Sunucu Listesi HK .
-
IRifatSrkyI
- FareAdam Düşmanı

Sunucu Listesi HK .
Güncellenmiyor LİSTE yetkili ekibe söyler misiniz ? en yakın süre zarfında incelesinler ..
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Re: Sunucu Listesi HK .
sorun yok sunucularda
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Programı yönetici olarak çalıştırın bende de açılmıyordu yönetici olarak çalıştırdım açılıyor.
Merhaba;
Yapılan incelemeler sonrası herhangi bir hataya rastlanmamıştır.Karşılaştığınız hata devam ediyorsa özel mesaj yolu ile bana ulaşmanızı rica edeceğim.
İyi forumlar.
Yapılan incelemeler sonrası herhangi bir hataya rastlanmamıştır.Karşılaştığınız hata devam ediyorsa özel mesaj yolu ile bana ulaşmanızı rica edeceğim.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
Yetkililerimizin bu özel mesaj furyası da yeni çıktı
Hayırdır açıklamayı burada yapınca bir şeyiniz mi eksiliyor canlarım? :lol:
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Destek alınacak konuların diyalog haline dönüşmemesi için oyunculara arka planda yardımcı olmak daha iyi bir yöntemdir. Zira sorunun çözümü için zaman zaman birden fazla yöntem denenmesi gerekiyor. Sonuçta özel mesaj forumda boşuna yer almıyor.ysrough yazdı:Yetkililerimizin bu özel mesaj furyası da yeni çıktıHayırdır açıklamayı burada yapınca bir şeyiniz mi eksiliyor canlarım? :lol:
Konu dışında yorumlar yapılmamasını rica ediyorum. Sorun yaşayan kullanıcılarımız dilerlerse özel mesaj yoluyla irtibata geçebilir.