Loncamız ile alakalı istek öneri veya şikayetlerinizle beraber
82 Adet üretimimizi reçeteleri ile birlikte www.ikvforum.com Adresinde bulabilirsiniz
REDS Loncası SAVAŞÇI Üretimleri
Arsenikli Plevne Emsali Beril Gümüş Diş Reçetesi 42 lwl (Üretim: 500 bin)
Arsenikli Plevne Emsali Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Arsenikli Plevne Emsali Kenevir Lifli Pantolon Reçetesi 44 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Büyük Sahra Menşeili Ardenneler Misali Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
Büyük Sahra Plevne Emsali Şerbetli Arap Palası Reçetesi 41 lwl (Üretim: 500 bin)
Grönland Usulü Estergon Usulü Pamuklu Pantolon Reçetesi 39 lwl Erkek(Üretim: 500 bin)
Grönland Usulü Tora Tora Misali Tungsten Kesik Çifte Reçetesi 38 lwl (Üretim: 500 bin)
Hidrofis Emsali Estergon Usulü Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 41 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Hidrofis Emsali Estergon Usulü Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 36 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Hidrofis Emsali Tora Tora Misali Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Hidrofis Emsali Tora Tora Misali Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Kehribarlı Estergon Usulü Destekli Platin Zırh Reçetesi 39 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
Kezzaplı Estergon Usulü Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Kezzaplı Toro Tora Misali Destekli Platin Zırh Reçetesi 39 lwl Erkek (Üretim: 1 milyon)
Kezzaplı Tora Tora Misali Kenevir Lifli Pantolon Reçetesi 44 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Kezzaplı Tora Tora Misali Kurt Kürkü Ceket Reçetesi 38 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Mavi Alev Misali Estergon Usulü Kurt Kürkü Ceket Reçetesi 38 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Mavi Alev Misali Estergon Usulü Pamuklu Pantolon Reçetesi 39 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Mavi Alev Misali Tora Tora Misali Şerbetçi Arap Palası Reçetesi 41 lwl (Üretim: 500 bin)
Mesmer Modeli Ardenneler Misali Platin Rünlü Balyoz Reçetesi 43 lwl (Üretim: 3 milyon)
Mesmer Modeli Plevne Emsali Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Erkek (Üretim: 1 milyon)
Mesmer Modeli Plevne Emsali Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
Mesmer Modeli Ardenneler Misali İpekli Ceket Reçetesi 48 lwl Kadın (Üretim: 2 milyon)
Nötron Yıldızı Emsali Plevne Emsali Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
Nötron Yıldızı Emsali Plevne Emsali Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 41 lwl Erkek (Üretim: 1 milyon)
Urban İcadı Estergon Usulü Destekli Platin Zırh Reçetesi 39 lwl Erkek (Üretim: 1 milyon)
Urban İcadı Estergon Usulü Destekli Platin Zırh Reçetesi 39 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
Urban İcadı Estergon Usulü Tungsten Papağan Reçetesi 40 lwl (Üretim: 500 bin)
Urban İcadı Tora Tora Misali Kurt Kürkü Ceket Reçetesi 38 lwl Erkek (Üretim: 1 milyon)
Urban İcadı Tora Tora Misali Pamuklu Pantolon Reçetesi 39 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Yücelen Ekolü Ardenneler Misali Abanozlu Kafa Koparan Reçetesi 44 lwl (Üretim: 3 milyon)
Yücelen Ekolü Halit Girmenç İcadı Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 41 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Yücelen Ekolü Halit Girmenç İcadı Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Erkek (Üretim: 2 milyon)
Yücelen Ekolü Halit Girmenç İcadı Kenevir Lifli Eldiven Reçetesi 42 lwl Erkek (Üretim: 2 milyon)
Zilfallon İcadı Ardenneler Misali İpekli Ayakkabı Reçetesi 46 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
Zilfallon İcadı Ardenneler Misali Kenevir Lifli Eldiven Reçetesi 42 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
Zilfallon İcadı Ardenneler Misali Kenevir Lifli Pantolon Reçetesi 44 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
REDS Loncası BÜYÜCÜ Üretimleri
Antik Mısır Tarzı Ruh Çalan Emsali Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 41 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Antik Mısır Tarzı Ruh Çalan Emsali Pamuklu Pantolon Reçetesi 39 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Azat Efendi İcadı Cevriye Sultan Modeli Platin Güneş Asa Reçetesi 43 lwl (Üretim: 500 bin)
Bilge Kağan Modeli Cevriye Sultan Modeli Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 41 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Doğru Akım Destekli Ruh Çalan Emsali Platin Güneş Asa Reçetesi 43 lwl (Üretim: 500 bin)
Fevzi Bey Modeli Cevriye Sultan Modeli Paltin Güneş Asa Reçetesi 43 lwl (Üretim: 500 bin)
Kan Çalan Modeli Ruh Çalan Emsali Platin Engerek Dişi Reçetesi 40 lwl (Üretim: 500 bin)
Nitrojen Tipi Ruh Çalan Emsali Pamuklu Pantolon Reçetesi 39 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Nitrojen Tipi Ruh Çalan Emsali Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 41 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Tarshass Menşeili Cevriye Sultan Modeli Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
REDS Loncası ŞİFACI Üretimleri
Arsenikli Ardenneler Misali İpekli Eldiven Reçetesi 47 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Arsenikli Ardenneler Misali Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Arsenikli Plevne Emsali Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 41 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Büyük Sahra Menşeili Ardenneler Misali Kenevir Lifli Eldiven Reçetesi 42 lwl Erkek (Üretim: 1 milyon)
Büyük Sahra Menşeili Ardenneler Misali Çıbanlı Baş Ağrısı Reçetesi 49 lwl (Üretim: 3 milyon)
Büyük Sahra Menşeili Plevne Emsali İpekli Ayakkabı Reçetesi 46 lwl Erkek (Üretim: 3 milyon)
Büyük Sahra Menşeili Plevne Emsali Kenevir Lifli Eldiven Reçetesi 42 lwl Erkek (Üretim: 1 milyon)
Büyük Sahra Menşeili Plevne Emsali Latex Pantolon Reçetesi 49 lwl Erkek (Üretim: 3 milyon)
Büyük Sahra Menşeili Solucan Modeli Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Grönland Usulü Estergon Usulü Pamuklu Pantolon Reçetesi 39 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Grönland Usulü Tora Tora Misali Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 41 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Hayyan İcadı Cevriye Sultan Modeli Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 41 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Hayyan İcadı Cevriye Sultan Modeli Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Hidrofis Emsali Estergon Usulü Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 41 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Hidrofis Emsali Estergon Usulü Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Kezzaplı Estergon Usulü Safir Baş Ağrısı Reçetesi 41 lwl (Üretim: 500 bin)
Mağara Şamanı Modeli Ruh Çalan Emsali Zümrütlü Yılan Asa Reçetesi 39 lwl (Üretim: 1 milyon)
Mağara Şamanı Modeli Ruh Çalan Emsali Pamuklu Pamtolon Reçetesi 39 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
Mavi Alev Misali Estergon Usulü Platin Gürz Reçetesi 40 lwl (Üretim: 500 bin)
Mavi Alev Misali Tora Tora Misali Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 41 lwl Kadın (Üretim: 500 bin)
Mavi Alev Misali Tora Tora Misali Kurt Kürkü Ceket Reçetesi 38 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Mesmer Modeli Ardenneler Misali Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Erkek (Üretim: 1 milyon)
Mesmer Modeli Ardenneler Misali Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
Mesmer Modeli Plevne Emsali Titanyum Baş Ağrısı Reçetesi 45 lwl (Üretim: 500 bin)
Nötron Yıldızı Emsali Plevne Emsali İpekli Ayakkabı Reçetesi 46 lwl Erkek (Üretim: 1 milyon)
Nötron Yıldızı Emsali Plevne Emsali Topaz Hint Sopası Reçetesi 45 lwl (Üretim: 500 bin)
Urban İcadı Philetheos Modeli Kenevir Lifli Eldiven Reçetesi 42 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Urban İcadı Tora Tora Misali Kenevir Lifli Eldiven Reçetesi 42 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Urban İcadı Tora Tora Misali Pamuklu Pantolon Reçetesi 39 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
Yücelen Ekolü Ardenneler Misali İpekli Ayakkabı Reçetesi 46 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
Yücelen Ekolü Ardenneler Misali Kenevir Lifli Ayakkabı Reçetesi 41 lwl Erkek (Üretim: 1 milyon)
Yücelen Ekolü Plevne Safir Baş Ağrısı Reçetesi 41 lwl (Üretim: 1 milyon)
Zilfallon İcadı Ardenneler Misali İpekli Ayakkabı Reçetesi 46 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
Zilfallon İcadı Plevne Emsali Kenevir Lifli Ceket Reçetesi 43 lwl Kadın (Üretim: 1 milyon)
Zilfallon İcadı Plevne Emsali Kenevir Lifli Eldiven Reçetesi 42 lwl Erkek (Üretim: 500 bin)
REDS ÜRETİMLERİ
REDS ÜRETİMLERİ

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
- genchanedan
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: REDS ÜRETİMLERİ
yahu reds loncasının uretımlerı begedım ama
sıfa cı recetelerı demıssınz b tane ıbnı sına recete goremedım.
Devrim,hırçın denizde yüzen gemiye benzer.Uzaktan gören batacak zanneder. Ama bilmezki o gemi çok "DENIZ GEZMiŞ"tir

- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
genchanedan yazdı:yahu reds loncasının uretımlerı begedım ama
oda doğru şimdi şifacılar için en önemli efsun " İbn-i Sina"
Ottomanxölümsüz anısına
- redsxkbdlz
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
efsaneottoman yazdı:genchanedan yazdı:yahu reds loncasının uretımlerı begedım ama
oda doğru şimdi şifacılar için en önemli efsun " İbn-i Sina"
ibni sina recete mevcut ama şuan için eklemeye gerek gormedik
*REDSXKBDZL*
***REDSXTEAM***
***REDSXTEAM***
Sizde taktir edersiniz ki reçete düşürmek şasn işi bu nedenle elimizde şu anda bunlar mevcut.
Düşürdükçe veya satın aldıkça listemizi güncelliyoruz
Düşürdükçe veya satın aldıkça listemizi güncelliyoruz

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
-
- İri Fare Avcısı
uretımler guzelmıs uretırım savacı ıcın
,
,
-
- İskele Babası
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Erkek büyücü için Bilge Kağan+Cevriye eldiven recetesi varmı ?
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
bu reçeteleri malzemelerini bizmi vercez siz hazırmı üretceniz?
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...