Rütbe !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Re: Rütbe !!!

Mesaj gönderen Tertip »

Arz klanında sorun yaşamadığını söylemiş arkadaşımız. Belkide hata Lodos klanında olabilir. Hata ile karşılaşanlar önceden Arzmış ?
Resim
Kullanıcı avatarı
allame
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen allame »

VoYaGE yazdı:
Esadullah yazdı:
combatfatigue yazdı:Merhabalar...

Meteor Lodos Sancak'tan Klandan Çıktım,
Hol İsmet Bey'den Klan'a Girdim 2 yıldız mavi Rütbem Sıfırlandı.
Oyun Hataları :)
SHeLLSHoCK
O değil de Holl'e klansız girilebilinir mi ki?

Evet girebiliyorsun yoksa 5 lvl ler nasıl girebilirdi

1. Klansız Hol'e girilir.
2. 5 Level zaten klana girebilir.
Aslı Kerem'e posta koydu,çünkü yok altında mustang!

RELAXEEFENDYY
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Tekrardan selam,

Arkadaşımız konuyu tam olarak açıklayıcı bir şekilde anlatmamış veya anlatamamış..

Büyük ihtimal olarak:

1. İKVWeb üzerinden Klan Değiştirme ile karakterinin klanını değiştirmiş ve sabah yapılan güncellemeyi beklemeden oyun içerisinden kendisi gidip klan değiştirmiştir,
2. Klan Değiştirme paketini aldıktan sonra oyun içerisinde (güncellemeden önce) kendisi klan değiştirmiştir.

Normalde kişi kendi klanını oyun içerisinden değiştirmemeli, sabah güncellemesi ile zaten karakter aktarılan klana geçmiyor muydu?

Sanırım söylediğim şekilde olmuştur ki bu aksiliği yaşamıştır.

Kendi görüşümce..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
combatfatigue
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen combatfatigue »

Esadullah yazdı:Tekrardan selam,

Arkadaşımız konuyu tam olarak açıklayıcı bir şekilde anlatmamış veya anlatamamış..

Büyük ihtimal olarak:

1. İKVWeb üzerinden Klan Değiştirme ile karakterinin klanını değiştirmiş ve sabah yapılan güncellemeyi beklemeden oyun içerisinden kendisi gidip klan değiştirmiştir,
2. Klan Değiştirme paketini aldıktan sonra oyun içerisinde (güncellemeden önce) kendisi klan değiştirmiştir.

Normalde kişi kendi klanını oyun içerisinden değiştirmemeli, sabah güncellemesi ile zaten karakter aktarılan klana geçmiyor muydu?

Sanırım söylediğim şekilde olmuştur ki bu aksiliği yaşamıştır.

Kendi görüşümce..
Anlatığım Kısa ve öz,
Lodostan Çıktım,
Klansız Olarak Hole Girdim,
Holde İsmetten Tekrar Lodos Klanı'na girdim.
Bu Ne demek oluyor ?
Resim
Resim

(Eskiler'den rotasızkaptan)

<We Are the Best>
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Arkadaşın üstüne çok gitmişsiniz bu sorunu yaşıyanlar bilir (: 3 yıldız mavi büyücüm ile meteor kaleden ARZ klanından cıkıp eö sancakta ARZ klanına girdiğimde şanım ve klanımın sıfırlandığına bende şahit oldum bu durum ÖNCEDEN karakter LODOS iken klan değiştirme alıp ARZ olduktan sonra aradan 2 3 ay geçse bile ARZ Klanından çıkıp tekrar ARZ klanına girse bile şan ve klan parası sıfırlanıyor kendim yaşadım bu sorunu yöneticilerde acıkladı böyle bir hata olduğunu henüz bi çözüm getirilmedi buna :)
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

oLmazSaoLmaz yazdı:Arkadaşın üstüne çok gitmişsiniz bu sorunu yaşıyanlar bilir (: 3 yıldız mavi büyücüm ile meteor kaleden ARZ klanından cıkıp eö sancakta ARZ klanına girdiğimde şanım ve klanımın sıfırlandığına bende şahit oldum bu durum ÖNCEDEN karakter LODOS iken klan değiştirme alıp ARZ olduktan sonra aradan 2 3 ay geçse bile ARZ Klanından çıkıp tekrar ARZ klanına girse bile şan ve klan parası sıfırlanıyor kendim yaşadım bu sorunu yöneticilerde acıkladı böyle bir hata olduğunu henüz bi çözüm getirilmedi buna :)
Boyle bir hata genelleme ile olmuyor karakter hatasıdır oyun hatası olmadııgnı karakterinin incelnemesini gerekir.

100 kişiden 1 kişide oluyorsa oyun hatasından çok karakter hatasıdır bazen karakterlerde saçı oldugu halde kel olarak oyuna giriyon ya o hata gibi bir hata işte.

İnceleme istiyecek.

Destek ekibi defaalrca tekrarladık boyle bir hata olmadıgını soylemektedir bizlerde defalarca denedik bu hataya raslamadık ama boyle bir olay oluyor ve aramızdada çok kişidede sahit olduk ama işte piyango kime denk gelcek belli olmuyor bu yüzden destek ekibinden karakter incelmesi isteyeblir destekte klan parasını iade söz konusu olmaz diyip göndermeyecek önlemini.
Olmuyor hata yok evet oyunda hata yok ama karakterlerde bu hata olusuyor bize denk gelmedi.
Ölümsüz karakter de bir oyun hatası degil karakter hatası oyun hatası olsa herkes yapablirsin.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Denizci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: KIYAMETİN YOLCULARI

Mesaj gönderen Denizci »

KARDEŞİM KARAKTERİN İÇİNDE BULUNAN KPİ HARCADIYSAN KLANDAN ÇIKTINDA O KADAR ŞANDA GİDİYOR DİYE BİLİYORUM O YÜZDNE OLABİLİR tma bi fikrim yok ama
Resim
Kullanıcı avatarı
combatfatigue
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen combatfatigue »

Güncel
Resim
Resim

(Eskiler'den rotasızkaptan)

<We Are the Best>
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

combatfatigue yazdı:Güncel

bunlar cahil ve fakır sen bosver bunları bende denemek isterdim lodostum arz' oldum fakat maraselim 10m şanım var
olurda gider yönetimbana tekrar 10 m şan yapmazsa işler o zaman yerinden kopar o yüzden bişi diyemiceğim

fakat yaz desteğe zaten loglarda senin kp sıfırlanmadan önce olan şanın cıkar söyle geri getirsinler bitsin gitsin 2 yıldız mavi için ugrasılmaz fakat sen kp kasmıyorsan ve bu işi bilmiyosan 2 yıldız mavi senin için çok iyi ve yüksek bi rütbedir

İyi oyunlar
Kullanıcı avatarı
Doktorxabdullah
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen Doktorxabdullah »

Oyun HATASI Bİ BİTEYDİ :D
Resim