Yeni Bir Başlangıç

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TexeiraQue
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Yok

Yeni Bir Başlangıç

Mesaj gönderen TexeiraQue »

Eveet arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar , ben sanırım 2009 senesinde bu oyuna başlamıştım sitelerde gördüğüm reklamlar üzerine .. Uzun bir yolculuk oldu benim için bu oyun , 2011 senesinde bırakmaya karar verdim üniversite sınavı sebebiyle şimdi Allah'a şükür bir işe girdik çalışıyoruz ara verdiğimide pişman değilim başlamayıda düşünmüyordum aslında . Ancak şu ana kadar

Yeni bir bölüm gelmiş sanırım Kıyamet Günlükleri başlığında Gm Erdoğan'ın yazısını okudum ve sağlam bir karakterim olması için ne kadar çabaladığım aklıma geldi tebessüm etmeye başladım devamını okudukça onda kendimi gördüm ancak tek fark bize yardım edenlerin olmamasıydı :) Bu günlüğü okuduktan sonra gerçekten çok heveslendim oynamaya .

Yeni bir macera'ya atılıyorum bu harika oyun'u hikayesi ve müzikleri için oynuyacağım diyebilirim kısaca , Şimdi Teşkilat sunucusuna başlamaya karar verdim , umarım sayılırız , hoş görülürüz eski İkv'yi yaşarız umarım şimdiden hepinize saygılarım ve sevgilerimle :)
Kullanıcı avatarı
mrkhrbr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Kabadayılar

Re: Yeni Bir Başlangıç

Mesaj gönderen mrkhrbr »

sana ilk iyilik, yardım, kıyak benden gelsin o zaman.

BENCE TEKRAR BAŞLAMA ;)
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Arkadaş sana oyun konusunda yapılabilecek en büyük yardımı etmiş bende katılıyorum ona
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
TexeiraQue
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Niye bu kadar negatifsiniz anlayamadım ama bu tavsiyelerde bi kenarda dursun şimdilik :))
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Hikaye ve müziği için başlayacaksan başla aksi halde başka düşüncelerin varsa başlamamanı öneririm :)

O kadar para yatırdım oyuna, geçen gün veledin biri emeklerimi güvenlik zafiyeti yüzünden harcadı gitti. Sonucu bekliyorum olumsuz dönüş yapılırsa oyunu bırakıp başka bir oyuna başlayacağım...

İsmi : Cumhuriyet başsavcılığı
Kullanıcı avatarı
TexeiraQue
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Niye bu kadar olumsuz herkes oyun hakkında onu çözemedim o kadarmı kötü oldu gerçekten :?:
Kullanıcı avatarı
AresmosiS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Erkan-I Harbiye

Mesaj gönderen AresmosiS »

asla başlama bigün karakterin çalınır geri alamassın ozaman ah kafam ah dersin benden sana bi tavsiye.üyeliğimin açılma tarihine bak.2 sene olmuş.ben oyuna başlayalıda 5 sene oldu keşke başlamasaydım diyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

TexeiraQue yazdı:Niye bu kadar olumsuz herkes oyun hakkında onu çözemedim o kadarmı kötü oldu gerçekten :?:
Şöyle bir gerçek var MMORPG oyun piyasası çok geniş ve oyunlara çok sık yama getirilerek oyunlar aktif hale getiriliyor,fakat İkv'de ise 1-2 senede bir yama geliyor,buda oyuncuları çok sıkıyor.Oyunların tutulmasında başka bir önemli noktaysa PVP'leridir,İkv'de PvP malesef yok diyebiliriz,Er meydanları vardı onlarda artık talep görmüyor.PVE desen o kadar saçma ki benim 1-2 yılda yaptığım hesabı adam 1 haftada yapabiliyor,oyunda karakteri güçlendirmek sadece item düşürmeye bakıyor,karakter güçlendirmek için çeşitlilik yok.Etkinlik desen oyun sisteminin yaptığı etkinlikler bile yok,GM oyuna girecekte etkinlik yapacak :) Ölüm oyunu etkinliğini benim oynadığım başka bir oyunda sistem otamatik olarak kendisi yapıyor ve hediyeleri otamatik dağıtıyor.Şimdi olumsuz yorumların neden fazla olduğunu az çok anlamışsındır.
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön