Playstore Ödeme Sorunu
- xUgUrBeYxi
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Playstore Ödeme Sorunu
Playstore ödeme sorunu hem mobil hemde kredi karı ödemesinde hala sorun düzeltilmemiştir. Bugünün sonunda tam olarak 4 gün olacak ama hiçbir açıklama yok. Dükkana koyun bari oradan alalım. Oyuncuları mağdur etmeyi bırakın artık...
xUĞURBEYx
PHoBoSxUğUrBeY

PHoBoSxUğUrBeY

Re: Playstore Ödeme Sorunu
Hem kredi kartı hem de mobil ödeme seçeneklerinde "Ödeme kanalı hatası" almaya devam ediliyor evet, üstelik bu sorunun tam da indirim yapıldığı döneme rastlaması pek manidar!
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- Hipro
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
Aynı hatayı bende almaktayım 3pay'ı aradım playstoru veya operatörü ara dediler Turkcell de dükkandan İKV1000 yaparak alabiliyorum yani mobil ödemede sorun yok ama yinede Turkcell'i aradım mobil ödememde herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi bazı işlemler başarılı bazıları başarısız görünüyor dedi bana. başarılı olanların İKV1000 ile aldığımı başarısız olanları Playsotore dan almaya çalıştığım kutular olduğunu belirttim kendisine dedim acaba Turkcell ve Playsotre 3pay ile gilgili bir iletişim sorunumu var sisteminizde olabilir dedi bakıp sorun varsa düzeltiriz 2 saat sonra tekrar almayı deneyin dedi denedim olmadı. TTNet'i aradım inceleme yapıp size dönecez dediler aramışlar beni tel kapalıydı şarjım bitmiş tekrar aradım tekrar bakacaklarmış bu sürede farklı telefonlarla denedim alamadım hepsi Turkcell di aldığım hata mesajı: ( Playstore dan kutuyu sepete atıyorum alışverişte mobil ödeme seçip numaramı giriyorum telefona mesaj geliyor mesaja evet yazıyorum ardından ödeme seçeneği sayfası geliyor ordan mobil ödeme seçip onayladığımda Ödeme Kanalı Hatası yazıyor . ardından SMS geliyor Turkcellden Mobil ödeme işlemi gerçekleştirilememiştir.)
ama ben bu hatayı indirimlerden önce almaya başladım yaklaşık 2 hafta önce hata verdi önemsemedim akçe alacağımdan dükkandan aldım ve indirimlerden önce çemberlitaş kutu almaya çalıştım olmadı indirim oldu hala denemekteyim olmuyor
diyeceğim o ki indirimlerle alakalı bir komplo kurmamak lazım
))))
ama ben bu hatayı indirimlerden önce almaya başladım yaklaşık 2 hafta önce hata verdi önemsemedim akçe alacağımdan dükkandan aldım ve indirimlerden önce çemberlitaş kutu almaya çalıştım olmadı indirim oldu hala denemekteyim olmuyor
PiSTaCHio xÇaĞLaRx Peanuts MarcoPoLo HeinrichRuDoLF
- lkarus
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: S O N
Problem bende de var. Niye alışveriş yapmakta zorluk çıkarır ki adamlar anlamadım gitti 
- xUgUrBeYxi
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
lkarus yazdı:Problem bende de var. Niye alışveriş yapmakta zorluk çıkarır ki adamlar anlamadım gitti
9 gün sonra zorluk çıkarmayacaklar.
6 gündür aynı sorun var bir ara ilgilenin şu sorunla...
xUĞURBEYx
PHoBoSxUğUrBeY

PHoBoSxUğUrBeY

Selam arkadaşlar,
Yaşanan sorunun düzeltilmesi için Playstore, ürünlerini F2P kategorisinden MMO kategorisine alacak. Taşıma sonrasında, sorun yaşayan kullanıcıların da ürün alabilecekleri bildirildi.
Ek olarak:
Yaşanan sorunun düzeltilmesi için Playstore, ürünlerini F2P kategorisinden MMO kategorisine alacak. Taşıma sonrasında, sorun yaşayan kullanıcıların da ürün alabilecekleri bildirildi.
Ek olarak:
Lahkesis yazdı:Sobee'nin, Playstore birimine direk müdahalesi mümkün olmuyor. Konu ilgili birime daha önce iletilmişti ve bundan sonrası Playstore'un ilgileneceği bir husustur.
444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) aktarıldıktan sonra 3'ü tuşlayıp Playstore birimine bağlanarak şikayetinizi dile getirebilirsiniz. Müşteri temsilcisi size yardımcı olmaya çalışacaktır.
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Playstore'da Turkcell ile ilgili yaşanan soruna ilişkin gün içerisinde bir çalışma yapıldı. Paketleri alamayan oyuncularımız aşağıdaki adresten tekrar deneyebilirler.
http://www.playstore.com/#!/kampanya/ikv_somestr_2014
http://www.playstore.com/#!/kampanya/ikv_somestr_2014