''Gönüllü'' Kavramı. Hangi Gönüllü Ekip Bu ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

''Gönüllü'' Kavramı. Hangi Gönüllü Ekip Bu ?

Mesaj gönderen HuNKaR »

Her erdoğan ismini duyduğumda kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum doğrusu. Arkadaşlar gönüllü ekipmiş. Gönüllü ne demek biliyo musun peki erdoğan bey ? Sizin öğrendiğiniz en iyi şey kıvırmayı bilmek. Laf yetiştirmekde üstünüze yok doğrusu. Böyle mi gönül veriyosunuz siz oyuna ? Bütün haksızlıkları savunarak , insanları bilgilendirmeyerek felan mı ? lafa gelince mangalda kül kalmıyo yok gönüllü ekibiz yok böyleyiz yok şöyleyiz. bırakın kardeşim o zaman bu işi. yapacak bin tane adam var. oyuncunun arkasında duracak mahcup olmasını bilecek insanlar gelsin. geçen yüzsüz dediğim için banladın beni. madem yüzün vardı neden sana yapılan suçlamalara cevap vermek yerine adamın oyun hesabını bloke etmekle tehdit ettin ? bumudur sizin gönüllülüğünüz desteğiniz ? böyle şey olur mu ya. GÖNÜLLÜ NE DEMEKTİR NE ANLAMA GELİR ÖĞRENİN SONRA GELİN YÖNETİCİLİK TASLAYIN.Allah sonunuzu hayır etsin. #DirenİKV #DirenErdogan
canimialdin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: yok

Re: ''Gönüllü'' Kavramı. Hangi Gönüllü Ekip Bu ?

Mesaj gönderen canimialdin »

Olay ne :/
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Bu gönüllü ekip işi bu arkadaşlara laf edilmesini hoş bulmuyorum karşılıksızca burda hizmet veriyolar geçrekten ellerinden birşey gelse yapacaklarını düşünüyorum ama daha üst mevkilerden bir onay gelmedikçe onlarında eli kolu bağlı en azıından ben böyle düşünüyorum

Ayrıca orda yapmadıklarını söylediğiniz çoğu görevi yapıyorlar vede bu işi yapacak öyle bin kişide yok kim karşılıksız saatlerini burada türlü türlü insanla uraşmaya harcar sayılı insan bunu yapar buda gönüllü demek teşekkür edeceğiniz yere kızıp yargılıyorsunuz

İsyanı yanlış yere yapıyorsunuz burada kızalacak isyan edilecek yer gönüllü arkadaşlar veya destek değil zaten belli nereye isyan edileceği
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

batugun yazdı:Bu gönüllü ekip işi bu arkadaşlara laf edilmesini hoş bulmuyorum karşılıksızca burda hizmet veriyolar geçrekten ellerinden birşey gelse yapacaklarını düşünüyorum ama daha üst mevkilerden bir onay gelmedikçe onlarında eli kolu bağlı en azıından ben böyle düşünüyorum

Ayrıca orda yapmadıklarını söylediğiniz çoğu görevi yapıyorlar vede bu işi yapacak öyle bin kişide yok kim karşılıksız saatlerini burada türlü türlü insanla uraşmaya harcar sayılı insan bunu yapar buda gönüllü demek teşekkür edeceğiniz yere kızıp yargılıyorsunuz

İsyanı yanlış yere yapıyorsunuz burada kızalacak isyan edilecek yer gönüllü arkadaşlar veya destek değil zaten belli nereye isyan edileceği
bu gidişe tepki göstermek yerine gidişatı savunduklarından dolayı benim isyanım onlara. haklısın zaten oyunu oynayan bin tane adam yok.
Kullanıcı avatarı
CayKoyGeliyomm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Çaykur

Mesaj gönderen CayKoyGeliyomm »

HuNKaR seni anlıyorum yediğin ceza yüzünden bu hırçınlığın, gönüllü ekip demişsinde adamlar zaten elinden geldiğince çalışıyor hizmet veriyor yenilik gelmemesinin suçlamasını gönüllü ekibe veya yöneticilere bağlaman nekadar saçmalıktır,

Erdoğan bu oyuna yıllarını vermiş biri emin ol ki o senden daha çok sahip çıkıyordur bu oyuna zaten konumundan da bunu görebilirsin.

Senin gibi insanlara acıyorum hakaret ederek kendine yandaş toplamaya çalışıyorsn ama yanlış yapıyorsun, ortada gülünecek biri varsa bence sensin.

Oyunu oynayan bin tane adam yok demişsin, doğru seni çıkartırsak bu adamlık klasmanından geriye 999 adam kalıyor.

Birilerine hakaret ederek bir yere gelinmez arkadaş . Atalarımız çok güzel demiş umarım birşeyler çıkartırsın bu yazıdan : İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır.

Şimdi bana yönetim yalakasıda dersin başka diyecek bir laf bulamazsın zaten anca onu dersin :lol:
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

CayKoyGeliyomm yazdı: HuNKaR seni anlıyorum yediğin ceza yüzünden bu hırçınlığın, gönüllü ekip demişsinde adamlar zaten elinden geldiğince çalışıyor hizmet veriyor yenilik gelmemesinin suçlamasını gönüllü ekibe veya yöneticilere bağlaman nekadar saçmalıktır,

Erdoğan bu oyuna yıllarını vermiş biri emin ol ki o senden daha çok sahip çıkıyordur bu oyuna zaten konumundan da bunu görebilirsin.

Senin gibi insanlara acıyorum hakaret ederek kendine yandaş toplamaya çalışıyorsn ama yanlış yapıyorsun, ortada gülünecek biri varsa bence sensin.

Oyunu oynayan bin tane adam yok demişsin, doğru seni çıkartırsak bu adamlık klasmanından geriye 999 adam kalıyor.

Birilerine hakaret ederek bir yere gelinmez arkadaş . Atalarımız çok güzel demiş umarım birşeyler çıkartırsın bu yazıdan : İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır.

Şimdi bana yönetim yalakasıda dersin başka diyecek bir laf bulamazsın zaten anca onu dersin :lol:
yazdıklarımı gözlerinle oku :) yeniliği değil aldığı tavırlardan bahsetmişimdir belki. yok erdoğan benden çok sahip çıkarmış yok bilmem neymiş. bırak bu tozpembe kelimeleri. zaten gidişattan herkes şikayetçi ne yandıma yandaş toplayayım ? kimim ben yani amacım ne olsun ? beni adamdan saymadığını iddia ettiğine göre çok yakından tanışıyoruz. aklın varsa zaten burda bu konuları açarak bir yere gelemiyceğimi benden iyi sen bilirsin. bir yerlere gelmek istiyosanda bu kafada devam et delikanlı.kafanı topla öyle gel.
Kullanıcı avatarı
CayKoyGeliyomm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Çaykur

Mesaj gönderen CayKoyGeliyomm »

Hata bende doğru dedin. Adam yerine koyup yazmış olduk hata eyledik şimdi sen kendini bu yazılarlada tamin ediyorsundur çünki egon tavan yapmış, madem karşı taraftan birşeyler istiyorsun ilk önce istemesini biliceksin önceki konuda okudum pata küte hakaretler savurmuştun falan . Sen bu kafayla ne saygısı ne hoş görüsü bekliyorsun ki karşı taraftan. Eğer üslubun güzzel bir tarzda açsaydın konun ilgi görülürdü ve gerekli cevapları alırdın cezada yemezdin zaten. Şimdi onlarda seni bu 999 adamlık klasmanın dışında tutuyorlardır ondan sana emzik vermezler demedi deme :lol: Buda sana son yazımdır Sivilce varmı hala yüzünde. :) :)
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

CayKoyGeliyomm yazdı:Hata bende doğru dedin. Adam yerine koyup yazmış olduk hata eyledik şimdi sen kendini bu yazılarlada tamin ediyorsundur çünki egon tavan yapmış, madem karşı taraftan birşeyler istiyorsun ilk önce istemesini biliceksin önceki konuda okudum pata küte hakaretler savurmuştun falan . Sen bu kafayla ne saygısı ne hoş görüsü bekliyorsun ki karşı taraftan. Eğer üslubun güzzel bir tarzda açsaydın konun ilgi görülürdü ve gerekli cevapları alırdın cezada yemezdin zaten. Şimdi onlarda seni bu 999 adamlık klasmanın dışında tutuyorlardır ondan sana emzik vermezler demedi deme :lol: Buda sana son yazımdır Sivilce varmı hala yüzünde. :) :)
beni tanıdın mıda egodan bahsediyosun ? ego 1 milyona yakın kayıtlı kullanıcımız var diyip onlara aylarca yıllarca prensibimiz diyip yenilikden bahsetmemekmidir ? hataları kabul etmemek midir ? gönüllüyüm diyip oyunun katledilmesine seyirci kalmak mıdır ? yoksa benim hunharca eleştirmem mi ego ? dostum ciddiden aklını çöpde bulmuşsun sen. adamlığımdan bu üslupla dem vurduğuna göre daha sivilcen çıkacak yaşa gelmemişsin.
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

Son zamanlarda yazılıp cizilenler gönüllü ekibin gönlüne pek dokunmuş olacak ki forumda agresif yönetim tutumundan vazgeçmişler.bir müddet sessiz kalıp izlemekle yetiniyorlar bu sayede belki eleştirilerden vazgeçeriz düşüncesindeler sanırım. ;)
Kullanıcı avatarı
erdem3451
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen erdem3451 »

gönüllü ekibe laf söylemek yanlış olur adamlar zaten bir karşılık beklemiyorlar üstüne eminim ceplerinden cıkıyordur ister istemez.Ama şu bir gerçektir ki profesyonel bir kadrolanma için gönüllü ekibi biraz tuhaf yani olmaması gereken bişeydir.Gönüllü işini resmen elemanlara 3-5 kuruş maaş vermemek için yapılan saçmalık olarak görüyorum.İşin içinde biraz disiplin ve iş anlayışı olmalı sonucta ikv nın bir döner sermayesi ve geliri var bu gelir başka yere değil oyuna yatırılsa şuan oyun buralarda olmazdı sanırım.Ama ast üst meselesi herşey düz mantık düşünecek olursak şuan bizimle ilgilenen yönetimin oyuncuyla sınırdaki kişilerinin yapabileceği şeyler yoktur asıl kararı yenilik ve güncelleme yada oyunun gelişme aşamalarını arkadaki yöneticiler verirler ve diğerleride uygular arkadaki kadroda oyuncuyla yüz göz olmaz arada kalanlarda işte diğer fedakar yönetimde olanlar.Ne biliyim ya yöneticilikte zor iş.Zaten aslında işin arka yüzünde biz burda ne dersek diyelim oyunu ticari bir gelir aracı ve çark olarak gören kişiler varsa arka planda burda bağırıp durmanın etkisi olmayacaktır düz mantıkla onlarda davranıp zamana bırakıcaklardır herşeyi sonucta bir oyun yönetimi sadece kodlama tasarım yada grafikle olacak şey değil arka planda işletmecilik yöneticilik ve idare bilincide önemli tabi bu yükümlülük kimin sırtında bilemiyorum tek bildiği zamanında 39 level geleceği ara mynetteki sorunlar yüzünden çok şey yaşandı.Şimdide oyun ttnetin elinde olduğuna göre oyunun geleceğine gönüllü ekip yada diğer kişiler değil ttnetin oyun sorumlusu ve oyunun genel kordinatöründeki kişierin ortak kararlarınca verilecektir.Gm erdoğanı şahsen yada uzaktan tanımam ama hayatını ve profilini bilirim adam 23-24 yaşında oyuna gönlünü vermiş bir insan elinden geleni yapıyor ve kişisel kariyeride parlak bunun ikv ile alakası bile yok belkide kendini bu oyunda boşa harcıyor ayrı konu.herneyse zaten konu o değil ama uzun lafın kısası diyeceğim o ki yönetim zaten inanın herşeyin farkında forummuda sürekli kontrol ediyorlar ama şu ara sunucu aktarımında sorunlar cıktı onla uğraşıyorlar biraz anlayışlı olun eskiden daha zor durumlarda yaşadı ikv ama böyle tavır almadı kimse siz yeni oyuncular acaipsiniz biraz olgun olun oyun zaten astarası abartmayın canınız sıkıldımı cıkın oyundan sonra istersenız girin siz istiyorsunuz ki günde 5-10 saat oyunda olayım canımda sıkılmasın manyakmısınız ya böyle bişey zaten piskolojik bir sorundur oyuna ne yaparlarsa yapsınlar insanlar en üsst düzeye gelir ve sıkılır bu insanın doğasında var oyunda sohbet edin eğlenın arkadaş edinin millete yardım edin bi bencilliği bırakın o zaman eğlenceli olur iş kendinizi biraz gevşedin :geek:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön