Merhabalar,
Oyuna yeniden renk getirecek bir proje üzerinde çalışıyorum.
Fakat sizin görüşleriniz olmadan bir işe yaramayacaktır.
Bu yüzden nasıl bir arayüzün sizce daha kullanışlı ve estetik olacağını betimleyin.
- Beyaz alacalı olsun öyle karmaşık şeylere gelemem.
- Metalik olsun ama eskiden duran kablolar olmasın.
- İmleç daha büyük olsun, kırmızı parlasın.
Yakın zamanda güzel sürprizlerle karşınıza çıkmayı düşünüyorum.
Oyun Arayüzü Nasıl Olsun İsterdiniz ? (ANKET)
Re: Oyun Arayüzü Nasıl Olsun İsterdiniz ? (ANKET)
MEDCEZIR yazdı:Merhabalar,
Oyuna yeniden renk getirecek bir proje üzerinde çalışıyorum.
Fakat sizin görüşleriniz olmadan bir işe yaramayacaktır.
Bu yüzden nasıl bir arayüzün sizce daha kullanışlı ve estetik olacağını betimleyin.
- Beyaz alacalı olsun öyle karmaşık şeylere gelemem.
- Metalik olsun ama eskiden duran kablolar olmasın.
- İmleç daha büyük olsun, kırmızı parlasın.
Yakın zamanda güzel sürprizlerle karşınıza çıkmayı düşünüyorum.
Sarı saçlı mavi gözlü olsun ten rengi önemli değil ama esmerlere sarı saç fazla yakışmıyor beyaz ten veya biraz solukta olabilir.
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
nefes alsın yeter hacıBetbah yazdı:Sarı saçlı mavi gözlü olsun ten rengi önemli değil ama esmerlere sarı saç fazla yakışmıyor beyaz ten veya biraz solukta olabilir.
arayüz konusuna gelince; bence vistanın penceresi gibi yarı şeffaf, arka plandaki rengi bulanıklaştırıp öne verecek tarzda bişey olmalı.
bir varmış bir yokmuşum
Oğlancı yaptın ya bizi diyecek laf yok :=)PROF yazdı:nefes alsın yeter hacıBetbah yazdı:Sarı saçlı mavi gözlü olsun ten rengi önemli değil ama esmerlere sarı saç fazla yakışmıyor beyaz ten veya biraz solukta olabilir.adam arayüz diyor sen hayalindeki erkeği yazmışsın
arayüz konusuna gelince; bence vistanın penceresi gibi yarı şeffaf, arka plandaki rengi bulanıklaştırıp öne verecek tarzda bişey olmalı.
Okey salonları pişti salonları 1 bir wsler olursa yeni bir eklenti gelne kadar oyuncuları bağlamış olurlar işi olmayan aval aval gezenlerde oyalanacak başka bişiler bulablir ara yüüzne gelirse.
Kardeş İstanbula metor düştü be yaa halen bunu kavramayanalr metor düşen bir yerden ne beklenir yesillik düz ovalar dağlarmı.
İstanbul senlik olsadın grafiklerde ona göre olurdu millet açlık tan nefesleri kokmus yeraltına tüneller açmış yasamak için dışarı çıkanlar gelişmek için bilinmedik esrangiz mağaralarda tünelerde ağlıyor.
Kardeş İstanbula metor düştü be yaa halen bunu kavramayanalr metor düşen bir yerden ne beklenir yesillik düz ovalar dağlarmı.
İstanbul senlik olsadın grafiklerde ona göre olurdu millet açlık tan nefesleri kokmus yeraltına tüneller açmış yasamak için dışarı çıkanlar gelişmek için bilinmedik esrangiz mağaralarda tünelerde ağlıyor.
A R Z L O D O S
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Cafe de olsun, kızlı erkekli oturalım kahve içelim çay ısmarlıyalım. Yolunu kaybetmiş kişilere adres tarifi yapalım, cafe elemanı bayan olsun ara sıra canlı müzik filanARZLODOS yazdı:Okey salonları pişti salonları 1 bir wsler olursa yeni bir eklenti gelne kadar oyuncuları bağlamış olurlar işi olmayan aval aval gezenlerde oyalanacak başka bişiler bulablir ara yüüzne gelirse.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Beyaz alacali olsun. :mrgreen:
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Öncelikle Merhaba
bunlara fikir sorma kardeşim bırak bunlar yeniliğe açamaz kafalarını sen kafana göre yap bişeyler bırak insanlar emek veriyorlar saygısız insanlar toplanmış yorumlaşıyorlar.
İyi forumlar.
bunlara fikir sorma kardeşim bırak bunlar yeniliğe açamaz kafalarını sen kafana göre yap bişeyler bırak insanlar emek veriyorlar saygısız insanlar toplanmış yorumlaşıyorlar.
İyi forumlar.
- sRaSTeRxI
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tarihin Aslanları
Kardes yeni sac stilleri ve ten rengi uzun mu kisa boylumu gelse guzel olur