olabilir ve bunu biz oyuncular hoş görü ile karşılamamız gerekmekte. Siz tutup 256 mb/512 mb sınırlarında ekran kartlı, 512 mb/1 Gb sınırlarında ram , sıradan 1,8 mhz sınırlarında bir işlemci ile bu oyunu oynuyorsanız laglarda kasmalarda şikâyetçi olmaya hiç kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum. Unutmayın, her ne kadar oyun özellikleri düşük görünse de eğer online oyun oynuyorum ben arkadaş diyorsan sıradan bir pc ile bunu yapamazsın yapıyorsan şikâyetçi olamazsın. Bu bu kadar açık. Benim lag sorunum nediren de olsa, oluyor ama mesleğe dayalı olarak kullandığım pc Workstation özelliklerde bir pc bende neden bu sorun olmuyor ? Her zaman söylerim önce iğneyi kendinize, sonra çuvaldızı başkasına batırın ;)

Daha yenilik gelmesi gereken o kadar çok şey var ki saymaya kalksak buraya sığdıramayız galiba, ama en önemli yapılması gereken yeniliklerin başında bunlar geliyor diye düşünüyorum.

Kasa genişletilmesi hakkında öneri göndermiştim gelen cevap şöyle olmuştu: "Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir. İyi eğlenceler"

Kısa vade denilen zaman biriminin nasıl bir süreye eş değer olduğunu tahmin etmek zor değil sanırım.

Bu tarz önerilerin neden dükkana getirilmesini istersiniz anlamış değilim. Para harcamak istiyorsan cebindeki para fazla geliyorsa sen sunucu ismini ver ben kasa karakter açayım aktarım yaparız parayı da bana verirsin.

Siz böyle devam ederseniz yakında karakter açma da parayla olur. Oyunda adım atmakta parayla olur 1000 adım 500akçe 5000 adım 1000 akçe diye. Herşeyi paraya bağlamayın arkadaşım zaten oyundaki hava bile neredeyse paralı. Ondan sonra neden oyuncu yok diye yakınıyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Betbah yazdı:

Kasa genişletilmesi hakkında öneri göndermiştim gelen cevap şöyle olmuştu: "Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir. İyi eğlenceler"

Kısa vade denilen zaman biriminin nasıl bir süreye eş değer olduğunu tahmin etmek zor değil sanırım.

Bu tarz önerilerin neden dükkana getirilmesini istersiniz anlamış değilim. Para harcamak istiyorsan cebindeki para fazla geliyorsa sen sunucu ismini ver ben kasa karakter açayım aktarım yaparız parayı da bana verirsin.

Siz böyle devam ederseniz yakında karakter açma da parayla olur. Oyunda adım atmakta parayla olur 1000 adım 500akçe 5000 adım 1000 akçe diye. Herşeyi paraya bağlamayın arkadaşım zaten oyundaki hava bile neredeyse paralı. Ondan sonra neden oyuncu yok diye yakınıyorsunuz.
Yapılan önerilerin % 1'i yapıldığından insanlar artık bıkmış yapılsın artık şu öneriler para vermeye razıyız konumuna gelmişler.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Düşüncemi yenilemek isterim !
Herakles yazdı:Ben merak ediyorum şu l*net olasıca isteklerimizi daha ne kadar yazacağız?
Yöneticiler tarafından t*nlnmyoruz, ANLAYIN ARTIK !
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
CEBO
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen CEBO »

Pembe Panjurlu Bir Evim Olsun Bahçesinde Cinler,Taş Kanatlar Oynasın...Boş iş Boş Şeyler Hep Bişeyler Bişeyler :)
Ve Bir Yıldız Daha Kayar Gule Gule İstanbul Kıyamet Vakti...

SANCAK

şirinBABA (Antiisrail)

ANTİİSRAİL (KuTSaLMeLeK)

MasumiyetinSonu (OxBoSsxO)

MuKaVeMeT
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

İstediğim iki şey var. İlk olarak: PVP sistemi istiyorum bu oyuna. Karakterler arası dengesizliği olmadığı, gerçekten taktik kullananın ve emek verenin kazandığı bir PVP sistemi. İkinci olarak: Çemberlitaş gibi, hatta ondan daha zor ve karmaşık bir bölge istiyorum. 2-2-2 şeklinde girilecek bir bölge. Bunun yanında yeni seviye, yeni yetenekler. Başka da beklentim yok bu oyundan.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

Betbah yazdı:
karanlikprens yazdı:Merhabalar,

*Lag sorunu…

Arkadaşım kimse babasının hayrına bu oyunu yapmadı sen oyundan zevk alacaksın ki birileri para kazansın ? Sen işte çalışırken babanın hayrına çalışıyorsan onu bilemem bu saydığım yenilikler gelsin keşke de millet parası ile almaya razı olur emin ol :) oyun sana pahalı ve masraflı geliyorsa ekonomini bozma oynama sonuçta kafana silah dayayan yok oyunu oyna diye bırakın bu hurafeleri, online oyun piyasalarından haberin yok gelmiş burada konuşuyorsun... Git bak bakalım online oyun firmalarının ücretlendirme sistemine ben sana çok örnek verirdim lakin yasak olduğunu düşünerek oyun firması ve oyun isimleri veremiyorum ama emin ol ki öyle oyunlar var ki örneğin silahlı bir oyun isim vermiyorum millet üzerine ekipman ve silah toplam adam akıllı bir karakter yapabilmek için 100-150 lira para veriyor ve bunu 1 ay kullana biliyor. Çoğu online oyunlara göre İKV çok çok cazip nankörlük yapmayın.İnanmayan araştıra bilir Türkiye'de oynana bilen oyunlar içinde, en uygun ve en cazip ücretlendirmeleri olan İKV dir. Ben İKV nin ortağı değilim sizler gibi bende sıradan İKV neferiyim yanlış anlaşılma olmasın :) Her online oyunun nihayetinde, ticari amaçlı olduğunuda unutmayın... Birde PVP olsun diyen bir arkadaş vardı yazımı okuyorsan eğer, temelden öyle bişey olsa belki olabilirdi lakin bu süreçten sonra PVP olabileceğini sanmıyorum. İKV nin oyun mantığı tamamen farklı PVP oyunlarının oyun mantığı tamamen farklı o yönteme geçiş yapıla bileceği kaanatinde değilim tabi bu benim düşüncem. Hepinize selamlar, iyi oyunlar...
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Etkileşim” sayfasına dön