Telefon numaram kapandı yardım istedim, aldığım cevap...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MEDCEZIR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Telefon numaram kapandı yardım istedim, aldığım cevap...

Mesaj gönderen MEDCEZIR »

Merhaba,

Üyelik bölümü en güvenli olması gereken bölümümüzdür. Bu nedenle İKV üyelikleri için Profil sayfası geliştirilmiştir. Bildiriminiz üzere yapılan incelemede üyeliğinize ait profil bilgilerinizi doldurmadığınız görülmüştür. Profil bilgileri girilmemiş üyeliklere güvenlik nedeni ile destek verilmemektedir.
Karakterin poposundaki pantolona kadar yazıyoruz fakat profil bilgilerim yokmuş.

Oraya zaten profil bilgilerimi güncellemediğimi söyledim.

Karaktere girilen bilgisayarın IP numarasını sorsanız daha mantıklı değil mi ?

Şimdi ne yapayım gidip aynı telefon numarasını Turkcell'den açtırıp unuttuğum şifremi mi bekleyeyim.

Sınav nedeniyle bıraktığımı, 2 senedir girmediğimi, şifremi unuttuğumu, GSM hattımın değiştiğini söyledim.

Böyle bir saçmalık olur mu Allah aşkına !
Kullanıcı avatarı
erdem3451
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: Telefon numaram kapandı yardım istedim, aldığım cevap...

Mesaj gönderen erdem3451 »

anlıyorum kardeş seni aynı olay benımde başıma geldi ve destek ekibiyle defalarca mesajlaşmama hesabın açılmasından bugüne bütün herşeyini anlattım epin yükleme tarihleri pluslar giriş zamanları vs vs adamlar vermedi ya bildiğin vermedi oyunu bırakmıştım 2 sene önceki bazı şeyleri hatırlamam imkansız sonucta ama insan aklıyla hesabın benım olduğunu kanıtlayacak herşeyi söyledim ama tutturdular prosödür diye yok anladım iyi hoşta o zaman prosödür biraz daha genişetilip adam akıllı olmalı ama işte napıcaksın elden bişey gelmiyor ben yeni hesap açtım. :geek:
Kullanıcı avatarı
MEDCEZIR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

GM Erdoğan ile prosedürü büyütmek istiyorum çünkü emek var.

IP numaramı kontrol etsinler.

Bu kadar kolay kaçılmaz.
Kullanıcı avatarı
erdem3451
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen erdem3451 »

destek ekibi ve forum işleri yalan dolan kardeşim kacarlar tabi istanbul ofisine git 1 bardak çar iç derdini anlat güzelce beraber incelemerinizi yaparsınız sorun cıkmazsa hesabını verirler en pek önemsememiştim ama önemliyse senın acından en mantıklısı budur.Sen bir tüketicisin oyuncusun belli hakların var hesap formunu doldurmadın diye böyle bişey yapamazlar oyunda hala çoğu kişi bilgilerin doldurulmaması durumunda sorun cıkabileceğini bilmiyor adamlar yeni üyelik oluştura tıklayınca hesap bilgilerinide oluşturma aşamasında mecburu doldurtmayı düşünemicek kadar başıboş iş yapıyorlar sonra sıkıntı sorun sorun neyse şu sunucuların taşınmasıda tamamlanmadı daha ekibin işi çoktur zaten sistemin yeni sunuculara tam oturması fazla zaman almaz umarım
Kullanıcı avatarı
MEDCEZIR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Eski hattım kapandı.

Şimdi biri numaramı biliyor olsa Turkcell'den bu eski numarayı alıp şifremi unttum'a tıklasa hop bilgiler elinde !

Bu mu derin güvenlik anlayışı...
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

MEDCEZIR yazdı:Eski hattım kapandı.

Şimdi biri numaramı biliyor olsa Turkcell'den bu eski numarayı alıp şifremi unttum'a tıklasa hop bilgiler elinde !

Bu mu derin güvenlik anlayışı...
Türksel her onune numaranı veriyormuda kime aitse ıo kişi nufus kimliği ile gidip tekrar alabliyor
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
BlackHatCadillac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BlackHatCadillac »

telefon numaranı kapatana kadar aklın nerdeydi diye sormazlar mı adama hattın kapandı hattını kapatırken yada hattın kapanırken oyun hesabının bu hat üstüne olduğu aklına gelmedimi ilerde böyle bi sorunla karşılaşıcağın yada başka hesaba taşımak isteyeceğin vs? hadi gelmedi diyelim hiçmi girip bakmassın profil bilgilerine birde şifre unutmuşsun madem 2 sene girmeyeceksin ozaman yaz bikenara şifreni nerden baksan faul yani nerden bilsinler senin hesabın olduğunu belki başkasının hesabı?
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
Kullanıcı avatarı
AresmosiS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Erkan-I Harbiye

Mesaj gönderen AresmosiS »

seni senden daha iyi anlıyorum emin ol
7 ay aralıksız uğraşmanın ne demek olduğunu anlayamazsın.hiçkimse anlayamaz

bişey tutturmuşlar , neymiş 1 kere geri alma hakkınızı doldurmuşsunuz çalındığı için , ikinci defa bu hizmeti size sunamamaktayız.
laf olsun torba dolsun hesabı ordalar bunlar
Resim
Kullanıcı avatarı
MEDCEZIR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

BlackHatCadillac yazdı:telefon numaranı kapatana kadar aklın nerdeydi diye sormazlar mı adama hattın kapandı hattını kapatırken yada hattın kapanırken oyun hesabının bu hat üstüne olduğu aklına gelmedimi ilerde böyle bi sorunla karşılaşıcağın yada başka hesaba taşımak isteyeceğin vs? hadi gelmedi diyelim hiçmi girip bakmassın profil bilgilerine birde şifre unutmuşsun madem 2 sene girmeyeceksin ozaman yaz bikenara şifreni nerden baksan faul yani nerden bilsinler senin hesabın olduğunu belki başkasının hesabı?

1) Hattım telefonumla birlikte kayboldu. Ben de telefonla birlikte yeni hat aldım.

2) Bu dönemde oyunu bıraktığım için '' Ama İKV hesabım ne olacak '' gibi bir durum aklıma gelmedi.

3) Profil bilgilerini kayıt esnasında sormazsa hangi işsiz girip oyun sitesinden doldursun ?

4) İstersen oyunu bıraktığımda şifremi koluma dövme yaptırsaydım ?

Bu tipleri nereden buluyorlar...
Kullanıcı avatarı
BlackHatCadillac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BlackHatCadillac »

Telefonunu kaybetmişsin hesabını şifreni kaybetmene şaşırmamak gerek :D ee sen zaten zamanında vazgeçmişsin insan bi iş yapıyorsa her türlü ihtimali düşünmeli önlemini önceden almalı sonra böyle durumlar ortaya çıkıyor ödediğimiz faturaları bile olurda ilerde bi sorun çıkar diye bi kaç ay saklamaya devam ederiz sana koluna dövme yap diyen yok bi insanın kullandığı şifreler bellidir çok zor bi şifreyse zaten biyere not alırız not almadıysak aklımızda kalan bişeydir hayatta planlı yaşamak gerek :) hayati önerilerimi de yaptım gidiyorum :) umarım hesabını alırsın geri :ugeek:
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön