Raiders of Anatolia & Yakamozx & Şahx Kuklacı İsmet Kesimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Raiders of Anatolia & Yakamozx & Şahx Kuklacı İsmet Kesimi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar değerli kuklacı sakinleri

Günlardir zaman saydık geri sayım yaptık ve günü geldi bu gece 00.00 sularında kaleye yaptığımız baskın sırasında ismet bey
1 dakikadan kısa bir süre içierisinde öldürülmüş ve kalenin içierisine girilmiştir ;) Tüm kuklacı sunucusuna bu başarımızı duyurur rakiplerimize selam ederiz.

Raiders of Anatolia & Yakamozx Loncaları & Şahx Loncası

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Üstüne basark söylüyorum bunu 1 dakika da gerçekleştirdik ve kalenin içerisine akın ettik ki şov olsun diye kale içierisine giren rkadaşlarım daha ayrıntılı fotoğraf çekmişlerdir ve konu başlığı altında paylaşırlar :) Orada yanımızda olan lonca mensubu olmayan dostlarımıza da teşekkür ederiz.

Bundan sonra sözümüz SIRADAKİ GELSİN :)

BİZLER ORADAYDIK, SİZLER NEREDEYDİNİZ ?

İyiForumlar - WaxWhineRAVYN / Kuklacı / Raiders of Anatolia Kuklacı Etkinlik ve Koordine Sorumlusu
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Raiders of Anatolia & Yakamozx & Şahx Kuklacı İsmet Kesimi

Kesim videoları ve ayrıntılı fotoğraflar en kısa zamanda eklenecektir. Arz ordusu hızını alamayıp sancaklara da saldırı düzenlemiş, saldırıda eskiyen eşyalarını önce ismet beyin örsünde daha sonra ise meteor lodos sancakta tamir etmiştir ;)
Hızını alamayıp yeşilide kesen arz ordusu kuklacıya kısa süre içierisinde unutulmaz anlar yaşatmıştır.

Tüm İKV oyuncularına duyurulur :)

İyiForumlar - WaxWhineRAVYN / Kuklacı / Raiders of Anatolia Kuklacı Etkinlik ve Koordine Sorumlusu
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
CilginBiberoN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lonca ÇINAR

Mesaj gönderen CilginBiberoN »

Merhabalar,
Öncelikle bunu belirtmek isterim ki, RoA- Anadolu Akıncıları Loncası Kuklacı yetkilsi WaxWhineRAVYN arkadaşımızın özverili çalışması bize bu ciddi başarıyı getirdi.

Bütün Kuklacı RoA üyelerine, Yakamozx lonca üyeleri ve Şahx loca üyelerine yardımları için teşekkür ederim, RoA-Anadolu Akıncıları Loncası Kuklacı yetlilerini canı gönülden tebrik ederim...

Ben etkinlikte hep kendimi savaşçı sanarak önden önden atladığım için :D aldığım resimler pek iç acıcı değil... gayet açık ve net bir şeklde zaten >Topic de resimlerimiz var...

teşekkür ederim, iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar:

Tebrikler ama etrafta ben yine LODOS göremedim. Lodos yokken nedense hep kesiliyo kale savunmasız dalın kesin bakim. :lol: :lol: AH SOBEE AH SU HANDAN'I AZ AŞAĞI İNDİRSENDE BİZDE KESSEK REZİL OLDUK DA :lol: :lol:
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SpeedRacer »

yarar yazdı:Merhabalar:

Tebrikler ama etrafta ben yine LODOS göremedim. Lodos yokken nedense hep kesiliyo kale savunmasız dalın kesin bakim. :lol: :lol: AH SOBEE AH SU HANDAN'I AZ AŞAĞI İNDİRSENDE BİZDE KESSEK REZİL OLDUK DA :lol: :lol:
eideordaki muhafızlar elinde ecel olan bi savaşcıdan bile daha güçlü bi deneyelim ;) muhafızların yerini savaşcılr alsın ;)
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Saat fazla geç değildi oyunda da yeterince fazla lodos vardı ;) bizim ismeti kestiğimizi öğrenince meteor sancakta toplanmışlar ve kaleye saldıracaklarmış e bırakırmıyız orda da hepsini kestik :) Dolaşacaklarına kalelerini koruyacaklardı ;)

İyiForumlar.
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Arasdagli »

WaxWhineRAVYN yazdı:

Saat fazla geç değildi oyunda da yeterince fazla lodos vardı ;) bizim ismeti kestiğimizi öğrenince meteor sancakta toplanmışlar ve kaleye saldıracaklarmış e bırakırmıyız orda da hepsini kestik :) Dolaşacaklarına kalelerini koruyacaklardı ;)

İyiForumlar.
saat 12 senin için geç olmayabilir ama bir çok insan için geç bir saat. 20:00- 23:00 arası deneyin bir kerede. ayrıca bir tane bile lodos göremiyorum ben orda. ve gene dışarı çekilmiş. kalenin içinde değil.bu bir gerçek ki lodos kalesi arz kalesinden daha savunmasız. gene de tebrikler.
_____________________________________________________________________________________________________

Resim
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Arasdagli yazdı:
WaxWhineRAVYN yazdı:

İyiForumlar.
saat 12 senin için geç olmayabilir ama bir çok insan için geç bir saat. 20:00- 23:00 arası deneyin bir kerede. ayrıca bir tane bile lodos göremiyorum ben orda. ve gene dışarı çekilmiş. kalenin içinde değil.bu bir gerçek ki lodos kalesi arz kalesinden daha savunmasız. gene de tebrikler.
_____________________________________________________________________________________________________

Resim

Daha savunmasız değil SAVUNMASIZ...
İsmet delikanlı adam hemen çıkıp saldırıyor =) doğal olarak kesiliyor ayrıca arz muhafızları lodoslardan daha iyi olduğu aşikar. Bir lodos kalesi savunma yapmak için el verişsiz bırakın savunma yapmayı ölünce örs yapmak için bile içeri giren olmuyor.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

tek kelimeyle süper lodoslar daha iyisini yapsında görelim
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Muhafızlar konusunda lodos muhafızları arz muhafızlarından saldırı-savunma ve enerji açısından kat kat daha iyi ;) arz muhafızları sadece biraz daha hızlı ;)

Kale açısından da o kadar savunmasız bir kale değil mesela tüccarı kesmek için ön kapıya geldiğimizde kalenin çarşı tarafındaki bütün muhafızlar üstümüze geliyor, İsmet için çeteci tarafına geçtiğimizde ise geri kalanlarda gelmiş oluyor yani ismeti kesmek için bütün muhafızları temizlemek gerekiyor :)

Arz kalesin de handanı kesmeninde pratik yolları var ;)

İyiForumlar.
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

“Genel Etkileşim” sayfasına dön