PLAY STORE SORUNU
- Azrailxkorucu
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
PLAY STORE SORUNU
Arkadaşlar Playstoreden akçe almak istiyorum almak istediqim akçeyi seçiyorum bana diyor limitiniz dolmuştur sepete eklenememiştir ama saq üst köşede eklenmiş gösteriliyor ordan satın alıyorum son işlemde telefonuma onay kodu yollaması için telefon numaramı giriyorum Bir Hata Oluştu diyor neden olabilir ?
Re: PLAY STORE SORUNU
Sağ üstte sepete ekli olan ürünün altındaki' alışverişi bitir 'butonuna tıklamanız gerekiyor. Böylelikle tek alışveriş yapacak olur ve ilerlersiniz. Diğer sorun ise TTNET müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre, playstore sitesinde bir sorun oluşmuş. En kısa zamanda giderileceğini bildirdiler. oyun bitmiş,artık böyle sorunları olanlara bile çözüm aramıyorlar.TTNET çok iyi bir şirketti de kalktılar onlara da bulaştılar
Not: Bir gün elbet yönetim İzmire gelecek. Bir gün elbet 1.5 senedir vermedikleri Hidrof asanın ve bölge kanallarından küfreden kişilerin şahsiyetsizliklerine duydukları saygının hesabını soracağım.
Not: Bir gün elbet yönetim İzmire gelecek. Bir gün elbet 1.5 senedir vermedikleri Hidrof asanın ve bölge kanallarından küfreden kişilerin şahsiyetsizliklerine duydukları saygının hesabını soracağım.
- Azrailxkorucu
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy